Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσλάβετε μια εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων

1
Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσλάβετε μια εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσλάβετε μια εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας και προσελκύστε νέους επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες μέσω ενός νέου, βελτιστοποιημένου ιστότοπου. Βρείτε ένα έμπειρο πρακτορείο σχεδιασμού ιστοτόπων για να δημιουργήσετε έναν νέο, ανταποκρινόμενο σχεδιασμό ιστότοπου ή να μεταμορφώσετε έναν παλιό, ξεπερασμένο ιστότοπο για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Ένας ενημερωμένος ιστότοπος βοηθά την επιχείρησή σας να εμφανίζεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας βρίσκουν πρώτοι στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με την εύρεση και την επίσκεψη των ιστότοπων των ανταγωνιστών σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να δεσμευτείτε σε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοτόπων, ειδικά αν δεν έχετε συνεργαστεί ποτέ με έναν σχεδιαστή ή μια εταιρεία στο παρελθόν.

Δείτε τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσλάβετε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο για την επιχείρησή σας και βεβαιωθείτε ότι ο τελικός σχεδιασμός του ιστότοπου είναι ό,τι θέλετε.

Τι εμπειρία έχει ο Οργανισμός

Τι εμπειρία έχει ο Οργανισμός;

Τι εμπειρία έχει το πρακτορείο και διαθέτουν χαρτοφυλάκιο εργασιών πελατών; Ρωτήστε εάν έχουν δημιουργήσει ιστότοπους που ανταποκρίνονται σε κινητά στο παρελθόν και πάρτε μια ιδέα για το επίπεδο εργασίας τους. Δείτε τις διαδικτυακές κριτικές και τις αξιολογήσεις πελατών της εταιρείας ή ζητήστε προτάσεις από την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους.

Εάν η εταιρεία έχει άλλους πελάτες σε παρόμοιο τομέα ή κλάδο με τον δικό σας, θα κατανοήσετε καλύτερα ποιες απαιτήσεις μπορεί να χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας και πώς θα φαίνεται το τελικό σχέδιο.

Ένα έμπειρο γραφείο πιθανότατα θα έχει περισσότερη εργασιακή εμπειρία. Ωστόσο, μην κάνετε έκπτωση σε ένα νεότερο πρακτορείο συνολικά. Ένα ανερχόμενο πρακτορείο μπορεί να προσφέρει φρέσκες ιδέες και συχνά έχει εξίσου ικανούς σχεδιαστές που θα ολοκληρώσουν το σχεδιασμό του ιστότοπού σας σε χαμηλότερη τιμή.

Τι είδους ιστοσελίδα χρειάζεται η επιχείρησή σας

Τι είδους ιστοσελίδα χρειάζεται η επιχείρησή σας;

Χρειάζεστε έναν απλό ιστότοπο με πληροφορίες εταιρείας ή έναν πιο περίπλοκο σχεδιασμό ιστότοπου για ηλεκτρονικό εμπόριο, διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις ή προσφορές υπηρεσιών; Εάν δεν είστε σίγουροι για τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που χρειάζεστε, συμβουλευτείτε μερικές διαφορετικές εταιρείες για να πάρετε μια ιδέα για το τι παρέχουν συνήθως.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες που έχετε για τον ιστότοπο, θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε κινητά, ώστε οι χρήστες κινητών να μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο με ευκολία και να έχουν μια θετική εμπειρία χρήστη.

Φτιάξτε μια λίστα επιθυμιών σχεδιασμού ή λίστα με τα απαραίτητα πριν ξεκινήσετε και βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία μπορεί να εκπληρώσει όλα αυτά τα στοιχεία. Μιλήστε με το πρακτορείο για το τι προτείνει για το σχεδιασμό του ιστότοπου και πώς ο νέος ιστότοπος θα ωφελήσει την επιχείρησή σας σε αυτήν τη μορφή.

Ποιος θα ολοκληρώσει το σχέδιο

Ποιος θα ολοκληρώσει το σχέδιο;

Όταν συζητάτε για τον νέο σας ιστότοπο, ρωτήστε ποιος θα ολοκληρώσει την εργασία. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη γίνονται όλα εσωτερικά ή η εταιρεία θα αναθέσει σε τρίτους ορισμένες πτυχές;

Αυτή η διάκριση μεταξύ του ποιος θα ολοκληρώσει την εργασία και από ποια τοποθεσία μπορεί να επηρεάσει το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του ιστότοπου, μαζί με οποιαδήποτε επικοινωνία και πέρα ​​δώθε που ίσως χρειαστεί να έχετε με τους σχεδιαστές ιστότοπων για να ολοκληρωθεί ο τελικός ιστότοπος.

Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να συναντηθείτε με τους σχεδιαστές που θα σας παραδώσουν το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου σας ιστότοπου και αν αυτό δεν είναι δυνατό, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μιλήσετε με τον υπεύθυνο του έργου ή το σημείο επαφής του έργου σας.

Ποιο είναι το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα

Ποιο είναι το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα;

Πριν προσλάβετε επίσημα μια εταιρεία σχεδιασμού για τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, θα πρέπει να καθορίσετε το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα σχεδίασης και ολοκλήρωσης.

Ρωτήστε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί ο ιστότοπος και τι θα συμβεί εάν υπάρξουν απροσδόκητες καθυστερήσεις ή εάν έχετε αλλαγές σχεδιασμού για την ομάδα.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων διαρκεί περισσότερο από όσο νομίζουν οι περισσότεροι, ειδικά με πολύπλοκα ή μοναδικά σχέδια. Προετοιμαστείτε για λόξυγκας στη διαδικασία και συμπεριλάβετε κάποια ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα για αλλαγές σχεδιασμού και αναθεώρηση. (βρίσκεστε σε περιορισμένη προθεσμία για να ανοίξετε μια επιχείρηση ή ένα μεγάλο άνοιγμα;)

Χρειάζεστε έναν εξατομικευμένο ιστότοπο

Χρειάζεστε έναν εξατομικευμένο ιστότοπο;

Προσδιορίστε εάν χρειάζεστε έναν απλό σχεδιασμό ιστότοπου, έναν πιο περίπλοκο σχεδιασμό ή έναν εντελώς μοναδικό προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστότοπου. Λάβετε υπόψη ότι όσο πιο περίπλοκος είναι ο ιστότοπος, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί και τόσο πιο ακριβή θα είναι η εργασία.

Ρωτήστε εάν η εταιρεία παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και εάν έχουν προτάσεις για εργασίες προσαρμοσμένου σχεδιασμού.

Μπορεί να είναι χρήσιμο να πάτε σε μια συνάντηση γνωρίζοντας ακριβώς τι χρειάζεστε, με χάρτη ιστότοπου στο χέρι, αλλά ρεαλιστικά πολλές νέες επιχειρήσεις ή άτομα που χρειάζονται έναν ιστότοπο δεν καταλαβαίνουν ποιες είναι οι ανάγκες τους.

Μετά από μια συζήτηση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα προϋπάρχον πρότυπο ταιριάζει στις ανάγκες σας ή ότι ο νέος ιστότοπος θα χρειαστεί μόνο μερικές προσαρμοσμένες ενότητες σε αντίθεση με ένα πλήρες σχέδιο από την αρχή.

Τι είναι η Διαδικασία Ανάπτυξης & Σχεδιασμού Ιστοσελίδας

Τι είναι η Διαδικασία Ανάπτυξης & Σχεδιασμού Ιστοσελίδων;

Όταν σκέφτεστε να προσλάβετε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοτόπων, ρωτήστε για τη διαδικασία τους, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών βημάτων και των χρονοδιαγραμμάτων για την ολοκλήρωση της εργασίας, καθώς και κάθε προσπάθεια που απαιτείται από την πλευρά σας.

Συζητήστε τι συμβαίνει εάν υπάρχει ένα ζήτημα που απαιτεί επιπλέον χρόνο ή επανεπεξεργασία.

Υπάρχουν ορισμένα βήματα που θα χρειαστεί να κάνετε ή στοιχεία που πρέπει να παρέχετε πριν από την έναρξη των εργασιών του πρακτορείου; Φροντίστε να περιγράψετε τη διαδικασία σχεδιασμού/ανάπτυξης και να καθορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για τα παραδοτέα και την αναθεώρηση.

Τι Περιλαμβάνεται στη Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων;

Πάρτε μια ιδέα για το τι περιλαμβάνει η δημιουργία ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου τυχόν SEO, περιεχομένου ή αρχικής υποστήριξης.

Ενώ ορισμένες εταιρείες θα επιβαρύνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ιστότοπο για να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή, ίσως θελήσετε να πληρώσετε για μια καλύτερη συνολική εμπειρία για τους επισκέπτες και υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης για τον ιστότοπό σας.

Μάθετε εάν η εταιρεία διαθέτει δυνατότητες «προσθήκης», όπως στρατηγική μάρκετινγκ, επωνυμία, συγγραφή κειμένων, μάρκετινγκ περιεχομένου, δημιουργία δυνητικών πελατών, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και SEO, μεταξύ άλλων. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας ιστότοπος από μόνος του δεν αρκεί για να διατηρήσει την επιχείρησή σας ή να προσελκύσει νέους πελάτες μετά από ένα ορισμένο σημείο.

Ρωτήστε για τα αντικείμενα που πρέπει να παράγετε—θα χρειαστεί να παρέχετε μέσα και περιεχόμενο ή μπορεί η ομάδα να παράγει αυτά τα πράγματα στο σπίτι (είτε από στοκ εικόνες είτε από δικά της μέσα) με κάποια συμβολή ή καθοδήγηση από την πλευρά σας;

Τι γίνεται με το SEO

Τι γίνεται με το SEO;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι αυτό που βοηθά τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται σε σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης και ένας νέος ιστότοπος θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί πριν από τη λειτουργία του και μπορεί να χρειάζεται να βελτιστοποιείται σε τακτική βάση καθώς οι όροι αναζήτησης αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στον νέο σας ιστότοπο και να διασφαλίσετε ότι εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί με σχετικές λέξεις-κλειδιά, backlinks, γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας, σωστή ασφάλεια ιστού, λειτουργίες φιλικές προς κινητά, μετα-λεπτομέρειες, ετικέτες και τεχνικό SEO.

Αν και δεν χρειάζεται να προσλάβετε την ίδια εταιρεία σχεδιασμού ιστοτόπων για να εφαρμόσει SEO για τον ιστότοπό σας, πιθανότατα θα είναι σε θέση να εφαρμόσει αυτά τα στοιχεία πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από μια νέα εταιρεία που πρέπει να αναλάβει τη διαχείριση του SEO για τον ιστότοπό σας.

Τα πηγαίνετε καλά με το πρακτορείο

Τα πηγαίνετε καλά με το πρακτορείο;

Εάν δεν μπορείτε να δείτε το μάτι με το πρακτορείο σχεδιασμού ιστοσελίδων που προσλαμβάνετε, τότε είναι πιθανό ότι ολόκληρη η διαδικασία σχεδίασης ιστοσελίδων θα σας αφήσει να αισθάνεστε συγκρατημένοι και ανικανοποίητοι.

Έχετε μια θετική αίσθηση για τη δουλειά ή την ομάδα τους από συζητήσεις με την εταιρεία ή τους σχεδιαστές ιστοτόπων; Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με την ομάδα και το σημείο επαφής, ειδικά αν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές ή διορθώσεις.

Ενώ κάθε εταιρεία πρόκειται να έχει διαφορετική κουλτούρα, είναι σημαντικό να διεξάγετε παραγωγικές συζητήσεις και να διατηρείτε κάποιο επίπεδο εμπιστοσύνης σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού με την εταιρεία που προσλαμβάνετε για τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου.

Ποσο θα κοστισει

Ποσο θα κοστισει?

Το κόστος είναι ένας μεγάλος παράγοντας όταν πρόκειται για την πρόσληψη μιας εταιρείας σχεδιασμού ιστοτόπων. Όταν συναντάτε διαφορετικούς φορείς, παρέχετε το ίδιο εύρος εργασίας για καθεμία και ρωτήστε σχετικά με το εκτιμώμενο κόστος για την προτεινόμενη εργασία.

Κάντε λίγη έρευνα και αναρωτηθείτε εάν το κόστος αντικατοπτρίζει την ποιότητα που αναμένεται στη σχεδίαση της ιστοσελίδας του διαμετρήματος που περιμένετε.

Λάβετε εκτιμήσεις κόστους από διάφορα πρακτορεία και συγκρίνετε την ποιότητα σε σχέση με την αναγραφόμενη τιμή. Ορισμένα πρακτορεία θα χρεώνουν περισσότερα, αλλά έχουν ποιότητα εργασίας που αξίζει το επιπλέον κόστος.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκτήσει έναν εξαιρετικό ιστότοπο για τα χρήματα, αλλά ούτε και φτηνά. Φροντίστε να συζητήσετε και για την πληρωμή. Πολλά πρακτορεία απαιτούν χρήματα από, ενώ άλλα λαμβάνουν τη μισή πληρωμή πριν από την ολοκλήρωση της εργασίας και τη μισή μετά την παράδοση του τελικού ιστότοπου.

Πώς χειρίζεται η φιλοξενία

Πώς χειρίζεται η φιλοξενία;

Πώς χειρίζεται το πρακτορείο τη φιλοξενία ιστοτόπων; Εάν δεν σας αρέσει ο κεντρικός υπολογιστής που χρησιμοποιούν συνήθως, υπάρχουν καλύτερες διαθέσιμες επιλογές;

Υπάρχει μια ποικιλία από πλατφόρμες ιστοτόπων και επιλογές φιλοξενίας, μερικές καλύτερες από άλλες. Μια καλή εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων θα πρέπει να μπορεί να συζητήσει μαζί σας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφορετικών κεντρικών υπολογιστών.

Μάθετε πόσο συχνά θα υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και για πόσο χρονικό διάστημα θα δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας; Η πρόσβαση στις πληροφορίες του ιστότοπού σας είναι σημαντική σε περίπτωση που αποφασίσετε να μετακομίσετε σε νέο κεντρικό υπολογιστή ή να αποκτήσετε έναν νέο ιστότοπο στο μέλλον.

Υπάρχει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για τον ιστότοπό σας

Υπάρχει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για τον ιστότοπό σας;

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σάς επιτρέπει να ενημερώνετε και να κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας χωρίς την ανάγκη κωδικοποίησης. Μερικά κοινά CMS περιλαμβάνουν το WordPress, το Drupal, το Wix και το SharePoint, μεταξύ πολλών άλλων.

Είτε η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα σύστημα με το οποίο είστε εξοικειωμένοι ή κάτι που δεν έχετε ακούσει ποτέ, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε απλές αλλαγές στον ιστότοπο, να ενημερώνετε περιεχόμενο, φωτογραφίες και να προσθέτετε νέες σελίδες με ευκολία (δεν χρειάζεται κωδικοποίηση).

Πώς θα ενημερώσετε τον ιστότοπό σας; Θα κάνετε τη δουλειά μόνοι σας ή θα εξαρτηθείτε από την εταιρεία; Συζητήστε ποια στοιχεία σύνδεσης και τελική ιδιοκτησία θα έχετε στον ιστότοπο, μαζί με τυχόν εκπαίδευση ή οδηγούς χρήσης που θα παρέχει η εταιρεία για το CMS του ιστότοπού σας.

Πώς φαίνεται η υποστήριξη μετά την κυκλοφορία

Πώς φαίνεται η υποστήριξη μετά την κυκλοφορία;

Ρωτήστε τι υποστήριξη παρέχει η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων μετά την κυκλοφορία του ιστότοπού σας.

Από μικρές προσαρμογές και καθοδήγηση στη νέα σχεδίαση του ιστότοπου έως ενημερώσεις κατόπιν αιτήματος, είναι καλύτερο να μάθετε πώς η εταιρεία σχεδιάζει να μεταφέρει την υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του ιστότοπου, ώστε να μην ξεκρέμεστε όταν ένα πρόβλημα εμφανίζεται απροσδόκητα.

Ορισμένες εταιρείες μπορεί να έχουν σχέδια υποστήριξης, ενώ άλλες μπορεί να προσφέρουν καθοδήγηση ή μια επίδειξη για να σας δείξουν πώς να κάνετε αλλαγές μόνοι σας. Πόσο προσβάσιμο είναι το πρακτορείο; Μάθετε εάν θα πρέπει να υποβάλετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για να διορθώσετε κάτι ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο πρακτορείο για ερωτήσεις ή προβλήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Jives Media είναι μια εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια που αποτελείται από βραβευμένους σχεδιαστές ιστοσελίδων, αναπτυξιακούς χάκερ και στρατηγούς μάρκας MBA. Το 2012, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις μοναδικές υπερδυνάμεις μας για να σχηματίσουμε μια θανατηφόρα ομάδα ανάπτυξης ιστού και ψηφιακού μάρκετινγκ.

Βοηθάμε οργανισμούς, από νεοσύστατες επιχειρήσεις σε πρώιμο στάδιο έως εταιρείες του Fortune 500, να επιτύχουν τους στόχους μάρκετινγκ, εξυπηρετώντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Η εμπειρία μας στον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, το ψηφιακό μάρκετινγκ και τα αναλυτικά στοιχεία μας επιτρέπει να λειτουργούμε ως τριπλή απειλή για τους πελάτες μας.

Η Jives Media θα δημιουργήσει έναν κομψό, ισχυρό και ανταποκρινόμενο σε κινητά ιστότοπο που είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες της επιχείρησής σας–3 φορές ταχύτερος από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές μας.

Η ομάδα μας βοηθά στη δημιουργία καινοτόμων και εντυπωσιακών ιστότοπων, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να αρχίσει να λειτουργεί, με αναλυτικά στοιχεία και μετρήσιμα αποτελέσματα από την ημέρα κυκλοφορίας. Επικοινωνήστε μαζί μας online σήμερα για μια συμβουλή σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Schreibe einen Kommentar