Παρουσιάζουμε το νέο Dronecode Foundation Store — Dronecode Foundation

2
Παρουσιάζουμε το νέο Dronecode Foundation Store — Dronecode Foundation

Αποκτήστε τα πιο πρόσφατα εμπορεύματα PX4 από το επίσημο κατάστημα και συμβάλετε στη διατήρηση της κοινότητας ανοιχτού κώδικα.

Επιτέλους εγκαινιάζουμε το κατάστημα εμπορευμάτων μας. Μετά από χρόνια διαθέσιμων μόνο πουκάμισων και χαλκομανιών σε προσωπικές εκδηλώσεις, συνήθως συναντήσεις ή εμπορικές εκθέσεις όπως το InterDrone ή το AUVSI Xponential, αποφασίσαμε να φιλοξενήσουμε το κατάστημά μας. Είναι ο στόχος μας εδώ και μερικούς μήνες και είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη για να μας βοηθήσει στην παραγωγή, την αποθήκευση, το εξοπλισμό και την εκπλήρωση (Ουάου!)

Ως συνήθως, όλα τα χρήματα που συγκεντρώνουμε θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις προσπάθειες του Ιδρύματος Dronecode για την υποστήριξη έργων ανοιχτού κώδικα και ανοιχτών προτύπων υπό την ομπρέλα μας.

Όταν αγοράζετε ένα πουκάμισο, το νέο Hoodie ή μερικά αυτοκόλλητα, δίνετε για καλό σκοπό και ως προνόμιο, θα καταλήξετε να φαίνεστε και εσείς καλά!

Αλλά περιμένετε, προτού προμηθευτείτε!

Ως ειδικός ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δώρο για να είμαστε μια φανταστική κοινότητα, τρέχουμε μια ειδική εκστρατεία εκκίνησης με α Ο εκπτωτικός κωδικός 15% ισχύει έως 11 Ιουνίου.

Χρησιμοποιήστε κωδικό Ιούνιος Έναρξη 2021 κατά το check-out

Ωστόσο, μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά, έχουμε περιορισμένες σειρές προμηθειών και θα έχουμε έναν κυλιόμενο κύκλο σχεδίων που έρχεται κάθε λίγους μήνες.

Τώρα, τι περιμένεις; Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκτήσετε τον εξοπλισμό σας!

Schreibe einen Kommentar