Προτεινόμενη πολυτελής κάτοψη της Pioneer Log Homes – The Forestville

0
Προτεινόμενη πολυτελής κάτοψη της Pioneer Log Homes – The Forestville

Ελάτε σπίτι στο The Forestville! Αυτό το πολυτελές ξύλινο σπίτι προσφέρει γενναιόδωρο χώρο και εντυπωσιακό χαρακτήρα σε όλους τους χώρους. Στα 13.153 τετραγωνικά πόδια, αυτό το υπέροχο ξύλινο σπίτι είναι η τέλεια κατοικία για να μεγαλώσετε μια μεγάλη οικογένεια και να διασκεδάσετε τους επισκέπτες.

Ανεξάρτητα από τον καιρό, το porte-cochere και η είσοδος σας έχουν καλύψει. Βρίσκεται στον κεντρικό όροφο, η κύρια σουίτα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει δύο δωμάτιο-ντουλάπες που οδηγούν στο δικό σας ιδιωτικό μπάνιο. Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ στο ιδιωτικό στεγασμένο κατάστρωμα που βρίσκεται έξω από την κύρια κρεβατοκάμαρα. Εξερευνήστε τη θέα στη γύρω περιοχή από το υπέροχο δωμάτιό σας πριν απολαύσετε ένα γεύμα στην επίσημη τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι κάθε όνειρο του σεφ με ευρύχωρο ντουλάπι και ντουλάπια για αποθήκευση, άφθονα καθίσματα για την οικογένεια και τους καλεσμένους σας και γενναιόδωρες ποσότητες επιφάνειας πάγκου για χρήση κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα των αγαπημένων σας γευμάτων. Σε βολική τοποθεσία δίπλα στην κουζίνα υπάρχει μια αίθουσα πυρόσβεσης, πλυντήριο και δωμάτιο-ντουλάπα. Βγείτε έξω και περπατήστε μέσα από το αεράκι μέχρι το σπίτι της πισίνας όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πριν κολυμπήσετε.

Αυτή η πανέμορφη κάτοψη από ξύλινο ξύλο και η διαχρονική ποιότητα του Western Red Cedar είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν μια μόνιμη εντύπωση. Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το The Forestville log home, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών μας σήμερα.

Schreibe einen Kommentar