Πληρωθείτε για να κάνετε πάρτι σαν αφεντικό με κοσμήματα και αξεσουάρ Paparazzi!

0
Πληρωθείτε για να κάνετε πάρτι σαν αφεντικό με κοσμήματα και αξεσουάρ Paparazzi!

Γεια σου Future Sparkle Sisters! Υπάρχει κάτι που αναφέρω συχνά σε αναρτήσεις και ιστολόγια που θέλω να εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Λέω, „Πληρωθείτε για να κάνετε πάρτι σαν αφεντικό“ και „Πάρτι σαν αφεντικό“ όλη την ώρα. Πρέπει να σας ενημερώσω τι εννοώ με αυτές τις φράσεις.

Είναι σχετικά αυτονόητα, αλλά έχουν έναν τριπλό σκοπό—όπως ακριβώς η ένωση Κοσμήματα Paparazzi και τα Αξεσουάρ κάνει! Απλώς θυμηθείτε το Being, Getting, and Creating ή BGC. Αυτές είναι λέξεις (και γράμματα) που πρέπει να θυμάστε όταν δημιουργείτε το μέλλον σας με κοσμήματα και αξεσουάρ Paparazzi.

Το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ονειρευόμουν να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου για χρόνια. Η συμμετοχή στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ Paparazzi είναι αυτό που με ώθησε να πετύχω αυτόν τον στόχο! Δεν είμαι κοριτσάκι πολυεπίπεδου μάρκετινγκ και σίγουρα δεν θέλω να απομνημονεύσω βαρετές πληροφορίες και να κάνω βαρετές παρουσιάσεις.

Όλα ξεκίνησαν με την αγάπη μου για τα κοσμήματα Paparazzi. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους συμβούλους μου και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους. Το να είσαι αφεντικό δεν είναι αυτό που πάντα πίστευα ότι ήταν – ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Η δουλειά με τα κοσμήματα είναι φοβερή, αλλά απολαμβάνω τη μεγαλύτερη απόλαυση από τις σχέσεις που έχω χτίσει. Ναι, απολαμβάνω να είμαι δικός μου τα δικά αφεντικό; Βάζω το δικό μου πρόγραμμα, κερδίζω περισσότερα έσοδα από ποτέ και δουλεύω με υπέροχα κοσμήματα.

Η συνεργασία με την Paparazzi Jewelry μου επιτρέπει να ορίζω τις δικές μου ώρες και δεν απαντώ σε κανέναν! Έχω συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν ήθελα να γίνω το αφεντικό κάποιου άλλου – θέλω απλώς να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου και της ζωής μου. Και η ένταξη Κοσμήματα Paparazzi μου δίνει αυτά τα πράγματα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι απολύτως. Μία από τις καλύτερες πτυχές του να είσαι σύμβουλος με κοσμήματα και αξεσουάρ Paparazzi είναι αυτή Ολοι είναι το αφεντικό του εαυτού τους. Έχω ξοδέψει χρόνο για να χτίσω μια ομάδα φοβερών συμβούλων, αλλά δεν είμαι το αφεντικό κανενός, εκτός από το δικό μου. Είμαι ανάδοχος, που είναι τέλειο!

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να είσαι χορηγός και να είσαι αφεντικό. Ένα αφεντικό λέει στους ανθρώπους τι να κάνουν και φροντίζει να το κάνουν. Ένας χορηγός βοηθά τους ανθρώπους με κάθε δυνατό τρόπο, τους ενθαρρύνει και τους βοηθά να πετύχουν τους στόχους τους. Ποιο σου ακούγεται καλύτερα; Το να είμαι αφεντικό οποιουδήποτε άλλου εκτός από τον εαυτό μου θα πρόσθετα άγχος σε μια καριέρα που αγαπώ. Έτσι, όταν λέω, „Πάρτι σαν αφεντικό«Το μόνο που εννοώ είναι ότι μπορώ να τρέξω την καριέρα και τη ζωή ΜΟΥ! Και, θέλω να μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα και να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Πληρωμή για το πάρτι

Ο κόσμος είναι έκπληκτος από την ποιότητα των κομματιών Paparazzi και τις ΧΑΜΗΛΕΣ τιμές. Έχουμε πάντα μια μεγάλη ποικιλία από περιδέραια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κορδέλες, σκουλαρίκια και κλιπ μαλλιών για να προσφέρουμε σε συμβούλους και πελάτες. Η ποικιλία των κομματιών διευκολύνει το να είμαι ενθουσιώδης και να μιλάω με τον κόσμο για αυτό που κάνω.

Όσο πιο ενθουσιασμένος είμαι. όσο περισσότεροι αγοράζουν και τόσο περισσότερα θέλουν να μάθουν για τους Paparazzi. Μου αρέσει να μοιράζομαι πώς ξεκίνησα και πώς διευθύνω την επιχείρησή ΜΟΥ. Οι άνθρωποι είναι πολύ περίεργοι για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν και να πληρωθούν στο πάρτι. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια επιχείρηση με μετρητά, δεν ξοδεύω ώρες μετά από ένα πάρτι για να εισάγω παραγγελίες στο σύστημα.

Δεν περιμένω παραγγελίες ή παραδίδω τίποτα! Και να θυμάστε, κερδίζετε ένα τεράστιο 45% σε ΚΑΘΕ έκπτωση, ώστε να μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα σε πάρτι. Καθόλου άσχημα για λίγες ώρες Partying Like a Boss!

Το στήσιμο για τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ Paparazzi είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς – και είναι ένα αεράκι! Αν έχετε αγοράσει ποτέ κοσμήματα Paparazzi, ξέρετε ότι πουλάει μόνο του. Το μόνο που κάνω είναι να στήνω εντυπωσιακές οθόνες — κάτι που είναι ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ! Όταν διοργανώνω ένα πάρτι, στήνω, πηγαίνω ζωντανά στο You Tube ή στο Facebook και μετά εγώ ΠΑΡΤΕ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Ανοίγω την κάμερα και BOOM… είμαστε LIVE! Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Κάτι άλλο που με τράβηξε σε μια καριέρα με τα κοσμήματα Paparazzi είναι ότι ΠΟΤΕ δεν χρειάζεται να κάνω παρουσιάσεις ή θέσεις πωλήσεων. Όταν βγαίνω στο live, τα κοσμήματα είναι δίπλα μου, κάνοντας τη δουλειά μου εξαιρετικά εύκολη και χωρίς άγχος. Και το μεγαλύτερο συν; Συναναστρέφομαι και γελάω με τις καταπληκτικές μου Sparkle Sisters και τις μελλοντικές Sparkle Sisters ενώ ψωνίζουν. Λοιπόν, τώρα καταλαβαίνετε τι εννοώ όταν λέω, «Πληρωθείτε για το πάρτι».

Δημιουργία μιας τέλειας ομάδας από επιλεγμένα πάρτι σαν σύμβουλοι αφεντικών

Τόσοι πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω θέλουν πραγματικά μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Τους έχει βαρεθεί να πολεμούν την κυκλοφορία, να απαντούν σε απαιτητικά αφεντικά και να αμείβονται για σκληρή δουλειά. Κάποτε ήμουν ένας από αυτούς, οπότε καταλαβαίνω πλήρως γιατί είστε εδώ. Έψαξα να βρω μια διέξοδο και τότε ήταν που βρήκα Paparazzi Jewelry and Accessories.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω για να εργαστείτε από το σπίτι, αλλά πολλές δεν σας επιτρέπουν να ορίσετε τις δικές σας ώρες και έχετε πολλούς άλλους περιορισμούς. Κάτι που θα σε επανέφερε εδώ που είσαι σήμερα! Με τιποτα! Οι Paparazzi με γοήτευσαν λόγω των κοσμημάτων, της χαμηλής τιμής, της ποιότητας και της ευκαιρίας να διαλέξω με ποιον θέλω να συνεργαστώ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξω μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν επίσης να πληρώνονται Πάρτι σαν αφεντικό.

Έχω δύο βασικούς λόγους για να τρέχω Live Paparazzi Jewelry. Το ένα, φυσικά, είναι να επιδείξετε και να πουλήσετε κοσμήματα Paparazzi και το άλλο είναι να συναντήσετε φοβερούς συμβούλους. Τα διαδικτυακά πάρτι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποκτήσετε μακροχρόνιους πελάτες, αλλά είναι επίσης το τέλειο μέρος για να συναντήσετε πιθανές αδελφές Sparkle.

Οι αγορές κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους, ειδικά όταν παίρνουν ΤΟΣΑ πολλά για τα λεφτά τους που κερδίζουν με κόπο. Πολλοί αγοραστές παρατηρούν πόσα κοσμήματα πουλάω την εβδομάδα και θέλουν να μάθουν περισσότερα. Είμαι πάντα στην ευχάριστη θέση να συζητήσω το ταξίδι μου και πώς το να είμαι αφεντικό του εαυτού μου άλλαξε τη ζωή μου.

BCG—Being My Own Boss

Λοιπόν, βλέπετε, αυτό εννοώ όταν χρησιμοποιώ φράσεις όπως „Πάρτι σαν αφεντικό“ και „Πληρωθείτε για να κάνετε πάρτι σαν αφεντικό“. BCG — Το να είμαι δικός μου τα δικά αφεντικό, Να πληρώνομαι για πάρτι και να δημιουργώ μια επιλεγμένη ομάδα—αυτά ασχολούμαι. Η συνεργασία με ανθρώπους που θέλουν τα ίδια πράγματα που θέλω και εγώ είναι συναρπαστική και ενδυναμωτική.

Τροφοδοτούμε ο ένας τη θετική ενέργεια του άλλου και όλοι θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον να πετυχαίνει. Είναι μια αρκετά απλή φόρμουλα και αν θέλετε να συμμετάσχετε σε εμένα και την καταπληκτική ομάδα μας, μη διστάσετε να απευθυνθείτε.

Και να θυμάστε, οι σύμβουλοι έχουν πολύ λίγους περιορισμούς. Πουλάμε σε πάρτι, υπαίθριες αγορές και εκθέσεις, διαδικτυακά, πάρτι με καλάθι και σε καταστήματα. Πουλάμε επίσης σε άλλα επαγγελματικά πάρτι στο σπίτι. Είμαι στο σημείο που η καριέρα μου λειτουργεί πλέον για μένα, 24/7/365.

Ξεκινήστε τη νέα σας ζωή επιλέγοντας ένα κιτ Stater $99, $299 ή $499 και αφήστε το Paparazzi Party να ξεκινήσει! Κάθε Starter Kit συνοδεύεται από έναν εύκολο στην εφαρμογή Paparazzi Business Guide, προσκλήσεις για πάρτι, άγκιστρα οθόνης και μια ποικιλία από υπέροχα κοσμήματα για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα δικα σου τέλειος τρόπος για να πουλήσετε και να σας δώσω ένα πάσο στα παρασκήνια Πάρτι σαν αφεντικό!

Αυτή η ανάρτηση γράφτηκε από τον Jami Warren, Elite Independent Consultant και Black Diamond για τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ Paparazzi. Για να μάθετε περισσότερα για την Jami Warren ή για να προγραμματίσετε μια κατ‘ ιδίαν κλήση μαζί της, στείλτε email στη διεύθυνση [email protected].
Sparkleseeds.com
facebook.com/SparkleSeeds

Schreibe einen Kommentar