Πώς να επιλέξετε τη θέση σας ώστε να προσελκύσετε τους σωστούς αγοραστές

0
Πώς να επιλέξετε τη θέση σας ώστε να προσελκύσετε τους σωστούς αγοραστές

Έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και μάθετε πώς να το κάνετε επιλέξτε τη θέση σας?

Ξέρω ότι είναι τρομακτικό να πρέπει να „διαλέξετε μια θέση“. Επειδή μπορεί να φοβάστε να αλλάξετε τη θέση σας στο μέλλον ή να φοβάστε να μείνετε σε ένα πράγμα επειδή μπορεί να «κλείνεστε» σε μελλοντικές επιχειρήσεις.

Αλλά αφιερώνοντας χρόνο ερευνώντας και τοποθετώντας τον εαυτό σας στο δεξιά κόγχη, μπορεί να οδηγήσει σε ένα κρυστάλλινο μήνυμα για τους σωστούς αγοραστές και να οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις. Ποιος δεν το θέλει;!

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να έχετε τους σωστούς αγοραστές να σας χτυπήσουν την πόρτα και το DM σας γεμίσει με αγοραστές έτοιμους να περάσουν τις πιστωτικές τους κάρτες, εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα για το πώς να προσελκύσετε τους σωστούς αγοραστές και βρείτε τη θέση σας.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή „Wired To Crush It“, μιλάω για:

Πώς να επιλέξετε τη θέση σας ώστε να προσελκύσετε τους σωστούς αγοραστές (Μην είστε βαρετοί και αγνοηθείτε) – Επεισόδιο #289

Το κίτρινο κουμπί του φύλλου εργασίας της φυλής σας

Ανακάλυψα το Avatar του ιδανικού πελάτη μου με 10 ερωτήσεις ($0 έως $2 εκατομμύρια)-blog

Time Sensitive: Έχετε πάρει ακόμα το εισιτήριό σας για το The Influencer’s Social Media Summit;

Αυτή είναι μια ΖΩΝΤΑΝΗ εικονική εκδήλωση που φιλοξενώ και σας διδάσκω τα μυστικά μου στο Facebook, το Instagram, το Pinterest και το YouTube Marketing όλα σε μια μέρα μαζί. Λάβετε τις λεπτομέρειες εδώ

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου που δεν θέλετε να χάσετε:

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

(5:26) – Χρειάζεται πραγματικά να επιλέξετε μια θέση για να είστε επιτυχημένοι στην επιχείρηση;

Ας τελειώσει η συζήτηση! Αυτή είναι η γνώμη μου για την επιλογή μιας θέσης.

(13:59) Το μόνο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε για την ύπαρξη μιας επιτυχημένης διαδικτυακής επιχείρησης.

Εδώ είναι το μυστικό μου για το πώς να διαλέξετε τη θέση σας. Θα θέλετε να το ακούσετε αυτό!

(18:18) Τι έκανα στην επιχείρησή μου για να προσελκύσω τη σωστή Φυλή

Αν ασχολείσαι λίγο με την επιχείρηση, αυτή είναι μια απλή, αλλά ΠΟΛΥ σημαντική άσκηση που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή και δεν σου κοστίζει τίποτα.

(24:30) Να πώς συνδέομαι με την κοινότητά μου

Η οικοδόμηση μιας κοινότητας είναι το κλειδί εάν θέλετε να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και εδώ είναι κάτι που ίσως δεν είχατε σκεφτεί να κάνετε.

(29:44) Το προσωπικό μου ταξίδι επιλογής θέσεων και πώς έχει εξελιχθεί

Όταν μαθαίνετε πώς να επιλέγετε τη θέση σας, είναι χρήσιμο να μαθαίνετε από άτομα που έχουν ήδη κάνει αυτό το ταξίδι. Να τι πέρασα… Πρόσφατα άλλαξα λίγο τη θέση μου και ιδού τι συνέβη.

Προτεινόμενα βήματα δράσης:

Για να εφαρμόσετε αυτό το επεισόδιο, κατεβάστε το φύλλο εργασίας μου για τη φυλή 10 ερωτήσεων. Αυτό το φύλλο εργασίας θα σας καθοδηγήσει στο πώς να επιλέξετε τη θέση σας, επειδή θα σας καθοδηγήσει στις ίδιες ερωτήσεις που θέτω για να βοηθήσω τους πελάτες μου σε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία. Ελπίζω να βοηθήσει!

Το κίτρινο κουμπί του φύλλου εργασίας της φυλής σας

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη θέση σας δυνατά στο δικό μας Wired To Crush It Facebook Community ώστε να μπορούμε να παρέχουμε σχόλια και πληροφορίες!

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το εναρκτήριο επεισόδιο του Wired To Crush It μαζί μου και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και Αξιολογήστε και ελέγξτε το Podcast εμφανίζονται στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag με στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Εμφάνιση σημειώσεων και πόρων που αναφέρονται

Το Influencer’s Social Media SummitΜάθετε περισσότερα εδώ

Επεισόδιο 240 – Ανακάλυψα το Avatar του Ιδανικού Πελάτη μου με 10 Ερωτήσεις ($0 έως $2MIL) – Δείτε το επεισόδιο εδώ

Βιβλίο: Υπνωτική ΓραφήΜάθετε περισσότερα εδώ

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και το συνιστώ σε όποιον θέλει να μάθει την τέχνη της γραφής και της συνομιλίας με τους ανθρώπους με τρόπο που τους ενθουσιάζει με το τι πουλάνε. Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο copywriting… Ωστόσο, το copywriting και το copy speaking είναι πολύ σημαντικό να μάθετε εάν θέλετε οι άνθρωποι να αναλάβουν δράση μαζί σας.

Στρατόπεδο ανάπτυξηςΜάθε περισσότερα

Θέλετε να προσελκύσετε άτομα που θέλουν πραγματικά να αγοράσουν από εσάς; (χωρίς να περάσω όλη μέρα στα social media κάνοντας περίεργα πράγματα) Ναι… κι εγώ! Γι‘ αυτό δημιούργησα το Growth Camp. Το ΝΕΟ μου, 5 Video Crash Course που σας βοηθά να δημιουργήσετε + να προωθήσετε ένα συναρπαστικό δώρο μαγνητικών δυνάμεων που προσελκύει ένα αφοσιωμένο κοινό Τέλειων Αγοραστών στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, 24/7 ακόμα και ενώ κοιμάστε!

Η κοινότητα Wired To Crush ItΕλάτε μαζί μας εδώ

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή. Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Κουμπί Facebook

Ελπίζω να σας άρεσε μερικές από τις επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023! Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. Ρωτήστε την Aliza - 2023 επιχειρηματικές προβλέψεις

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Schreibe einen Kommentar