Πρόγραμμα εκπομπών της Pioneer Log Homes 2017

0
Πρόγραμμα εκπομπών της Pioneer Log Homes 2017

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια ακόμη συναρπαστική χρονιά με εγχώριες εκπομπές! Το 2017 επισκεπτόμαστε μερικές από τις αγαπημένες μας εκπομπές για πολλά χρόνια, με διάφορους Kings από ξύλο και το Cedar Rocket να έλκονται για πολλούς από αυτούς!

Η σεζόν μας ξεκινά στο Μπάρετ Τζάκσον παράσταση στο Scottsdale της Αριζόνα, 14 έως 22 Ιανουαρίου 2017. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Bryan Reid Sr. θα παρευρεθεί κατά τη διάρκεια της παράστασης, μαζί με τον περίφημο Cedar Rocket! Ελάτε από το περίπτερο 11-HIJ και συνομιλήστε με τον Bryan και το πλήρωμα για το σπίτι σας και τραβήξτε τη φωτογραφία σας με το Rocket!

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο Scottsdale; Ο Bryan and the Cedar Rocket θα είναι στο Συνέδριο του Safari Club International το 2017 στο Λας Βέγκας της Νεβάδα από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου 2017 επίσης. Επισκεφθείτε τους στο περίπτερο 3450!

Η σεζόν του καναδικού εγχώριου σόου μας ξεκινά τον Μάρτιο, με τον Mike Jacobson και την ομάδα του να επισκέπτονται το Έκθεση για το σπίτι και τον κήπο του Κάλγκαρι από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017. Ελάτε και πείτε γεια στο περίπτερο 856.

Η καναδική ομάδα θα πάει επίσης στο Saskatoon HomeStyles εμφάνιση 9-12 Μαρτίου 2017. Ο King André Chevigny θα μιλήσει σε αυτήν την εκδήλωση στις 11 Μαρτίου 2017 – αφού παρακολουθήσει την παρουσίασή του σταματώντας στο περίπτερο 328 για να συνομιλήσει σχετικά με τα σχέδια για το σπίτι σας.

Για μια πλήρη λίστα με αμερικανικές και καναδικές εκπομπές, δείτε το πλήρες πρόγραμμα εκπομπών μας εδώ. Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον καθένα από εσάς στις διάφορες εκθέσεις μας φέτος!

Schreibe einen Kommentar