Ο James Loomstein θα παρουσιάσει το Growth Through Marketing #RocksDigital 2022

1
Ο James Loomstein θα παρουσιάσει το Growth Through Marketing #RocksDigital 2022

Ο James Loomstein θα παρουσιάσει το Growth Through Marketing #RocksDigital 2022Τα τελευταία 20 χρόνια, ο James Loomstein έχει μια αποστολή να κάνει το μάρκετινγκ πιο σεβαστό στους οργανισμούς και να αναγνωρίζεται ως ο μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Επί του παρόντος, ο James είναι ο Διευθύνων Συνεργάτης της Rogue Marketingσε συνεργασία με εταιρείες VC και εταιρείες που προσανατολίζονται στην ανάπτυξη για να συνδυάσουν την τεχνολογία, το μάρκετινγκ και την επιχειρηματική στρατηγική.

Ο Τζέιμς είναι επίσης μέλος της βοηθητικής σχολής του Southern Methodist University και διδάσκει στο Cox School of Business στο πρόγραμμα MBA. Ζει στο Βόρειο Ντάλας με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του.

Λεπτομέρειες παρουσίασης

Το μάρκετινγκ ως ο μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων

Αυτή η συνεδρία έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους ελεύθερους επαγγελματίες ψηφιακού μάρκετινγκ και τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με τις έννοιες, τα πλαίσια και τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που απαιτούνται για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και τον καθορισμό της κατεύθυνσης μάρκετινγκ για τον πελάτη/το εγχείρημά τους.

Μάθετε πώς να είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος του προβλήματος και κατανοήστε τον ρόλο που παίζει το μάρκετινγκ σε έναν οργανισμό – και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει μια στρατηγική προσέγγιση στην ανάπτυξη και την τροχιά.

Η συνέργεια είναι το κλειδί. Θα τα βρείτε όλα στο Rocks Digital.


#RocksDigital 2022 30 Ιουνίου @jloomstein για παρουσίαση στο #Growth #Marketing #LocalSearchDay #SEO
Κάντε κλικ στο Tweet


Ανάπτυξη και τροχιά επιπτώσεων με στρατηγική προσέγγιση

Ο James Loomstein θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ και να θέσετε την επιχείρησή σας σε μια ανοδική τροχιά. Ελάτε μαζί μας στο 2022 Rocks Digital Marketing Conference.

ΥΓ Για παρακολούθηση όλων των ανακοινώσεων & ειδήσεων του συνεδρίου εδώ είναι ο σύνδεσμος της κατηγορίας.

The post Ο James Loomstein θα παρουσιάσει το Growth Through Marketing #RocksDigital 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Rocks Digital.

Schreibe einen Kommentar