Προϊόντα δοκιμών κερδών χρημάτων: 9 καλύτερες εργασίες δοκιμής προϊόντων

0
Προϊόντα δοκιμών κερδών χρημάτων: 9 καλύτερες εργασίες δοκιμής προϊόντων

Ξέρετε το ρητό τίποτα δεν έρχεται δωρεάν. Προφανώς αυτό δεν ισχύει στο διαδίκτυο. Υπάρχουν εταιρείες εκεί έξω που είναι πρόθυμες να ανταμείψουν ανθρώπους σαν εσάς και εγώ για να δοκιμάσουμε δωρεάν δείγματα. Έσκαψα λοιπόν λίγο και βρήκα 9 Καλύτερες εργασίες δοκιμής προϊόντων στο διαδίκτυο και σας τα αναλύσαμε παρακάτω.

Πώς λειτουργούν οι εργασίες δοκιμής προϊόντων;

Βασικά, εταιρείες έρευνας αγοράς σε όλο τον κόσμο εργάζονται για λογαριασμό επωνυμιών για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο οι καταναλωτές όπως εσείς και εγώ μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Επομένως, είναι πρόθυμοι να μας πληρώσουν για το χρόνο και τα σχόλιά μας, προσφέροντας αυτά τα προϊόντα δωρεάν, και σε ορισμένες περιπτώσεις επιπλέον μετρητά ή δωροκάρτες.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες δοκιμών προϊόντων περιλαμβάνουν:

 • Προϊόντα τεχνολογίας π.χ. υπολογιστές, τηλέφωνα, αξεσουάρ κ.λπ.
 • Προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά
 • Φαγητό και ποτά
 • Βιβλία και περιοδικά
 • Προϊόντα κρεβατιού και μπάνιου
 • Προϊόντα και συμπληρώματα υγείας και ευεξίας

Έτσι, μόλις εγγραφείτε σε μια εταιρεία έρευνας δοκιμών προϊόντων, μπορεί να σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε μια μελέτη εάν πληροίτε τις απαιτήσεις για αυτήν τη μελέτη. Η διαδικασία συλλογής δεδομένων μπορεί να διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, αλλά βασικά θα σας στείλουν ένα δείγμα προϊόντος για δοκιμή και θα σας ζητηθεί να παρέχετε ειλικρινή και χρήσιμα σχόλια μόλις χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω;

Σπάνια θα βρείτε μια εταιρεία έρευνας που είναι πρόθυμη να σας πληρώσει χρήματα που θα σας αλλάξουν τη ζωή για να δοκιμάσετε το προϊόν. Ορισμένοι ιστότοποι θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε το προϊόν ως αποζημίωση. Ενώ άλλοι μπορεί να προσφέρουν δωροκάρτες, μετρητά ή συνδυασμό του δωρεάν προϊόντος και ανταμοιβή μετρητών ή δωροκάρτας.

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για να κερδίσετε χρήματα, μπορείτε να πληρωθείτε για να συμμετάσχετε σε έρευνες στο SurveyJunkie.com. Μπορείτε επίσης να πληρώνεστε για πράγματα όπως η ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το να παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο, να επισκέπτεστε ιστότοπους και άλλα σε ιστότοπους όπως Swagbucks.com και Fusioncash.com. Αλλά αν σκέφτεστε σοβαρά να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο που μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, τότε σίγουρα σκεφτείτε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Οι 9 κορυφαίες εταιρείες δοκιμών προϊόντων

Εντάξει τώρα, ας δούμε τους καλύτερους ιστότοπους δοκιμής προϊόντων στους οποίους μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν σήμερα.

 1. Τολούνα

Η Toluna ουσιαστικά σας στέλνει δείγματα για να τα κρατήσετε για τα ειλικρινή σας σχόλια μετά από μια προκαθορισμένη περίοδο χρήσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εγγραφείτε εδώ δωρεάν και συμπληρώστε το προφίλ σας. Στη συνέχεια, θα μεταβείτε στην περιοχή δοκιμής προϊόντος και θα υποβάλετε αίτηση για οποιοδήποτε διαθέσιμο προφίλ. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια μελέτη με βάση τα δημογραφικά σας στοιχεία, θα σας στείλουν δείγματα για να τα κρατήσετε σε αντάλλαγμα για τα ειλικρινή σας σχόλια.

Το Toluna μπορεί να είναι υπέροχο αν σας αρέσει να πειραματίζεστε σε διάφορα προϊόντα ομορφιάς, σαπούνια και καλλυντικά. Αλλά όπως θα δείτε εδώ στην πλήρη ανασκόπηση Toluna εδώ, δεν είναι βέβαιο πόσο αξίζει η ευκαιρία καθώς οι μελέτες δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Και πάλι, επικεντρώνονται κυρίως στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, κλειδώνοντας τον υπόλοιπο κόσμο.

2. Έρευνα Πεύκου

Εκτός από τις συνήθεις έρευνες, η έρευνα Pinecone μπορεί από καιρό σε καιρό να σας ζητήσει να δοκιμάσετε προϊόντα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά η συμμετοχή γίνεται μόνο με πρόσκληση, θα χρειαστεί να λάβετε ένα εγγεγραμμένο μέλος για να σας παραπέμψει. Πληρώνουν όμως αρκετά καλά σε σύγκριση με τα πρότυπα του κλάδου, με κάθε έρευνα να πληρώνει μεταξύ 3-5 $, εκτός από τη διατήρηση των προϊόντων που σας στέλνουν.

Πληρώνουν μέσω PayPal, επιταγής ή δωροκάρτας αμέσως μετά το κλείσιμο της μελέτης. Όμως τα μέλη λένε ότι σπάνια γίνονται δοκιμές και έρευνες. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε προβλήματα πληρωμών και η ευκαιρία είναι διαθέσιμη μόνο σε κατοίκους στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό στην πλήρη ανασκόπηση της έρευνας Pinecone.

 1. Κλικ Έρευνα

Το Clicks Research συνεργάζεται με μεγάλες επωνυμίες όπως Liz Earle, Marks and Spencer, Body Shop, Sanctuary και Boots. Θα σας στείλουν προϊόντα για δοκιμή και ένα ερωτηματολόγιο για συμπλήρωση. Για τον χρόνο και τον κόπο σας μπορείτε να διατηρήσετε τα προϊόντα. Θα κερδίσετε επιπλέον πόντους που μπορούν αργότερα να εξαργυρωθούν με μετρητά.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την Έρευνα Κλικ είναι ότι όσο περισσότερες δοκιμές πληροίτε τις προϋποθέσεις τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να προσγειωθείτε περισσότερες. Αλλά ο ανταγωνισμός είναι τρελός, επομένως οι σπουδές είναι σπάνιες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε πηγαίνετε εδώ για να συμμετάσχετε δωρεάν εάν ζείτε στις ΗΠΑ.

 1. Alba Science

Εάν έχετε ακριβό γούστο στα καλλυντικά, τότε η Alba Science μπορεί να είναι η ιδανική εταιρεία δοκιμών προϊόντων για να συμμετάσχετε. Θα σας στείλουν δείγματα προϊόντων ομορφιάς υψηλής ποιότητας για τα σχόλιά σας. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε αμειβόμενες κλινικές δοκιμές στα γραφεία τους στο Εδιμβούργο.

Μπορείς ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ και μετά προσέξτε για μελέτες όταν γίνουν διαθέσιμες. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πάντα ανοιχτές ευκαιρίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε. Αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνετε αίτηση για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την εν λόγω μελέτη.

 1. Δοκιμή χρήστη

Το UserTesting δεν θα σας στείλει δείγματα προϊόντων, αλλά μπορείτε να ελέγξετε ιστότοπους για χρήματα, κάτι που μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Βασικά θα εγγραφείτε δωρεάν εδώ και θα συμπληρώσετε ένα προφίλ για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, θα σας στείλουν προσκλήσεις δοκιμής με βάση τα ενδιαφέροντα και τα δημογραφικά σας στοιχεία.

Το UserTesting σάς πληρώνει 10 $ μέσω PayPal για κάθε εγκεκριμένη αξιολόγηση. Όμως, όπως θα ανακαλύψετε στην πλήρη κριτική μας UserTesting, οι συναυλίες μπορεί να είναι σπάνιες και η βαθμολογία σας από τους πελάτες τους επηρεάζει την ικανότητά σας να κερδίσετε χρήματα. Από την άλλη πλευρά, η ευκαιρία είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε μπορεί να πληρωθεί μέσω PayPal.

 1. MyOpinion Τώρα

Αυτή η δεκαετία εταιρεία ερευνών αναζητά πάντα δοκιμαστές προϊόντων που ενδιαφέρονται για προϊόντα οικιακής χρήσης. Θα σας στείλουν δείγματα για δοκιμή και διατήρηση, κερδίζοντας πόντους στη διαδικασία. Οι πόντοι εξαργυρώνονται με μετρητά μόλις κερδίσετε πόντους αξίας τουλάχιστον $20. Η συμμετοχή είναι δωρεάν όσο είσαι στις ΗΠΑ.

Θα σας πληρώσουν μέσω επιταγής 2 ημέρες μετά την εξαργύρωση των πόντων σας. Αλλά οι μελέτες δεν είναι πάντα διαθέσιμες, επομένως θα πρέπει απλώς να περιμένετε μια πρόσκληση. Αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να κερδίσετε εκτός από τη δοκιμή προϊόντων.

 1. OpinionWorld

Το OpinionWorld προσφέρει πολλές ευκαιρίες για δοκιμές προϊόντων κυρίως στην κατηγορία τροφίμων και ποτών, εκτός από τις συνήθεις έρευνες. Μπορείς εγγραφείτε δωρεάν εδώ. Εάν ανήκετε σε ένα ειδικό δημογραφικό, οι πιθανότητες είναι ότι θα λαμβάνετε τακτικές προσκλήσεις για σπουδές.

Αλλά οι συναυλίες δεν γίνονται εύκολα και το πιθανότερο είναι ότι μπορείτε να πάτε για μήνες πριν από την προσγείωση. Αλλά η αμοιβή είναι αξιοπρεπής, προσφέροντας έως και 10 $ ανά έρευνα πάνω από τα δωρεάν. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα μόνο εάν ζείτε στις ΗΠΑ.

 1. Influenster

Το Influenster είναι μια πλατφόρμα δοκιμών, ανακάλυψης και κριτικών προϊόντων με βάση τη Νέα Υόρκη. Πληρώνουν τους χρήστες για να δοκιμάσουν και να ελέγξουν δωρεάν προϊόντα μαλλιών και ομορφιάς, τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης, αλκοόλ και πολλά άλλα.

Μπορείς εγγραφείτε δωρεάν εδώ, αλλά επικεντρώνονται κυρίως στις αγορές των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας και του Καναδά. Έτσι, οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να μην είστε αρκετά τυχεροί για να πάρετε δωρεάν, εάν ζείτε αλλού. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική του Influenster εδώ.

 1. Αμερικανικά πάνελ καταναλωτών

Η American Consumer Panels παρέχει υπηρεσίες δοκιμών στο σπίτι. Δεν θα σας στείλουν δείγματα, θα σας κάνουν μια επίσκεψη στο σπίτι σας, θα σας κάνουν να δοκιμάσετε ένα προϊόν και θα πραγματοποιήσετε μια συνέντευξη ένας προς έναν. Στη συνέχεια, μπορείτε να κρατήσετε το προϊόν ως δωρεάν. Μπορείς πηγαίνετε εδώ και εγγραφείτε για εξέταση όταν και εάν παρουσιαστεί μια ευκαιρία.

Δυστυχώς, μερικές φορές μια συναυλία μπορεί να σας ζητήσει να μετακινηθείτε σε έναν σταθμό δοκιμών. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το ACOP εδώ,

Έτσι, μπορείτε πραγματικά να πληρωθείτε για να δοκιμάσετε προϊόντα;

Σίγουρα μπορείς! Δεδομένου ότι αυτές οι ευκαιρίες είναι δωρεάν για συμμετοχή και μπορείτε να διατηρήσετε τα δείγματα, βασικά δεν έχετε τίποτα να χάσετε και πολλά να κερδίσετε. Αλλά να θυμάστε ότι δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα λάβετε μια δοκιμαστική συναυλία μόλις εγγραφείτε. η υπομονή είναι το κλειδί. Σε κάθε περίπτωση, οι εργασίες δοκιμής προϊόντων είναι νόμιμοι τρόποι είτε για να κερδίσετε χρήματα είτε να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα ή και τα δύο.

Τούτου λεχθέντος, δεν βλάπτει ποτέ να δοκιμάσετε άλλους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο σπίτι εκτός από τη δοκιμή προϊόντων. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας διαδικτυακές έρευνες στο SurveyJunkie.com ή διαβάζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επισκέπτεστε ιστότοπους, παίζετε παιχνίδια, παρακολουθείτε βίντεο και πολλά άλλα στο SwagBucks.com και Fusioncash.com.

Στο τέλος της ημέρας, τα προϊόντα δοκιμών θα σας πληρώσουν τα ρέστα της τσέπης σας, αν όχι. Αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο σπίτι, τότε ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Τέλος, αν έχετε κερδίσει ποτέ χρήματα ή έχετε λάβει δωρεάν δείγματα από ευκαιρίες όπως οι παραπάνω, μη διστάσετε να μας πείτε τα πάντα στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar