Πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων – The Spirit of the Suwannee Music Park

1
Πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων – The Spirit of the Suwannee Music Park

Υπάρχει ένα τέλος επεξεργασίας 25,00 $ που σχετίζεται με όλες τις Ακυρώσεις.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

  • Για κρατήσεις που ακυρώνονται περισσότερες από 14 ημέρες πριν από τις 10:00 π.μ. (τοπική ώρα) της πρώτης διανυκτέρευσης θα επιστραφεί ολόκληρη η χρέωση του κάμπινγκ μείον 25,00 $ χρέωση επεξεργασίας με πίστωση που εκδόθηκε στον κάτοχο της κάρτας που έκανε την κράτηση.

  • Για κρατήσεις που ακυρώνονται μεταξύ 13 ημερών και 7 ημερών πριν από τις 10:00 π.μ. (τοπική ώρα) την πρώτη διανυκτέρευση θα επιστραφεί το μισό του τέλους κάμπινγκ που επιστρέφεται μείον τα 25,00 $ έξοδα επεξεργασίας με πίστωση που εκδόθηκε στον κάτοχο της κάρτας που έκανε την κράτηση.

  • Κρατήσεις για τέλη κατασκήνωσης ΔΕΝ ΘΑ επιστρέφεται εάν η ακύρωση γίνει λιγότερο από 7 ημέρες πριν από τις 10:00 π.μ. (τοπική ώρα) της πρώτης ημέρας της κράτησης. Δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων ή πίστωση για πρόωρη αναχώρηση, αφού κάνει check-in ο κατασκηνωτής.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων για Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις

Τα τέλη κατασκήνωσης για κρατήσεις κατά τη διάρκεια μουσικών φεστιβάλ μουσικών φεστιβάλ δεν επιστρέφονται. Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Το συμβάν είναι βροχή ή λάμψη. Επιπλέον, αυτή η πολιτική ισχύει για κάμπινγκ που είναι δεσμευμένα για ολόκληρη την εβδομάδα που πραγματοποιείται το φεστιβάλ (Κυριακή πριν, έως το τέλος του φεστιβάλ).

Η διοίκηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους κανόνες και κανονισμούς ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις πολιτικές ή χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Schreibe einen Kommentar