Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα

1
Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα


Αύγ

19

τα τελευταία δύο χρόνια με ενδιαφέρει να βρω δημιουργικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και προσφορών. Το βρίσκω πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, να ερευνώ και να δοκιμάζω διαφορετικές στρατηγικές για να αυξήσουμε τις αποταμιεύσεις μας (το ξέρω, είμαι περίεργος!). Έχω ανεβάσει αποδείξεις παντοπωλείου, έχω ετοιμάσει γεύματα κατάψυξης και έχω κόψει τα μαλλιά της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου). Ο Μπεν άρχισε να κάνει ποδήλατο στη δουλειά, νοικιάσαμε το σπίτι μας στην Airbnb, μετά πουλήσαμε αυτό το σπίτι και μετακομίσαμε σε ένα μεζονέτα. Μερικές από αυτές τις ιδέες μάλλον ακούγονται τρελές και μη ελκυστικές στους περισσότερους από εσάς. Αλλά η ιδέα για την οποία μιλάω σήμερα είναι μάλλον Το πιο εύκολο τρόπος να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα για ταξίδια, αποταμίευση ή δαπάνες. Είναι νόμιμο, μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν για όλους και τα κέρδη δεν είναι μόνο μικρές πατάτες. Χρησιμοποίησα αυτήν τη στρατηγική για να αποκτήσω δωρεάν διεθνείς πτήσεις για όλη την οικογένειά μας, δωρεάν διανυκτερεύσεις σε πολλά υπέροχα ξενοδοχεία και θέρετρα, πολλές ενοικιάσεις αυτοκινήτων και χιλιάδες δολάρια σε μετρητά. Και χρειάζεται πολύ λίγη προσπάθεια από μέρους μου. Αυτή η φωτογραφία είναι μια ένδειξη…μπορείτε να μαντέψετε για τι πράγμα μιλάω;

Πόντοι πιστωτικής κάρτας! Όχι απλώς να τα αυξάνετε σιγά σιγά με τις τακτικές καθημερινές σας δαπάνες, αλλά να τα αυξάνετε σημαντικός πόντους (γρήγορα!) με μπόνους εγγραφής.

Πρώτον, μια αποποίηση ευθύνης. Αυτή η στρατηγική δεν είναι για εσάς εάν εξακολουθείτε να εξοφλείτε το χρέος πιστωτικής κάρτας ή εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας σε πλήρη κάθε μήνα. Αλλά αν έχετε καλό αυτοέλεγχο στις δαπάνες σας και θα εξοφλείτε την κάρτα σας κάθε μήνα, τότε αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σας!

Υπάρχει ένας τόνος διαφορετικών καρτών με προσοδοφόρα μπόνους εγγραφής, καθώς και ολόκληροι ιστότοποι και φόρουμ αφιερωμένοι στο „χακάρισμα πιστωτικών καρτών“. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με όλα αυτά, καθώς υπάρχουν ήδη τόσοι πολλοί εξαιρετικοί πόροι εκεί έξω…αλλά σκέφτηκα να ρίξω μια πρόταση για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να βουτήξετε το δάχτυλό σας σε αυτό το χόμπι.

Είναι αυτή η μπλε κάρτα εκεί πάνω, το Chase Freedom. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έχει αυξημένο μπόνους εγγραφής, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε 200 $ (ή 20.000 πόντους Chase) ξοδεύοντας συνολικά 500 $ σε τρεις μήνες. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά εύκολο μπόνους για να κερδίσετε και η κάρτα δεν έχει ετήσια χρέωση, ώστε να μπορείτε να την κρατήσετε ανοιχτή για πάντα.

Υπάρχουν μεγαλύτερα μπόνους εγγραφής εκεί έξω, αλλά τα περισσότερα από αυτά συνοδεύονται επίσης με ετήσιες χρεώσεις και υψηλότερες απαιτήσεις δαπανών. Αυτό είναι καλό για όποιον μπορεί να χρησιμοποιήσει 200 ​​$ και θέλει να είναι απλό και εύκολο να κερδίσει. Και αν είστε παντρεμένοι, εσείς και ο σύζυγός σας μπορείτε να εγγραφείτε για μια ξεχωριστή κάρτα και να λάβετε 400 $!

Το Chase Freedom Unlimited είναι επίσης μια εξαιρετική κάρτα για τακτικές δαπάνες, με απεριόριστη επιστροφή μετρητών 1,5% και επιστροφή μετρητών 5% για αγορές έως και 12.000 $ σε παντοπωλείο τον πρώτο χρόνο. Εάν ενδιαφέρεστε, θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας ο σύνδεσμος παραπομπής μου. 😉

Επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις! Το χακάρισμα πιστωτικών καρτών (και γενικά το χακάρισμα χρημάτων) είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει με ενθουσιασμό…αλλά είναι επίσης ένα θέμα που είναι κάπως άβολο να το αναφέρω με τους φίλους μου. Οπότε, αν σας αρέσει, θα ήθελα πολύ να το συζητήσουμε!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Schreibe einen Kommentar