Πολιτική για καλάθι γκολφ – The Spirit of the Suwannee Music Park

0
Πολιτική για καλάθι γκολφ – The Spirit of the Suwannee Music Park

Πολιτική για καλάθι γκολφ Spirit of the Suwannee Music Park®

Αυτή η Πολιτική ισχύει για κάθε άτομο που φέρνει ή χειρίζεται οποιοδήποτε καρότσι γκολφ στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το εάν το άτομο/διαχειριστής είναι κάτοχος του καροτσιού, νοίκιασε το καλάθι ή δανείστηκε το καλάθι.

Όλα τα άτομα που χειρίζονται ένα καλάθι γκολφ εντός του Spirit of the Suwannee Music Park ® υποχρεούνται νομικά να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις αυτής της Πολιτικής. Επιπλέον, αυτή η Πολιτική ισχύει για καρότσια γκολφ που εισάγονται στο Πάρκο από οποιοδήποτε άτομο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των επισκεπτών, των εργολάβων, των πωλητών, των μελών του Πάρκου και του προσωπικού του Πάρκου. Τίποτα σε αυτήν την Πολιτική δεν προορίζεται για τη χορήγηση άδειας μεταφοράς ενός καροτσιού γκολφ στις εγκαταστάσεις.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΡΑΤΣΑ ΓΚΟΛΦ:

 • Καρότσια γκολφ αερίου/ηλεκτρικά με στοκ κινητήρες (εργοστασιακές προδιαγραφές). Το μέγεθος του κινητήρα είναι σφραγισμένο στον κινητήρα. Κανένας κινητήρας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 14 ίππους (HP).

1. EZ Go ®: 295 CC & 350 CC

2. Club ®: 290 CC & 350 CC

3. Yamaha ®: 357 CC

 • Καροτσάκι γκολφ με μέγιστη ανύψωση 4” – 8”.
 • Καρότσια γκολφ με μέγιστο μέγεθος ελαστικού 23′ x 11′ x 12′.
 • Τα καρότσια του γκολφ πρέπει να είναι εξοπλισμένα με σιγαστήρες στοκ ή αντίστοιχο (να μην υπερβαίνει το επίπεδο θορύβου ενός σιγαστήρα στοκ).

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚ:

 • Οχήματα παντός εδάφους (ATV’s), οχήματα εκτός δρόμου (ORV’s) ή οχήματα αναψυχής (RUV’s). Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, Polaris Ranger ®, Polaris RZR ®, Yamaha Rhino ®, Kawasaki Mule® και οποιοδήποτε άλλο βοηθητικό όχημα χωρίς καρότσι γκολφ.

 • Χώμα ποδήλατα ή μηχανοκίνητα σκούτερ.

 • Πηγαίνετε με καρότσια ή αμμόλοφους.

 • ATV, χωμάτινα ποδήλατα και καρότσια μπορεί δεν μεταφέρονται σε ρυμουλκούμενα ή στο πίσω μέρος των φορτηγών.

 • Παιχνίδια ιππασίας που λειτουργούν με μπαταρία.

 • Hoverboards.

  Τιμές και τέλη:

  Για να φέρετε το καλάθι του γκολφ σας στο Πάρκο, κατά την είσοδό σας πρέπει να επιδείξετε την τρέχουσα απόδειξη ασφάλισης αστικής ευθύνης για το καλάθι γκολφ με
  ελάχιστα όρια πολιτικής του 25.000 $ προσωπικοί τραυματισμοί / $ 50.000 ανά ατύχημα / $ 10.000 ζημιές περιουσίας (είτε ένα αυτόνομο ασφαλιστήριο για το καλάθι του γκολφ είτε ένα αναβάτης στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας ή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου) και πληρώστε ένα τέλος χρήστη.

 • Το τέλος χρήσης μονοπατιού εκτός εκδηλώσεων είναι 30,00 $. Η χρέωση ισχύει για τη διάρκεια της διαμονής σας.

 • Η χρέωση χρήσης μονοπατιού για το Σαββατοκύριακο είναι 60,00 $. Η χρέωση ισχύει για τη διάρκεια της διαμονής σας.

 • Η χρέωση χρήσης μονοπατιού για το Σαββατοκύριακο διαφέρει από εκδήλωση σε εκδήλωση. Η χρέωση ισχύει για τη διάρκεια της διαμονής σας. Τα καρότσια γκολφ ενδέχεται να απαγορεύονται σε ορισμένα μουσικά φεστιβάλ ή άλλες εκδηλώσεις. Προτού προγραμματίσετε να φέρετε ένα καλάθι γκολφ σε μια εκδήλωση, καλέστε το γραφείο του πάρκου για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φέρετε ένα καλάθι.

Περιορισμοί στη λειτουργία του καλαθιού γκολφ:

 1. Δεν επιτρέπεται να εμπλακείτε σε καμία δραστηριότητα που δεν καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης για το καλάθι γκολφ, όπως αγώνες, τράβηγμα ή σπρώξιμο άλλων οχημάτων ή μεταφορά πολλών επιβατών.
 2. Οι χειριστές πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έγκυρη άδεια οδήγησης όταν χειρίζονται καρότσι γκολφ και να είναι νηφάλιοι.
 3. Πρέπει να ακολουθείτε τους «κανόνες οδικής κυκλοφορίας» που ισχύουν για οχήματα σε δημόσιους δρόμους: για παράδειγμα, στάση σε πινακίδες στάσης. Δεν στέλνετε μηνύματα κατά την οδήγηση. να μην λειτουργεί απρόσεκτα, απερίσκεπτα ή υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών· και να καίνε τα φώτα και τα πίσω φώτα κατά την οδήγηση μεταξύ του σούρουπο και της αυγής.
 4. Ένας επιβάτης ανά θέση: όλοι οι επιβάτες πρέπει να παραμένουν καθισμένοι ανά πάσα στιγμή. Όλα τα χέρια και τα πόδια πρέπει να φυλάσσονται μέσα στο όχημα. Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων κατά την οδήγηση ενός καροτσιού γκολφ!
 5. Το όριο ταχύτητας σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους είναι 10 MPH, αλλά επιβραδύνετε στα 5 MPH ή λιγότερο σε περιοχές με κυκλοφοριακή συμφόρηση και σε μονοπάτια.
 6. Πρέπει να σταθμεύσετε το καλάθι του γκολφ στην καμπίνα ή το κάμπινγκ σας από τα μεσάνυχτα και τις 6 π.μ. (τοπική ώρα): δεν επιτρέπεται η λειτουργία του καροτσιού γκολφ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια φεστιβάλ και ειδικών εκδηλώσεων, η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι από τις 2:30 π.μ. έως τις 6 π.μ. (τοπική ώρα).
 7. Πρέπει να παραμένετε σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους και σε καθιερωμένους χωματόδρομους ή μονοπάτια οχημάτων ανά πάσα στιγμή.
 8. Τα άλογα έχουν το δικαίωμα διέλευσης. Όταν συναντάτε ένα άλογο στο μονοπάτι, τραβήξτε το, κόψτε τον κινητήρα και αφήστε το άλογο να περάσει. Όταν πλησιάζετε άλογα από πίσω, φωνάξτε τους αναβάτες να τους ενημερώσουν ότι είστε εκεί και περιμένετε να σας κάνουν σήμα πότε είναι ασφαλές να περάσετε.
 9. Το αυτοκόλλητο εγγραφής πάρκου πρέπει να εμφανίζεται σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του καροτσιού του γκολφ ανά πάσα στιγμή.
 10. Μην αφήνετε το κλειδί στην ανάφλεξη του καροτσιού του γκολφ. και κλειδώστε το καρότσι με αλυσίδα και κλειδώστε όταν δεν το χρησιμοποιείτε.
 11. Όλα τα ατυχήματα που συνεπάγονται τραυματισμό, θάνατο ή υλικές ζημιές πρέπει να αναφέρονται στο γραφείο του πάρκου το συντομότερο δυνατό. εάν απαιτείται ιατρική φροντίδα καλέστε αμέσως το 911.
 12. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ενισχυμένης μουσικής κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε υπαίθριας μουσικής παράστασης στο Πάρκο ή μεταξύ 10 μ.μ. και 8 π.μ. (τοπική ώρα). Κατά τις υπόλοιπες ώρες, η ενισχυμένη μουσική πρέπει να διατηρείται σε χαμηλή ένταση, έτσι ώστε μόνο ο οδηγός και οι επιβάτες να μπορούν να την απολαμβάνουν και να μην ενοχλεί άλλα άτομα.
 13. Τα αμαξίδια του γκολφ δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται σε χώρους μουσικής ή σε απαγορευμένες περιοχές, εκτός εάν έχουν εγκριθεί γραπτώς από τη διεύθυνση του πάρκου. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να φέρνουν καρότσια γκολφ σε χώρους μουσικής κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων. Εάν χρειάζεστε κατάλυμα για μετακίνηση για να φτάσετε σε έναν χώρο, θα σας παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς ADA κατόπιν αιτήματος.

Ημερομηνία 05/2020

Schreibe einen Kommentar