Οι 7 καλύτερες νόμιμες δουλειές ραπτικής από το σπίτι

1
Οι 7 καλύτερες νόμιμες δουλειές ραπτικής από το σπίτι

Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να μετατρέψουμε τα χόμπι ή τα πάθη μας σε καριέρα. Αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό δεν είναι πραγματικά μια επιλογή. Ωστόσο, αν σας αρέσει το ράψιμο, το Διαδίκτυο έχει πραγματικά πολλές ευκαιρίες για να σας βοηθήσει να κερδίσετε εισόδημα εργαζόμενος με μερική ή πλήρη απασχόληση. Τούτου λεχθέντος, δεν αφήσαμε καμία πέτρα κατά τη σύνταξη αυτής της λίστας των 7 καλύτερες νόμιμες δουλειές ραπτικής από το σπίτι μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα.

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω μια εργασία ραπτικής από απόσταση;

Δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα φανταχτερό πτυχίο ή πιστοποίηση για να ράψετε στο σπίτι. Αλλά θα χρειαστείτε τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά την εργασία. Οι απαιτήσεις εξοπλισμού ποικίλλουν ανάλογα με την εργασία. Εάν η συναυλία απαιτεί ραπτομηχανή, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε σε μια. Αλλά αν είστε μέρος μιας γραμμής συναρμολόγησης, ίσως το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βελόνα και μια κλωστή για ράψιμο.

Εάν εργάζεστε ως υπάλληλος, ορισμένοι εργοδότες μπορεί να σας προμηθεύσουν τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά, εκτός εάν μπορείτε να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό μόνοι σας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν βλάπτει ποτέ να έχετε τα βασικά εργαλεία και εξοπλισμό ραπτικής όπως ψαλίδι, μεζούρα, ζεστό σίδερο, δακτυλήθρα, κλωστές, ραπτομηχανή και ούτω καθεξής.

Τι είδη εργασιών ραπτικής είναι διαθέσιμες;

Υπάρχουν διάφορες επιλογές σταδιοδρομίας διαθέσιμες στη βιομηχανία ραπτικής, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

  • Ράφτης – Οι ράφτες βασικά δημιουργούν, επισκευάζουν και αλλάζουν είδη ένδυσης.
  • Ειδικός/Εργάτης παπουτσιών – Ένας εργάτης υποδημάτων δημιουργεί και επισκευάζει κυρίως δερμάτινα υποδήματα και συναφή αντικείμενα όπως αποσκευές και σέλες.
  • Σχεδιαστής Μοτίβων – Οι πατρόν σχεδιάζουν, σημαδεύουν και κόβουν το ύφασμα στα επιθυμητά σχήματα και μεγέθη.
  • Κέντημα/Κέντημα υφασμάτων – Οι επιδιορθώσεις υφασμάτων αποτελούν συνήθως μέρος μιας γραμμής συναρμολόγησης που εργάζονται κυρίως σε ύφασμα που δεν είναι ρούχα όπως κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα, κατασκευές εξωτερικού χώρου και ούτω καθεξής.

Πόσο μπορώ να κάνω ράψιμο από μια δουλειά ραπτικής;

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, το εισόδημά σας είναι βασικά απεριόριστο. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας που βασίζονται σε ράψιμο στο σπίτι πληρώνουν μεταξύ 10-25 $ την ώρα. Αλλά το πόσα βγάζετε από τις δουλειές του ραψίματος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η δημοτικότητά σας, η τεχνογνωσία, η φύση της εργασίας και η αξία που προσθέτετε στο τελικό προϊόν.

Εάν, για παράδειγμα, προσθέτετε αξία σε ένα άθλιο ρούχο και το πουλάτε για χιλιάδες δολάρια στο διαδίκτυο, το εισόδημά σας θα βασίζεται στο περιθώριο κέρδους σας. Οπότε το πόσα βγάζεις είναι άκρως υποκειμενικό.

Πώς να αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες ραπτικής

Δυστυχώς, υπάρχουν απατεώνες που θέλουν να κυνηγήσουν την επιθυμία σας για μια δουλειά ραπτικής. Και δεν είναι πάντα εύκολο να τα εντοπίσεις. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να αποφύγετε τα ripoffs ενώ αναζητάτε ανεξάρτητες θέσεις εργασίας ραπτικής στο διαδίκτυο.

Ποτέ μην δίνετε σε έναν πελάτη τα στοιχεία της τράπεζας/ της πιστωτικής σας κάρτας – Θα συναντήσετε κάθε είδους πελάτες σε ιστότοπους ανεξάρτητων επαγγελματιών, όλοι με τις δικές τους απαιτήσεις ή αιτήματα. Κάποιοι μπορεί να σας ζητήσουν τα στοιχεία της τράπεζας ή της κάρτας σας για να σας «πληρώσουν». Λοιπόν, εταιρείες όπως η Upwork και η Freelancer έχουν τα δικά τους συστήματα πληρωμών, σχεδιασμένα να προστατεύουν τόσο εσάς όσο και τον πελάτη. Η κοινοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων σας εκθέτει σε κάθε είδους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της απάτης, της κλοπής ταυτότητας και άλλων δυσάρεστων πραγμάτων που μπορεί να έχουν αυτοί οι απατεώνες.

Αποφύγετε να εργάζεστε εκτός αγοράς – Εάν εργάζεστε με έναν νέο πελάτη για πρώτη φορά, να εργάζεστε πάντα εντός των περιορισμών της αγοράς. Οι απατεώνες τείνουν να αποφεύγουν τα συστήματα που έχουν θέσει σε εφαρμογή οι εταιρείες για την προστασία των εργαζομένων. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε μια απάτη είναι να ακολουθείτε τους κανόνες της αγοράς. Θυμηθείτε, εάν εργάζεστε εκτός του συστήματος, είστε ευάλωτοι σε ένα ripoff, ενώ μια αγορά θα προστατεύσει τα κέρδη σας και θα σας δώσει τελικά αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει. Έτσι, οι πιθανότητες να κολλήσετε από έναν πελάτη είναι τεχνικά μηδενικές.

Βεβαιωθείτε ότι η εργασία ακούγεται νόμιμη – Όπως λένε, αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι. Οι απατεώνες θα χρησιμοποιήσουν κάθε τέχνασμα του βιβλίου για να σας δολώσουν ώστε να πέσετε στα σχέδια τους και ένας δημοφιλής τρόπος είναι να υποσχεθείτε τον παράδεισο στη γη. Λοιπόν, εάν η συμφωνία είναι πολύ καλή, καλύτερα να κρατήσετε την επιφυλακή σας.

Μην πληρώνετε ποτέ προκαταβολή – Ένας δημοφιλής τρόπος για να υποκύψετε σε μια απάτη είναι να πληρώσετε για κάποιο είδος εκπαίδευσης, τέλη εγγραφής, ένα «πακέτο εκκίνησης» και ούτω καθεξής. Θυμάστε τις απάτες με γέμιση φακέλων; Σκέψου το; Εάν ένας πελάτης επιθυμεί να σας πληρώσει για μια δουλειά, γιατί να ζητήσει χρήματα από εσάς;

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να αποφύγετε τις απάτες στο διαδίκτυο, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Κορυφαίες 7 Πηγές Ραπτικής Εργασίας στο Σπίτι

Αν ψάχνετε να δουλέψετε ράψιμο στο σπίτι, εδώ είναι οι εταιρείες που είναι πρόθυμες να σας προσλάβουν ως απομακρυσμένο εργαζόμενο.

WunderKin Co – Η εταιρεία αναζητά περιοδικά μοδίστρες για να φτιάχνουν μικροσκοπικά είδη ένδυσης κομψούς φιόγκους και scrunchies για παιδιά. Πληρώνουν από 15 έως 20 $+ ανά ώρα με βάση την τεχνογνωσία σας. Εάν ζείτε στο Ντένβερ του Κολοράντο και τα περίχωρά του, μπορείτε να παρακολουθείτε τις διαθέσιμες θέσεις εδώ.

FranciePants – Θέλετε να πληρώνεστε για την κατασκευή γυναικείων εσωρούχων; Μπορείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως για τη FranciePants και να κερδίζετε προμήθεια για κάθε αντικείμενο που πωλείται και το οποίο κατασκευάζετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε μια τριάδα μαθημάτων, να κερδίσετε μια πιστοποίηση συν ένα μπόνους $100 και στη συνέχεια να εργαστείτε στο σπίτι όσο και όποτε θέλετε. Μπορείς πηγαίνετε εδώ για να ξεκινήσετε.

Πολύ Vintage σχέδια – Εάν ζείτε κοντά στο Canoga Park, CA (ή μπορείτε να παρακολουθείτε συναντήσεις δύο φορές την εβδομάδα στα κεντρικά γραφεία τους), μπορείτε να κερδίσετε $15 έως $30/ώρα για να φτιάξετε περιλαίμια για σκύλους. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να ελέγξετε την ευκαιρία.

Far Bank Enterprises – Αυτή η εταιρεία αναζητά ειδικούς στη ραπτική για να εργαστούν στο σπίτι εξ αποστάσεως ράβοντας, πλέξιμο, κροσέ ή κατασκευή κοσμημάτων στη βιομηχανία μυγών. Θα σας ζητήσουν να παρακολουθήσετε ένα εσωτερικό εκπαιδευτικό μάθημα στο Bainbridge Island στην Ουάσιγκτον, αλλά μόλις προσληφθείτε, μπορείτε να εργαστείτε με ευελιξία στο σπίτι. Μπορείς πηγαίνετε εδώ για να κάνετε αίτηση.

Stitch Diva Studios – Εάν είστε πλεκτοβιομηχανία νημάτων ή έμπειρος, μπορείτε να κερδίσετε 50-300 $ δουλεύοντας σε μια ποικιλία έργων πλεξίματος δημιουργώντας πλεκτά σχέδια για την εταιρεία. Ορισμένα έργα απαιτούν από εσάς να παράγετε προϊόντα έτοιμα για διάθεση στην αγορά για να πληρώνεστε. Άλλοι σας πληρώνουν για το χρόνο και την τεχνογνωσία σας. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να ελέγξετε την ευκαιρία.

Upwork – Μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τις απομακρυσμένες δουλειές ραπτικής στην αγορά ανεξάρτητων επαγγελματιών Upwork, που αφορούν κυρίως το να είστε μέρος της γραμμής συναρμολόγησης προϊόντων μόδας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα προφίλ γύρω από τις δεξιότητές σας. Μπορείτε να εργαστείτε ως ραπτική, μοδίστρα ή ράφτης για απομακρυσμένους πελάτες που έχουν ορίσει τις δικές σας τιμές. Μπορείς μεταβείτε εδώ για να εγγραφείτε στο Upwork. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία crowdsourcing, διαβάστε την πλήρη κριτική μου για το Upwork εδώ.

Γκουρού – Ομοίως με το Upwork, μπορείτε να κλείσετε ένα συμβόλαιο ραπτικής με απομακρυσμένους πελάτες στο Guru. Μόλις υπογράψετε μια συμφωνία με έναν πελάτη, θα σας ζητηθεί να τηρήσετε τη σύμβαση για να πληρωθείτε. Οι περισσότεροι ραπτικοί εδώ ορίζουν τις τιμές τους ξεκινώντας από 20 $/ώρα, αλλά είστε ελεύθεροι να ορίσετε τις δικές σας τιμές. Ο Guru πληρώνει μέσω απευθείας κατάθεσης, PayPal, προπληρωμένης MasterCard και τραπεζικού εμβάσματος. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εργαζόμενου Guru.

Μπορώ πραγματικά να δουλέψω στο σπίτι ράψιμο;

Μπορείτε σίγουρα να εργαστείτε στο ράψιμο στο σπίτι και υπάρχει πληθώρα τρόπων για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο ράψιμο. Δεν έχει σημασία αν επιλέξετε να εργαστείτε για κάποιον, να εργαστείτε ως ελεύθερος επαγγελματίας ή να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση. Οι νόμιμες θέσεις ραπτικής στο διαδίκτυο υπάρχουν και συνεχίζουν να αυξάνονται. Αλλά πρόσεχε. Υπάρχουν επίσης απάτες ραπτικής στο διαδίκτυο, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν εγγραφείτε για οποιαδήποτε ευκαιρία.

Λοιπόν, ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο. Θα δούλευες ράψιμο στο σπίτι; Αν ναι, ποια διαδρομή θα ακολουθούσατε; Μη διστάσετε να γράψετε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ.

Schreibe einen Kommentar