Ο Όμιλος EnVeritas Αναγνωρίστηκε ως ο «Πιο αγαπημένος χώρος εργασίας» από την BPI

1
Ο Όμιλος EnVeritas Αναγνωρίστηκε ως ο «Πιο αγαπημένος χώρος εργασίας» από την BPI

Ο Όμιλος EnVeritas έμαθε αυτή την εβδομάδα ότι το Ινστιτούτο Βέλτιστων Πρακτικών (BPI) μας έχει πιστοποιήσει επίσημα ως έναν από τους «Πιο αγαπημένους χώρους εργασίας».

Λογότυπο EVG Full Color

Τον Ιούλιο, η ομάδα της EnVeritas Group, η οποία περιλαμβάνει αφηγητές, στρατηγούς, αναλυτές, συγγραφείς, σχεδιαστές και μεταφραστές με έδρα σε όλο τον κόσμο, συμμετείχε σε μια έρευνα που διεξήχθη από την BPI — μια έρευνα που κάλυψε θέματα όπως ο πολιτισμός, η υποστήριξη των στελεχών, η αμοιβή, τα οφέλη και ευελιξία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι, ως αποτέλεσμα των δεδομένων BPI που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, η ηγετική ομάδα της EVG έλαβε ειδοποίηση τον Αύγουστο για τον χαρακτηρισμό μας ως «Πιο αγαπημένος χώρος εργασίας».

Ο Brian Kolb, Διευθύνων Σύμβουλος της EVG, ενθουσιάστηκε από την αναγνώριση:

Η αναγνώριση από την BPI ως ο «Πιο αγαπημένος χώρος εργασίας» είναι τιμή και σίγουρα μιλάει για την εταιρική μας κουλτούρα και την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει. Στην EVG, πιστεύουμε ότι η υψηλή απόδοση και η αφοσίωση των εργαζομένων διασταυρώνονται καλύτερα όταν άτομα με κίνητρα περιβάλλονται από ομοϊδεάτες συναδέλφους, γνωρίζουν ότι έχουν δημιουργηθεί για να επιτύχουν και προσπαθούν να επιδιώξουν μια κοινή αποστολή εστιασμένη στον πελάτη.

Πιο αγαπημένοι-Χώροι εργασίας-Πιστοποίηση

Η βάση συνδρομητών BPI περιλαμβάνει περισσότερους από 42.000 διευθυντές, προπονητές, διευθυντές, αντιπρόεδρους, αντιπροσώπους και βαθμίδες C του Fortune 500/Global 1000 οργανισμούς παγκοσμίως.

Κάθε χρόνο, η BPI ερευνά τους υπαλλήλους σε περισσότερες από 175 εταιρείες και περισσότερα από 3.000 στελέχη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μέση Ανατολή/Βόρεια Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Μόνο οι εταιρείες με την υψηλότερη κατάταξη λαμβάνουν την πιστοποίηση «Most Loved Workplaces», η οποία είναι η πιο έγκυρη μέθοδος για τον προσδιορισμό της εμπειρίας των εργαζομένων και του συναισθήματος στο χώρο εργασίας.

Με τη σειρά του, Newsweek ετησίως αποτίει φόρο τιμής στις 100 κορυφαίες εταιρείες που έχουν λάβει διάκριση ως «Πιο αγαπημένος χώρος εργασίας», επειδή έθεσαν το σεβασμό, τη φροντίδα και την εκτίμηση των εργαζομένων τους στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών μοντέλων τους. Αυτές οι 100 εταιρείες βρέθηκαν να έχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες από τους υπαλλήλους τους.

Λογότυπο NewsweekΗ BPI έχει σημειώσει πολλές κοινές τάσεις στους αποδέκτες της στους «Πιο αγαπημένους χώρους εργασίας». Για παράδειγμα, η έρευνά τους αποκαλύπτει ότι, καθώς αυξάνεται το συναίσθημα των εργαζομένων, αυξάνεται και η παραγωγικότητα. Εξάλλου, 94% των ερωτηθέντων εργαζομένων αναφέρουν ότι κάνουν τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερη δουλειά για μια εταιρεία που αγαπούν, και 95% Από αυτούς τους ίδιους ερωτηθέντες αναφέρουν ότι θα μείνουν σε μια εταιρεία που αγαπούν τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερο από μια εταιρεία που δεν αγαπούν.

Διαβάστε περισσότερα για το Το Ινστιτούτο Καλύτερης Πρακτικής και η πιστοποίησή του για τους «Πιο αγαπημένους χώρους εργασίας» εδώ.

Τζόι Χολ
COO, Όμιλος EnVeritas

Schreibe einen Kommentar