Πώς να γράψετε ένα αστείο απόσπασμα με δωρεάν εκτύπωση με δυνατότητα λήψης | Club Chica Circle

9

Εκτύπωση με χειρόγραφη δωρεάν λήψη για να ενθαρρύνει τη μαμά

Εντάξει—να είσαι ειλικρινής—μπορείς να συσχετιστείς; Ξέρω ότι σίγουρα μπορώ!

Μερικές φορές ο χειρότερος κριτικός μας είναι ο εαυτός μας! Πρέπει να πιστεύω ότι όλοι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ειδικά όταν πρόκειται για την ανατροφή των παιδιών. Όταν ξέρουμε καλύτερα, τα καταφέρνουμε καλύτερα, αλλά μέχρι τότε συνεχίζουμε. Χρειάζεται μια φυλή για να μεγαλώσει ένα παιδί, και μερικές φορές χρειάζεται λίγη ενθάρρυνση. Η ανατροφή των παιδιών είναι μια άχαρη δουλειά μερικές φορές, αλλά, κατά τη γνώμη μου, επίσης μια από τις πιο σημαντικές!

Αυτό το ξεκαρδιστικό απόσπασμα από το οποίο έγραψα με το χέρι προήλθε εδώ.

Μία από τις αγαπημένες μου πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι Ίνσταγκραμ. Είναι εξαιρετικά οπτικό και τόσο διασκεδαστικό να κάνετε κύλιση και να αντλείτε έμπνευση, να βλέπετε τι κάνουν οι φίλοι σας ή να ρίξετε μια ματιά στον κόσμο των ανθρώπων που θαυμάζετε. Ακολουθώ μια ποικιλία ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και φίλων φυσικά, των συναδέλφων τεχνιτών, των καλλιτεχνών, των εικονογράφων και ενός λαού που απλώς με εμπνέει. έπεσα πάνω στο Σύνδεσμος Γαλουχίας τροφοδοτήστε πρόσφατα όταν ένας φίλος δημοσίευσε ξανά ένα από τα αποσπάσματα του επιστολικού πίνακα. Παρακάτω είναι μόνο ένα δείγμα μερικών από τα αγαπημένα μου από τη ροή τους.

Τώρα, δεν είμαι νέα μητέρα. Το κορίτσι μου είναι ήδη 16, αλλά ακόμα θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν ο θηλασμός όταν την είχα. Μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν το έκανα σωστά. Εννοώ, ξέρω ότι το κορίτσι μου έπαιρνε διατροφή, αλλά πάντα ένιωθα ότι δεν μπορούσα να της παράξω αρκετό γάλα. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να συμπληρώσω. Και ο θηλασμός δεν ήταν ποτέ κάτι για το οποίο ένιωθα ότι μπορούσα να ζητήσω συμβουλές. Μου αρέσει που υπάρχει ένα ασφαλές φόρουμ για νέες μητέρες για να εμπνέονται, να γελούν και να συνδέονται.

Σοβαρά, μερικές από τις πιο αληθινές και όμορφες φωτογραφίες μητέρων ή μελλοντικών μητέρων που έχω δει ποτέ!

Αστεία και ενθαρρυντικά αποσπάσματα της μαμάς σε επιστολόχαρτα

Εντάξει, είδα αυτό το απόφθεγμα: «Μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου—η μαμά στο ET είχε έναν εξωγήινο που ζούσε στο σπίτι της για μέρες και δεν το πρόσεξε».

Καταρχάς, το κορίτσι των 80’s in me λατρεύει αυτή την αναφορά και γέλασα κυριολεκτικά δυνατά. Μπορώ να σχετιστώ απόλυτα! Δεν μπορείς;

Πρόσφατα, παίζω και μαθαίνω μερικές νέες δεξιότητες στα γράμματα με το χέρι. Ήταν τόσο ανακουφιστικό από το άγχος και μια διασκεδαστική δημιουργική δραστηριότητα που μπορώ να κάνω σχεδόν οπουδήποτε. Με ένα φανταχτερό στυλό ή μαρκαδόρο και λίγο χαρτί, διασκεδάζω τόσο πολύ μαθαίνοντας γράμματα με πινέλο και γενικά γράμματα με το χέρι. Ως σχεδιάστρια και καλλιτέχνης, δουλεύω ψηφιακά με τόσες πολλές διασκεδαστικές γραμματοσειρές και στυλ γραμμάτων και υπάρχουν πολλές γραμματοσειρές ή στυλ γραφομηχανής με το χέρι. Αλλά υπάρχει μόνο κάτι στο χέρι, γράφοντας και ζωγραφίζοντας τα με το χέρι. Η επιστροφή στα βασικά με ένα μολύβι και έναν μαύρο μαρκαδόρο για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο ήταν ειλικρινά πραγματικά ικανοποιητικό και διασκεδαστικό.

Έτσι, όταν είδα αυτό το διασκεδαστικό απόσπασμα, με ενέπνευσε να δοκιμάσω

Πώς να γράψετε ένα αστείο απόσπασμα @chicacircle

Πρώτα σκιαγράφησα την ιδέα μου χρησιμοποιώντας ένα μόνο μολύβι και χαρτί. Όταν δημιουργώ ένα σχέδιο με γράμματα χειρός από ένα απόσπασμα, πρώτα αποφασίζω σε ποιες λέξεις στο απόσπασμα θέλω να δώσω τη μεγαλύτερη έμφαση — δίνοντάς τους διαφορετικά επίπεδα σημασίας. Σε αυτή την περίπτωση, ήθελα να δώσω τη μεγαλύτερη έμφαση στον «εαυτό σου». Ας το ονομάσουμε αυτό το επίπεδο Α. Τότε, το «μην» και «τόσο δύσκολο» είναι το επίπεδο Β μου και το «είναι» και «επάνω» είναι το επίπεδο Γ μου. Ήθελα να δώσω στον εαυτό σου ένα καμπυλωτό εφέ με πινέλο. Έπειτα έπαιξα με το σχήμα ή το «Μην» και πώς να βάλω δημιουργικά τις λέξεις επιπέδου Γ.

Κατέληξα να καμπυλώσω το κάτω μέρος του „Don’t“ και να σχεδιάσω μια χαριτωμένη κορδέλα γύρω από το „on“. Πρόσθεσα επίσης μια πραγματική αναφορά ET με μια μαύρη σιλουέτα της εμβληματικής εικόνας από την αφίσα της ταινίας που πετούν στον αέρα. Όταν είδα αυτή τη σκηνή στο θέατρο ως παιδί, νομίζω ότι λαχάνιασα ήταν τόσο σασπένς.

πώς να δώσω επιστολή ένα αστείο απόσπασμα για τη μαμά @chicacircle

Παρακολούθησα το αρχικό μου σχέδιο ξανά και ξανά με τους μαύρους μαρκαδόρους μου μέχρι να είμαι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί παρακολούθησης ή ένα ελαφρύ κουτί για να σχεδιάσετε την εργασία σας πολλές φορές. Κάθε φορά που επανασχεδιάζω το απόσπασμά μου, πρόσθεσα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες ή μικρές αποχρώσεις ή άνθηση.

Εδώ είναι τα πραγματικά υλικά που χρησιμοποίησα:

Πώς να γράψετε ένα αστείο απόσπασμα για τη ΜΑΜΑ #handlettered @chicacircle

Όταν ήμουν ευχαριστημένος με το σχέδιο με το χέρι, το σάρωση στον υπολογιστή μου. Σχεδίασα επίσης μερικές επιπλέον ακμές και λεπτομέρειες για να προσθέσω στο σχέδιό μου και σάρωση τους επίσης. Καθάρισα λίγο τη σάρωση στο Photoshop και μετά την τοποθέτησα στο Adobe Illustrator. Χρησιμοποίησα την επιλογή Live Trace στο Illustrator για να μετατρέψω τη σάρωση σε διανυσματική εικόνα, ώστε να μπορώ να την χειριστώ και να την χρωματίζω.

Τι νομίζετε; Λατρεύω το πώς έγινε. Έχω κάνει πολλά δωρεάν εκτυπώσιμα, όπως αυτό το απόσπασμα αποφοίτησης στον ιστότοπο στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι το πρώτο που έβαλα προσωπικά με γράμματα και χρησιμοποιώντας γραμματοσειρές και το λογισμικό σχεδιασμού μου. Αισθάνεται λίγο πιο προσωπικό και σίγουρα χειροποίητο. Ελπίζω να έχετε όλοι ένα λάκτισμα από το απόσπασμα όσο και εγώ.

Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας Επιστολή προσφοράς Δωρεάν εκτυπώσιμη

Μπορείτε να κατεβάσετε το Don’t Be Hard On Yourself Hand Lettered Quote Δωρεάν εκτυπώσιμο εδώ. Έχει μέγεθος ώστε να ταιριάζει σε πλαίσιο 8″ x 10″. Κόψτε κατά μήκος των άκρων του χρώματος για να χωρέσει σε ένα πλαίσιο. Εκτύπωσα το δικό μου σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας.

Σας δίνω επίσης δωρεάν εκτυπώσιμη κάρτα ενθάρρυνσης 5×7. Το μορφοποίησα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να το εκτυπώσετε σε έγχρωμο χαρτόνι 8,5″ x 11″, να το κόψετε, να το διπλώσετε και να το χαρίσετε ως σπιτική κάρτα ενθάρρυνσης.

Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας Κάρτα με γράμματα - δωρεάν εκτυπώσιμη @chicacircle

Το κόλπο για να κόψετε το φύλλο σας και να αποκτήσετε μια ευθεία καθαρή γραμμή διπλώματος, είναι να χαράξετε το κέντρο του φύλλου πρώτα χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός μαχαιριού Xacto και να το σύρετε ελαφρά κατά μήκος της άκρης ενός χάρακα. Έχω δώσει κεντρικά σημάδια περικοπής στο εκτυπώσιμο πρότυπο για χρήση ως οδηγό.

Και το κόλπο για να κόψετε την κάρτα χρησιμοποιώντας τους οδηγούς κοπής με σημάδι περικοπής είναι να κόψετε κατά μήκος της άκρης χρησιμοποιώντας ένα Xacto και μια ευθεία άκρη ξανά, αλλά ΟΧΙ μέχρι την άκρη του χαρτιού σας. Θέλετε να μπορείτε να βλέπετε τα σημάδια περικοπής σε κάθε πλευρά καθώς περιστρέφετε και κόβετε κάθε άκρη της κάρτας.

Πώς να φτιάξετε τη δική σας ευχετήρια κάρτα – δωρεάν πρότυπο με δυνατότητα λήψης @chicacircle

Όταν ολοκληρώσετε την αποκοπή της κάρτας σας, θα χωρέσει έναν φάκελο τυπικού μεγέθους για μια ευχετήρια κάρτα 5″ x 7″.

Εδώ είναι ένα άλλο γρήγορο παράδειγμα για το πώς διασκέδαζα με αποσπάσματα ή ρητά με γράμματα στο χέρι. Πρόσφατα κάναμε ένα baby shower στο γραφείο μας και μια από τις δραστηριότητες baby shower ήταν να διακοσμήσουμε ένα onesie για τη μέλλουσα μητέρα. Με υφασμάτινους μαρκαδόρους, έγραψα με το χέρι αυτό το χαριτωμένο ρητό σε ένα από τα onesies. Αν γνωρίζατε τη μέλλουσα μητέρα, είναι μια τέλεια πρόταση για εκείνη.

Ιδέα δώρου με γράμματα για μωρά Onesie

Και πάλι, σχεδίασα πρώτα το σχέδιό μου. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα όσα στυλό γραφείου είχα. Σχεδίασα στο πρόχειρο σχέδιό μου με ένα στυλό σε χαρτί και πέρασαν τις βασικές λεπτομέρειες με έναν μαύρο μαρκαδόρο Sharpie. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα αυτό το χαρτί ως πρότυπο που έβαλα ανάμεσα στις στρώσεις του onesie. Τόσο προστάτευε το πίσω μέρος του onesie από το να μπει μελάνι πάνω του και να αιμορραγεί από μπροστά, αλλά οι γραμμές Sharpie ήταν αρκετά σκούρες για να φαίνονται μέσα από το ύφασμα για να χρησιμοποιηθούν ως οδηγός.

Τόσο χαριτωμένο! Τι διασκεδαστική και δημιουργική ιδέα για baby shower!

Πίνω μόνο βιολογικό γάλα από την φράση της μαμάς ελευθέρας βοσκής με γράμματα σε ένα baby onesie

Έτσι, εάν γνωρίζετε μια μητέρα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη ενθάρρυνση και έχει αίσθηση του χιούμορ, πάρτε το Don’t Be Hard On Yourself Hand Lettered Quote Δωρεάν εκτύπωση. Εκτυπώστε το και πλαισιώστε το για κάποιον ιδιαίτερο—ακόμα κι αν αυτός ο ξεχωριστός είστε ΕΣΥ!

Και σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, όλες οι υπέροχες μητέρες εκεί έξω—μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. = )

Εκτύπωση με χειρόγραφο δωρεάν λήψη για να ενθαρρύνετε τη μαμά @chiccacircle

Εκτύπωσα ένα για τον εαυτό μου. Φαίνεται υπέροχο πλαισιωμένο στο ράφι μου δίπλα στο σπιτικό μου μπουκέτο λουλουδιών από σατέν. Μπορείτε να δείτε το πλήρες DIY για το σατέν μπουκέτο εδώ.

Εύκολα σπιτικά υφασμάτινα λουλούδια από σατέν

Και οι δύο θα έκαναν φανταστικά σπιτικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας!

Για περισσότερα σπιτικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας, δείτε τη συλλογή 20 ιδεών εδώ:

20 ιδέες για σπιτικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Απολαμβάνω!

Pauline-sig

Schreibe einen Kommentar