Πολιτική Απορρήτου – The Spirit of the Suwannee Music Park

0
Πολιτική Απορρήτου – The Spirit of the Suwannee Music Park
Σημείωση απορρήτου ιστότοπου
Αυτή η σημείωση απορρήτου αποκαλύπτει τις πρακτικές απορρήτου για το musicliveshere.com. Αυτή η σημείωση απορρήτου ισχύει αποκλειστικά για πληροφορίες που συλλέγονται από αυτόν τον ιστότοπο. Θα σας ειδοποιήσει για τα ακόλουθα:

  1. Ποιες πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης συλλέγονται από εσάς μέσω του ιστότοπου, πώς χρησιμοποιούνται και με ποιον μπορεί να κοινοποιηθούν.
  2. Ποιες επιλογές έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας.
  3. Οι διαδικασίες ασφαλείας που ισχύουν για την προστασία της κακής χρήσης των πληροφοριών σας.
  4. Πώς μπορείτε να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες στις πληροφορίες.

Συλλογή, χρήση και κοινή χρήση πληροφοριών
Είμαστε οι μοναδικοί κάτοχοι των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχουμε πρόσβαση/συλλέγουμε μόνο πληροφορίες που μας δίνετε οικειοθελώς μέσω email ή άλλης άμεσης επικοινωνίας από εσάς. Δεν θα πουλήσουμε ούτε θα νοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε κανέναν.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να σας απαντήσουμε, σχετικά με τον λόγο που επικοινωνήσατε μαζί μας. Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας με κανένα τρίτο μέρος εκτός του οργανισμού μας, εκτός από όσα είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση του αιτήματός σας, π.χ. για την αποστολή μιας παραγγελίας.

Εκτός και αν μας το ζητήσετε, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email στο μέλλον για να σας ενημερώσουμε για ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ή αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Η πρόσβασή σας και ο έλεγχος επί των πληροφοριών
Μπορείτε να εξαιρεθείτε από οποιεσδήποτε μελλοντικές επαφές από εμάς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της διεύθυνσης email ή του αριθμού τηλεφώνου που δίνεται στον ιστότοπό μας:

  • Δείτε τι δεδομένα έχουμε για εσάς, εάν υπάρχουν.
  • Αλλάξτε/διορθώστε τυχόν δεδομένα που έχουμε για εσάς.
  • Ζητήστε μας να διαγράψουμε οποιαδήποτε δεδομένα έχουμε για εσάς.
  • Εκφράστε οποιαδήποτε ανησυχία σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς.

Ασφάλεια
Λαμβάνουμε προφυλάξεις για την προστασία των πληροφοριών σας. Όταν υποβάλλετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω του ιστότοπου, οι πληροφορίες σας προστατεύονται τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης.

Ενώ χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών που μεταδίδονται στο διαδίκτυο, προστατεύουμε επίσης τις πληροφορίες σας εκτός σύνδεσης. Μόνο οι υπάλληλοι που χρειάζονται τις πληροφορίες για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη εργασία (για παράδειγμα, τιμολόγηση ή εξυπηρέτηση πελατών) έχουν πρόσβαση σε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης. Οι υπολογιστές/διακομιστές στους οποίους αποθηκεύουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης φυλάσσονται σε ασφαλές περιβάλλον.

Εάν πιστεύετε ότι δεν τηρούμε αυτήν την πολιτική απορρήτου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως μέσω τηλεφώνου στο (800) 224-5656 ή μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

Schreibe einen Kommentar