Πώς δημιουργώ δυνητικούς πελάτες στο Διαδίκτυο και πραγματοποιώ πωλήσεις στον αυτόματο πιλότο

0
Πώς δημιουργώ δυνητικούς πελάτες στο Διαδίκτυο και πραγματοποιώ πωλήσεις στον αυτόματο πιλότο

Θέλω να δημιουργούν δυνητικούς πελάτες στο διαδίκτυο;!

Για χρόνια αναρωτιόμουν πώς οι άνθρωποι έφτιαχναν εξαψήφιες επιχειρήσεις και δημιουργούσαν δυνητικούς πελάτες στο διαδίκτυο με τις πωλήσεις σε λειτουργία αυτόματος πιλότος.

Ήθελα τόσο πολύ να έχω περισσότερο χρόνο να ταξιδέψω και να μην κοιτάζω τις τιμές των πραγμάτων.

Μάλλον παρακολούθησα πάνω από 300 βίντεο στο YouTube προσπαθώντας να το καταλάβω και ενώ άρχισα να βλέπω κάποια αποτελέσματα, δεν ήταν κάτι το πρωτοποριακό.

Αλλά αυτό που τελικά συνειδητοποίησα ήταν ότι έπρεπε να το κάνω αυτό ένα πράγμα να ακονίσω πραγματικά το μάρκετινγκ μου και το μεγαλύτερο πράγμα που με οδήγησε σε αυτή τη συνειδητοποίηση ήταν να αναθεωρήσω τη δική μου διαδικασία αγοράς.

Βλέπετε, οι στρατηγικές μάρκετινγκ που είχα για να δημιουργήσω δυνητικούς πελάτες στο Διαδίκτυο και πωλήσεις δεν ήταν λάθος, ήταν η διαδικασία και η παραγγελία μου που ήταν όλα μπερδεμένα.

Εδώ στο Επεισόδιο #290, θα μάθετε πώς ξεμπέρδεψα και πώς ΤΩΡΑ δημιουργώ δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις στον αυτόματο πιλότο… κάτι που είναι πολύ ωραίο!

Χωρίς Bullcrap Gimmicky Tactics – Πώς δημιουργώ δυνητικούς πελάτες στο Διαδίκτυο και πραγματοποιώ πωλήσεις στον αυτόματο πιλότο που μου επιτρέπουν να ξοδεύω τον χρόνο μου όπως μου αρέσει (Freedom Talk) – Επεισόδιο #290

Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από τα πολλά πάθη σας [Interview With Ian Lenhart]

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου που δεν θέλετε να χάσετε:

(4:26) Τα εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιώ για να δημιουργήσω δυνητικούς πελάτες στο διαδίκτυο και πωλήσεις

Αν θέλετε να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες στο Διαδίκτυο και πωλήσεις στην επιχείρησή σας, χρειάζεστε μια αποτελεσματική και βιώσιμη μέθοδο… κανείς δεν διδάσκει ή μιλάει για αυτό. Και δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά ένα βίντεο TikTok 60 δευτερολέπτων δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα, γι‘ αυτό αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή μου.

(7:26) Γιατί πρέπει να ορίσετε ξεκάθαρα το «γιατί» σας για την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης

Οι στόχοι σας υπαγορεύουν τη στρατηγική σας και αν δεν γνωρίζετε τους στόχους σας, δεν θα γνωρίζετε τη στρατηγική σας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών στο διαδίκτυο και θα κολλήσετε να πετάτε μακαρόνια στον τοίχο.

(12:24) Αυτό που κάνω εδώ και μια δεκαετία για να χτίσω την επιχείρησή μου εκατομμυρίων δολαρίων

Αυτό είναι δοκιμασμένο και αληθινό και γι‘ αυτό το κάνω ακόμα και σήμερα! Εργαστείτε πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά με το χρόνο σας για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες.

(19:30) Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε ποτέ η μαμά μου

Αυτή η φιλοσοφία με βοήθησε να οικοδομήσω και να προωθήσω την επιχείρησή μου και να αυξήσω τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις. Ποιος ήξερε ότι η μαμά μου είχε τέτοιο αντίκτυπο στο επάγγελμά μου στις πωλήσεις και στο μάρκετινγκ! Ευχαριστώ μαμά!

(21:46) Τι σχέση έχει η επένδυση με τη δημιουργία περιεχομένου

Μάθετε τι σχέση έχουν το διαδικτυακό μάρκετινγκ και η επένδυση με τη δημιουργία δυνητικών πελατών στο διαδίκτυο και τις πωλήσεις.

Αυτό είναι ένα γεμάτο μαρμελάδες επεισόδιο στο οποίο κατέβαλα πολλές προσπάθειες για να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες στο διαδίκτυο και να πραγματοποιήσετε πωλήσεις με τρόπο διασκεδαστικό, συναρπαστικό και συναρπαστικό, και καλό… όταν λαμβάνετε τέτοιου είδους αποτελέσματα, τα πράγματα γίνονται ακόμη περισσότερα συναρπαστικός!

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο Ενσύρματο για να το συνθλίψει μαζί μου και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag με στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να μάθετε περισσότερα για το The Ultimate Branding Blueprint. Εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να τα έχετε όλα σε εφαρμογή σε ένα διαμέρισμα Σαββατοκύριακου !

Γεγονός: οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν τις επωνυμίες με έναν ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από τις επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Αυτός είναι ο τομέας σας για να κρατήσετε την προσοχή του κοινού σας, να το εντυπωσιάσετε και να το οδηγήσετε να γίνει αγοραστής σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τη συζήτηση, ο ιστότοπος/ιστολόγιό σας είναι το μέρος για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από τα πολλά πάθη σας [Interview With Ian Lenhart]

Πηγές & Σύνδεσμοι που αναφέρονται

Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίαςΜάθετε περισσότερα εδώ

Εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να τα έχετε όλα σε εφαρμογή σε ένα διαμέρισμα Σαββατοκύριακου !

Γεγονός: οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν τις επωνυμίες με έναν ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από τις επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Αυτός είναι ο τομέας σας για να κρατήσετε την προσοχή του κοινού σας, να το εντυπωσιάσετε και να το οδηγήσετε να γίνει αγοραστής σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τη συζήτηση, ο ιστότοπος/ιστολόγιό σας είναι το μέρος για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

Επεισόδιο 285: Μια πλήρης ανάλυση της στρατηγικής περιεχομένου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων – Ακου εδώ

Επεισόδιο 283: Πήγα από κανένας σε κορυφαίο influencer παραγωγών μετά την κυκλοφορία του ιστότοπου/του ιστολογίου μου… Να τι έκανα – Ακου εδώ

Βιβλίο: Rich Dad Poor DadΔείτε το εδώ

Βιβλίο: The 4 Hour Work WeekΔείτε το εδώ

Η κοινότητα Wired To Crush It Ελάτε μαζί μας εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 39.000+ Επιχειρηματίες!

Κουμπί Facebook

Ελπίζω να σας άρεσε μερικές από τις επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023! Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. Ρωτήστε την Aliza - 2023 επιχειρηματικές προβλέψεις

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Schreibe einen Kommentar