Ο Sanjay Jenkins θα παρουσιάσει το Rocks Talk για τη μαεστρία του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου #RocksDigital 2022

1
Ο Sanjay Jenkins θα παρουσιάσει το Rocks Talk για τη μαεστρία του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου #RocksDigital 2022

Ο Sanjay Jenkins θα παρουσιάσει το Rocks Talk για τη μαεστρία του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου #RocksDigital 2022Τα τελευταία 8 χρόνια ο Sanjay Jenkins έχει δημιουργήσει αρκετές καταναλωτικές επιχειρήσεις 7 και 8 φιγούρων, από λογισμικό μέχρι σαπούνι. Η εμπειρία της Sanjay στο ψηφιακό μάρκετινγκ έχει επικεντρωθεί κυρίως στο μάρκετινγκ διατήρησης μέσω email και SMS και στην απόκτηση πελατών μέσω πληρωμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Sanjay είναι ο Managing Partner της Scale Patterns, μιας εταιρείας μάρκετινγκ με έδρα το Ντάλας που βοηθά τους ιδιοκτήτες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους πιο γρήγορα και πιο βιώσιμα από ποτέ.

Έχοντας ζήσει εκτενώς τόσο στον κόσμο του B2B όσο και του B2C, η Sanjay έχει μελετήσει τα εργαλεία, τις τακτικές και τα κόλπα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε επιχείρηση για να αποκτήσει περισσότερους πελάτες, να κερδίσει περισσότερους ανά πελάτη – και να τους διατηρήσει περισσότερο από τον ανταγωνισμό.

Λεπτομέρειες παρουσίασης

Η φόρμουλα μαεστρίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 3 βημάτων

Φανταστείτε αυτό – επιτέλους καταλάβατε ποιο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πιο λογικό για την επιχείρησή σας και τον προϋπολογισμό σας. Ρυθμίζετε με ανυπομονησία το πρώτο σας αναδυόμενο παράθυρο, προσέχοντας να φορτώσετε το λογότυπο και τα χρώματα της επωνυμίας σας. Αντιγράφετε και επικολλάτε τον κώδικα εγκατάστασης στον ιστότοπό σας, πατάτε δημοσίευση, πατάτε ανανέωση. Επιλέγετε σχολαστικά ποιο πρότυπο θα χρησιμοποιήσετε και πληκτρολογείτε ένα email που πιστεύετε ότι θα εκπλήξει το κοινό που δημιουργείτε. Αρχίζετε να ιδρώνετε καθώς πατάτε το κουμπί αποστολής στην πρώτη σας καμπάνια, έτοιμοι να κερδίσετε τα εκατομμύρια που σας έχουν υποσχεθεί οι «γκουρού» του μάρκετινγκ μέσω email και… γρύλοι.

Χαμηλά ανοιχτά ποσοστά. Χωρίς κλικ. Καταργεί την εγγραφή, αριστερά και δεξιά. Υψηλά παράπονα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν λάθος το μάρκετινγκ μέσω email – όχι επειδή δεν χρησιμοποιούν το πιο πρόσφατο «hack» – αλλά επειδή το θεμέλιο τους για βιώσιμη ανάπτυξη και απόδοση απλά δεν υπάρχει.

Ευτυχώς, η φόρμουλα για την κυριαρχία του email marketing ξεκινά με 3 απλά βήματα που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας στην επιχείρησή του. Αυτή η φόρμουλα συνέβαλε στη δημιουργία υγιών 8 αριθμών σε άμεσα αποδιδόμενα έσοδα από καταναλωτικά προϊόντα, επαγγελματικές υπηρεσίες, λογισμικό και πολλά άλλα. Έχει παραδώσει έγκαιρα μηνύματα στα οποία εκατομμύρια άνθρωποι ήθελαν να κάνουν κλικ. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι λειτουργεί, ακόμη και όταν απομακρύνεστε από αυτό.

Σε 15 λεπτά, θα μάθετε τη φόρμουλα 3-βημάτων του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε αμέσως βιώσιμη ανάπτυξη.


#RocksDigital 2022 30 Ιουνίου @SanjayAtPlay για παρουσίαση στο #Email #Marketing #SMDay
Κάντε κλικ στο Tweet


Ανακαλύψτε πώς να κατακτήσετε το μάρκετινγκ μέσω email στο 2022 Rocks Digital Marketing Conference

Ο Sanjay θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του για να σας βοηθήσει να αρχίσετε να κατακτάτε το μάρκετινγκ μέσω email και να αυξήσετε το κοινό-στόχο σας με πρακτικές προτάσεις. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να ακούσετε τον Sanjay και άλλους ειδικούς του ψηφιακού μάρκετινγκ – εγγραφείτε τώρα στο Rocks Digital Marketing Conference.

ΥΓ Για παρακολούθηση όλων των ανακοινώσεων & ειδήσεων του συνεδρίου εδώ είναι ο σύνδεσμος της κατηγορίας.

The post Ο Sanjay Jenkins θα παρουσιάσει το Rocks Talk σχετικά με τη μαεστρία του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου #RocksDigital 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Rocks Digital.

Schreibe einen Kommentar