Πώς να βάλετε ένα ιστολόγιο στον αυτόματο πιλότο

5
Πώς να βάλετε ένα ιστολόγιο στον αυτόματο πιλότο


Αυτά τα 4 εκπαιδευτικά βίντεο είναι τόσο χρήσιμα - αυτό πρέπει να το διαβάσει κάθε blogger!  Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε συνδρομητές και εισόδημα εάν βάλετε το ιστολόγιό σας σε αυτόματο πιλότο.  Εξαιρετικά χρήσιμο άρθρο από το CarrieThisHome com


Μερικές φορές η ζωή γίνεται τρελή και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίασες. Τι συμβαίνει όταν πρέπει να θέσετε το ιστολόγιό σας σε αναμονή αφού αφιερώσετε χρόνια και επενδύσεις; Θα έπρεπε να το ξέρω γιατί αυτό μου συνέβη. Τα πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή άλλαξαν, μαζί με το πρόγραμμά μου και ξαφνικά αναγκάστηκα να βάλω την επιχείρησή μου σε δεύτερη μοίρα. Τους τελευταίους 6 μήνες έβαλα το ιστολόγιό μου και την ηλεκτρονική μου επιχείρηση σε αυτόματο πιλότο και παραδόξως μία από τις λίστες συνδρομητών μου αυξήθηκε κατά 44%, η κύρια λίστα συνδρομητών μου αυξήθηκε κατά 28% και τα έσοδα από το κατάστημά μου στο Etsy αυξήθηκαν σημαντικά! Το είναι είναι δυνατό να βάλετε το ιστολόγιό σας σε αναμονή και να ζήσετε τη ζωή σας ενώ κερδίζετε συνδρομητές και εισόδημα. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δείξω πώς να βάλετε ένα blog στον αυτόματο πιλότο.

Πώς να βάλετε ένα blog στον αυτόματο πιλότο

Το να θέσετε την επιχείρησή σας σε αναμονή θα χρειαστεί λίγο χρόνο στην αρχή, αλλά αξίζει τον κόπο. Θα ρυθμίσετε τα πράγματα εκ των προτέρων που θα σας επιτρέψουν να θέσετε το ιστολόγιό σας σε αναμονή, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα πράγματα, ενώ η δουλειά γίνεται για εσάς. Το κλειδί είναι να έχεις τα σωστά εργαλεία. Χρησιμοποίησα μερικά εργαλεία που ήταν απαραίτητα για να βοηθήσω το περιεχόμενό μου να προσεγγίσει περισσότερα άτομα και να μετατρέψει αυτούς τους ανθρώπους σε συνδρομητές και πελάτες.

Πρώτα, κάντε λίγη έρευνα και μάθετε ποιες αναρτήσεις ιστολογίου έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Στη συνέχεια, συνδυάστε αυτές τις αναρτήσεις με ένα δωρεάν για να μετατρέψετε αυτούς τους απλούς αναγνώστες σε συνδρομητές. Ίσως αναρωτιέστε „Τι είναι δωρεάν;“ Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα σας το εξηγήσω.

Πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν

(εργαλείο που χρησιμοποιείται: Τρελή Μιμή)

Για τη διευκόλυνσή σας, έχω συμπεριλάβει μερικούς συνδέσμους συνεργατών με εργαλεία που χρησιμοποιώ και προτείνω. Η πλήρης αποκάλυψή μου είναι εδώ.

Προσεγγίστε περισσότερα άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στη συνέχεια, πρέπει να προβάλλουμε το δωρεάν περιεχόμενό σας σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, εξοικονομώντας χρόνο. Δείτε τα στατιστικά του ιστολογίου σας και δείτε από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητάς σας. Εάν οι περισσότερες από τις παραπομπές επισκεψιμότητας προέρχονται από δύο ή τρεις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε σε αυτές θα εστιάσετε, καθώς λειτουργεί ήδη. Μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα. Μπορείτε να τοποθετήσετε όλο το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μία μόνο θέση και να εξοικονομήσετε χρόνο χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Λέγεται CoSchedule και θα σας δείξω πώς να το χρησιμοποιήσετε στα επόμενα δύο βίντεο.

Μέρος πρώτο: εξοικονομήστε χρόνο προγραμματίζοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου

(εργαλείο που χρησιμοποιείται: CoSchedule)

Μέρος δεύτερο: πώς να μετατρέψετε τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε συνδρομητές

(εργαλείο που χρησιμοποιείται: CoSchedule)

Πώς να μετατρέψετε τους θεατές του Pinterest σε συνδρομητές

Η επόμενη συμβουλή είναι να αφιερώσετε χρόνο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που σας δίνει τα περισσότερα κέρδη. Για τους περισσότερους bloggers, το Pinterest είναι η μεγαλύτερη πηγή επισκεψιμότητας παραπομπής. Οι περισσότεροι bloggers πρέπει να δημιουργήσουν ένα σχέδιο αυτόματου πιλότου για το Pinterest. Προτείνω να ρυθμίσετε ένα συνεχές πρόγραμμα καρφιτσώματος στο Pinterest Ενισχυτικό πίνακακαι θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό στο επόμενο βίντεο.

(εργαλείο που χρησιμοποιείται: Ενισχυτικό πίνακα)

Βεβαιωθείτε ότι το freebie σας φαίνεται από κάθε επισκέπτη στο ιστολόγιό σας

Το επόμενο και ίσως πιο σημαντικό βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι η δωρεάν προσφορά σας θα γίνει αντιληπτή από όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Μην είστε αντιπαθητικοί, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι αναγνώστες έχουν πολλές ευκαιρίες να δουν την προσφορά σας και να εγγραφούν. Έβαλα την προσφορά μου σε μερικές βασικές τοποθεσίες και έχω δει έναν τόνο ανάπτυξης ως αποτέλεσμα!

(εργαλεία που χρησιμοποιούνται: Γεια σου Μπαρ, Τρελή Μιμή)

Πώς να κάνετε εισόδημα ενώ βρίσκεστε σε αυτόματο πιλότο

Μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα ενώ το ιστολόγιό σας είναι σε αυτόματο πιλότο; Ναι μπορείς! Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω ακριβώς πώς έχω κάνει κάποια έσοδα ακόμα και όταν έβαλα το blog μου σε αυτόματο πιλότο.

(εργαλεία που χρησιμοποιούνται: αυτό το καταπληκτικό μάθημα blogging, Τρελή Μιμή)

Λίστα πόρων για τον τρόπο τοποθέτησης ενός ιστολογίου στον αυτόματο πιλότο:

Θέλετε μερικές ακόμα υπέροχες συμβουλές για το blog; Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στην αποκλειστική λίστα email μου μόνο για bloggers και διαδικτυακούς επιχειρηματίες, ώστε να μην χάσετε μια εξαιρετική συμβουλή!

Ελπίζω ότι αυτά τα βίντεο ήταν εμπνευσμένα και χρήσιμα για εσάς. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.


Βάλτε το ιστολόγιό σας σε αυτόματο πιλότο και απολαύστε τη ζωή σας ενώ κερδίζετε συνδρομητές και εισόδημα


Schreibe einen Kommentar