Οφέλη του Google AdWords | Εκπαίδευση ψηφιακού μάρκετινγκ στο Χαϊντεραμπάντ Οφέλη του Google AdWords

1
Οφέλη του Google AdWords |  Εκπαίδευση ψηφιακού μάρκετινγκ στο Χαϊντεραμπάντ Οφέλη του Google AdWords

Οφέλη του Google AdWords

Το Google AdWords ή το Google Ads είναι ένα διαδικτυακό διαφημιστικό πρόγραμμα όπου εξυπηρετεί προωθήσεις στους πελάτες για την προώθηση επιχείρησης ή προϊόντος ή υπηρεσιών.
Το Google Ads επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων στο διαδίκτυο για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο. Η πλατφόρμα Google Adwords λειτουργεί με διαφήμιση pay-per-click (PPC), όπου πρέπει να πληρώνετε κάθε φορά που ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Γνωριμία με το εμπορικό σήμα

Η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας είναι πιο σημαντική για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και είναι τα κοινά οφέλη του Google Adwords. Η ψηφιακή διαφήμιση, κυρίως το Google AdWords, έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επωνυμίες κάνουν τη διαφήμισή τους.

Με το Google AdWords, μπορείτε να διαφημίσετε το προϊόν σας στο κοινό όταν κάνει έρευνα για την κατηγορία προϊόντων του στη μηχανή αναζήτησης. Οι διαφημιστές μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στοχεύοντας άτομα σε άλλους ιστότοπους μέσω του Δικτύου εμφάνισης Google.

Άμεσα αποτελέσματα

Η εμφάνιση των επιχειρήσεων σας στο Google είναι πολύ πιο πολύτιμη για τη βελτίωση των πωλήσεων. Η μηχανή αναζήτησης δίνει στις επιχειρήσεις μια χρυσή ευκαιρία να προσεγγίσουν άτομα ακριβώς την ώρα που αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία τους. Αλλά για αυτόν τον ανταγωνισμό είναι τόσο υψηλός. Η οργανική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι χρονοβόρα.

Αλλά με το Google AdWords, οι επιχειρήσεις σας μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα. Και εδώ θα υπάρχει ανταγωνισμός. Αλλά εδώ το ποσό της προσφοράς, η ποιότητα της λέξης-κλειδιού, δηλαδή η συνάφεια της διαφήμισης, η εμπειρία σελίδας προορισμού και το αναμενόμενο CTR καθορίζουν τη θέση της διαφήμισης. Με τη σωστή βελτιστοποίηση του Google AdWords και με το απαιτούμενο ποσό προσφοράς μπορεί να αποφέρει μεγάλη απόδοση επένδυσης (ROI).

Αύξηση κοινού

Γενικά, οι διαφημιστές επιλέγουν λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης ή αντιστοίχισης φράσης για να κάνουν τη διαφήμιση να προβάλλεται σε σχετικές λέξεις-κλειδιά. Με τις λειτουργίες RLSA του AdWords, μπορείτε να χρησιμοποιείτε έξυπνα λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης. Πρέπει να δημιουργήσετε μια καμπάνια με λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης και να επιλέξετε κοινό RLSA για αυτήν την καμπάνια.

Με αυτό, μπορείτε να διευρύνετε το ερώτημα αναζήτησής σας για τους χρήστες που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας με τη σιγουριά ότι μπορούν να βρουν την αναζήτησή τους που χρειάζονται. Αυτό σας βοηθά να διευρύνετε τις επιλογές αναζήτησής τους για επανεπίσκεψη κοινού.

Επαναληπτικό μάρκετ με εξαιρετικές προσφορές

Το επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη του Google Ads. Γνωρίζουμε ότι το επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επηρεάσετε το κοινό και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι διαφημίσεις επαναληπτικού μάρκετινγκ μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών.

Ας υποθέσουμε ότι ένας χρήστης που αναζητά κινητό τηλέφωνο συγκεκριμένης επωνυμίας φεύγει από τον ιστότοπο χωρίς να το προσθέσει στο καλάθι, η διαφήμιση επαναληπτικού μάρκετινγκ για αυτόν τον επισκέπτη θα είναι το ίδιο κινητό με περισσότερες προσφορές, όπως προσφορά επιστροφής μετρητών ή προσφορά δωρεάν αποστολής.

Για μεγάλους ιστότοπους, μπορεί κανείς να επιλέξει διαφημίσεις δυναμικού επαναληπτικού μάρκετινγκ, όπου οι διαφημίσεις θα ενημερώνονται με βάση τη σελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης.

Προγραμματισμός Διαφημίσεων

Η διαφήμιση του AdWords μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να προσεγγίζει το σωστό κοινό την κατάλληλη στιγμή. Διαφορετικές πλατφόρμες έχουν διαφορετικές δυνάμεις.
Το σωστό μήνυμα στο σωστό κοινό τη σωστή στιγμή είναι το πιο σημαντικό.

Το Google Ads σάς βοηθά να προγραμματίζετε εκ των προτέρων διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου εμφάνισης με ορισμένους κανόνες.

Για Εκπαίδευση Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Χαϊντεραμπάντ καλέστε στο 9290971883 / 9246599566 / 9394799566.

Για Online Εκπαίδευση Digital Marketing επίσκεψη https://www.revanthtechnologies.com

Το Εκπαιδευτικό μας Ινστιτούτο βρίσκεται στο Ameerpet, Hyderabad. Ινδία

Schreibe einen Kommentar