Οι 14 κορυφαίες θέσεις εργασίας που σας πληρώνουν για να συνομιλήσετε στο Διαδίκτυο!

0
Οι 14 κορυφαίες θέσεις εργασίας που σας πληρώνουν για να συνομιλήσετε στο Διαδίκτυο!

Είμαι από τη φύση μου εσωστρεφής. Οπότε η ιδέα να κουμπώσω στο τηλέφωνο με ανθρώπους μου δίνει τα θελήματα. Αλλά το να στέλνω μηνύματα ή να συνομιλώ στο διαδίκτυο πραγματικά απολαμβάνω πολύ. Αλλά το κάνω για πλάκα. Τώρα φανταστείτε αν θα μπορούσατε να πληρώνεστε για να συνομιλείτε στο διαδίκτυο! Λοιπόν, χάρη στο Διαδίκτυο, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα συνομιλώντας στο διαδίκτυο. Έτσι ψάξαμε τον Ιστό και καταφέραμε να το βρούμε Οι κορυφαίες 14 νόμιμες εταιρείες που σας πληρώνουν για να συνομιλείτε στο Διαδίκτυο!

Τι πληρώνεστε για θέσεις εργασίας συνομιλίας;

Οι θέσεις εργασίας που πληρώνεστε για συνομιλία περιλαμβάνουν εργασία για μια εταιρεία που είναι πρόθυμη να σας πληρώσει για να συνομιλήσετε με χρήστες για διάφορα θέματα. Αυτές οι απομακρυσμένες εργασίες διαδικτυακής συνομιλίας μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές. Μπορείτε να εργαστείτε ως εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών συνομιλώντας ζωντανά με πελάτες σε ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φόρουμ κ.λπ.

Μια άλλη επιλογή, εάν δεν είστε προσεκτικοί, βασίζεται σε ενήλικες. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως οικοδεσπότης συνομιλίας για ενήλικες που μπορεί να περιλαμβάνουν φλερτ, sexting και φιλοξενία εκπομπών στο δικό σας εικονικό δωμάτιο συνομιλίας. Αλλά στο τέλος της ημέρας, και οι δύο είναι επαγγελματικές δουλειές, καθώς πρέπει να ακολουθήσετε ένα σύνολο κανόνων για να κερδίσετε χρήματα με την εταιρεία στην οποία εργάζεστε.

Πόσα χρήματα μπορώ να κερδίσω από τη συνομιλία στο Διαδίκτυο;

Το πόσο κάνετε τη συνομιλία στο διαδίκτυο εξαρτάται από την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Οι εργασίες συνομιλίας για ενήλικες είναι λίγο διαφορετικές από τις γενικές εργασίες διαδικτυακής συνομιλίας. Αν βγάζετε χρήματα φλερτάροντας με χρήστες, μπορείτε να κερδίσετε έως και 2 $ το λεπτό.

Οι περισσότεροι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες δεν έχουν περιορισμό ως προς το πόσα μπορείτε να κερδίσετε. Όλα εξαρτώνται από τη γενναιοδωρία των πελατών σας και την ικανότητά σας να τους προσελκύσετε. Άλλοι ιστότοποι έχουν ένα ποσοστό πληρωμής με βάση τις ώρες που είστε διαθέσιμοι για να απαντήσετε σε μηνύματα ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή να συνομιλήσετε μέσω βίντεο. Αλλά κάποιος που συνομιλεί ως πράκτορας εξυπηρέτησης πελατών κερδίζει περίπου 10 $ την ώρα κατά μέσο όρο.

Έτσι τελικά το πόσα βγάζετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εάν θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο στο πόσα βγάζετε και πότε, μπορείτε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Μπορείτε να κάνετε παθητικό εισόδημα χωρίς όρια ως προς το πόσα μπορείτε να βγάλετε.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε όσα κερδίζετε από τη συνομιλία κάνοντας πράγματα όπως η συμμετοχή σε έρευνες σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com. Μια άλλη επιλογή είναι να πληρώνεστε για τα πράγματα που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως να επισκέπτεστε ιστότοπους, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε βίντεο και άλλα σε ιστότοπους όπως Swagbucks.com και Fusioncash.com. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πολλούς τρόπους για να συμπληρώσετε το εισόδημα που ήδη πραγματοποιείτε συνομιλώντας στο διαδίκτυο, εάν η αναφερόμενη πληρωμή δεν σας αρέσει.

Τι χρειάζομαι για να πληρωθώ για συνομιλία;

Θα χρειαστείτε κάποιο τυπικό εξοπλισμό, όπως έναν υπολογιστή, αξιόπιστο διαδίκτυο, ένα smartphone και πιθανώς έναν αριθμό τηλεφώνου για να κερδίσετε χρήματα από τη συνομιλία. Άλλες απαιτήσεις ποικίλλουν ανάλογα με τη φύση της εργασίας και με ποιον εργάζεστε. Τα κανονικά πρακτορεία διαδικτυακών συνομιλιών ενδέχεται να απαιτούν άδεια εργασίας και εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας. Οι ιστότοποι συνομιλίας με θέμα τους ενήλικες απαιτούν να είστε τουλάχιστον 18 ετών (μπορεί να σας ζητήσουν να ανεβάσετε την ταυτότητά σας για επαλήθευση), να έχετε εξαιρετικές διαπροσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες εκτός από την ευχέρεια στη γλώσσα της επιλογής σας.

Πού μπορώ να πληρωθώ για να συνομιλήσω θέσεις εργασίας στο Διαδίκτυο;

Επιλέξαμε 14 από τις καλύτερες εταιρείες που θα σας πληρώσουν είτε για να συνομιλήσετε με πελάτες είτε για αυτές που σας πληρώνουν για να φλερτάρετε και να κάνετε σεξ με πελάτες. Εσείς αποφασίζετε ποια είναι τα καλύτερα για τις ανάγκες σας. Ας τα αναλύσουμε λοιπόν, σωστά;

Εργασίες συνομιλίας για ενήλικες

Phrendly – Το Phendly.com είναι μια εταιρεία διαδικτυακών γνωριμιών που σας επιτρέπει να φλερτάρετε και να συναναστρέφεστε πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου ή βίντεο. Δεν σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ακατάλληλο περιεχόμενο, αλλά είστε ελεύθεροι να μιλήσετε με πελάτες σε επίπεδο ενηλίκων, αρκεί να νιώθετε ασφάλεια και άνεση. Για τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, κερδίζετε χρήματα κάνοντας τους χρήστες να „μοιράζονται ένα ποτό“ μαζί σας. Κάθε ποτό $10 αξίζει 8 λεπτά και το Phrendly κρατά το 30% από αυτό. Εάν στέλνετε μηνύματα, κάθε συνομιλία αξίζει 0,35 $ εάν απαντήσετε εντός 24 ωρών. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό καθημερινά, εφόσον έχετε κερδίσει τουλάχιστον 10 $.

Κείμενο121 Συνομιλία– Στο Text121Chat.com μπορείτε να εργαστείτε είτε ως χειριστής, είτε ως δίγλωσσος χειριστής είτε προσφέρετε υπηρεσίες ενηλίκων μέσω τηλεφώνου ή μέσω συνομιλίας. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, θα σας μεταφέρουν σε ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για να βεβαιωθούν ότι είστε κατάλληλος. Επιπλέον, έχουν ένα όριο για να ανταποκριθούν, το οποίο είναι για εσάς να στέλνετε μεταξύ 2000 και 3000 μηνιαίως μηνύματα. Θα κερδίζετε 0,07 $ ανά μήνυμα που καταβάλλεται στο τέλος του μήνα μέσω επιταγής, εφόσον πληροίτε την ελάχιστη απαίτηση 2000 μηνυμάτων κειμένου.

Chat Recruit – Το Chat Recruit σάς επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα συνομιλώντας μέσω webcam, τηλεφώνου ή μηνύματος στην πλατφόρμα του. Έχουν επίσης τηλεφωνικές υπηρεσίες ψυχικής και ενηλίκων. Παρόλο που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ευκαιρία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 2 $ ανά λεπτό. Στέλνουν τα κέρδη σας απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό, χωρίς ερωτήσεις. Θα πάρουν μόνο ένα μικρό κλάσμα από αυτό ως χρέωση υπηρεσιών.

MyGirlFund– Το MyGirlFund.com σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με παιδιά στο διαδίκτυο και να κερδίζετε χρήματα ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Μπορείτε να φιλοξενήσετε ζωντανές εκπομπές, κλήσεις και μηνύματα και μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας εντός της πλατφόρμας, αρκεί να νιώθετε ασφάλεια και άνεση. Υπάρχει ένα σύνολο κανόνων και περιορισμών που θα πρέπει να ακολουθήσετε, όπως να μην κοινοποιείτε ποτέ προσωπικές πληροφορίες με τους πελάτες σας. Είστε ελεύθεροι να ορίσετε τη δική σας τιμή ανά μήνυμα που απαντάτε χωρίς όριο στο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε.

FlirtBucks – Το FlirtBucks.net απλώς σας πληρώνει για να φλερτάρετε. Ως χρήστης για πρώτη φορά, θα κερδίζετε περίπου 5 σεντ ανά λεπτό γραπτών μηνυμάτων ή 30 σεντ ανά λεπτό βιντεοκλήσης. Θα κερδίζετε περισσότερα καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το FlirtBucks. Εντός 3 μηνών οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν 10 σεντς ανά λεπτό αποστολής μηνυμάτων και 40 σεντς ανά λεπτό βιντεοκλήσης. Μετά από έξι μήνες, μπορείτε να κερδίσετε 15 σεντς ανά λεπτό γραπτών μηνυμάτων και 50 σεντ ανά λεπτό κλήσης βίντεο. Το FlirtBucks πληρώνει μέσω PayPal ή πραγματοποιεί έλεγχο κάθε δύο φορές την εβδομάδα γύρω στις 5 και 20 κάθε μήνα.

AdultChat Jobs– Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το AdultChatJobs.co.uk σάς πληρώνει για να απαντάτε σε μηνύματα ενηλίκων στην πλατφόρμα του ως διαχειριστής. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε την πραγματική σας ταυτότητα για να εργαστείτε για αυτούς. Πληρώνουν κάθε εβδομάδα μέσω απευθείας κατάθεσης. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ορισμένοι διαχειριστές κερδίζουν πολύ περισσότερα από 300 $ την εβδομάδα, αλλά οι περισσότεροι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα με λίγα επιπλέον χρήματα.

Arousr – Αυτός ο ιστότοπος συνομιλίας για ενήλικες σάς επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα στέλνοντας μηνύματα, συνομιλώντας μέσω βίντεο ή πουλώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Οι χρήστες θα αλληλεπιδράσουν μαζί σας για λίγο και στη συνέχεια θα κάνουν αναβάθμιση σε premium εάν θέλουν να συνεχίσουν να μιλούν μαζί σας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε με συμβουλές. Πληρώνουν με επιταγή ή τραπεζικό έμβασμα κάθε εργάσιμη Δευτέρα.

Πληρώνεστε για μη ενήλικες για εργασίες συνομιλίας

Απλά απάντησε – Εάν είστε καλοί στην έρευνα και μπορείτε να παρέχετε καλά ερευνημένες και ακριβείς απαντήσεις σε επαγγελματικές ερωτήσεις και θέματα, τότε το JustAnswer.com μπορεί να είναι το δικό σας. Ανάλογα με την ερώτηση, μπορείτε να κερδίσετε μεταξύ $2 και $30 ανά απάντηση. Μόλις μετρήσετε το ελάχιστο όριο πληρωμής των 20 $, μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή μέσω PayPal. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για το JustAnswer εδώ.

Concentrix – Η Concentrix.com προσλαμβάνει υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα εργάζεστε για εταιρείες που αναθέτουν σε τρίτους αντιπροσώπους συνομιλίας εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να εργαστείτε είτε με μερική απασχόληση (25-30 ώρες την εβδομάδα) είτε με πλήρη απασχόληση (40 ώρες την εβδομάδα). Μπορείτε να κερδίσετε οπουδήποτε μεταξύ 10 και 15 $ την ώρα που καταβάλλεται κάθε μήνα μέσω επιταγής ή απευθείας κατάθεσης.

Sitel – Το Sitel βοηθά επίσης τις εταιρείες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Το καλύτερο μέρος αυτής της εταιρείας είναι ότι προσφέρει οφέλη όπως οδοντιατρική, ιατρική, ασφάλιση όρασης και μπόνους παραπομπής έως και $200. Η εταιρεία προσφέρει επίσης προγράμματα 401.000, ημέρες αμειβόμενων διακοπών καθώς και αυξήσεις. Πληρώνουν κάθε δύο εβδομάδες είτε μέσω απευθείας κατάθεσης είτε μέσω κάρτας Total Pay. Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας στο Sitel εδώ.

Αμαζόνα – Το Amazon.com προσλαμβάνει επίσης αντιπροσώπους συνομιλίας για να εργαστούν ως πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών κατά τους πολυάσχολους μήνες Σεπτεμβρίου έως Φεβρουαρίου σε βάση μερικής απασχόλησης. Το καλύτερο μέρος της εργασίας για την Amazon είναι ότι μπορεί να σας απορροφήσουν σε μόνιμη βάση εάν επιδείξετε υψηλά επίπεδα επάρκειας. Πληρώνουν επίσης πολύ καλύτερα από άλλες θέσεις εργασίας συνομιλητή.

LiveWorld– Το LiveWorld.com προσλαμβάνει πράκτορες διαδικτυακής συνομιλίας για να εργαστούν για άλλες εταιρείες σε θέσεις όπως πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμβουλοι έρευνας και άλλα. Προσλαμβάνουν κυρίως κατοίκους ΗΠΑ, αλλά αν έχετε ό,τι χρειάζεται, μπορείτε να κάνετε αίτηση από χώρες εκτός των ΗΠΑ. Συνεργάζονται με γνωστές εταιρείες όπως η WalMart, η Unilever και η Coca-Cola. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ότι η αμοιβή θα είναι εξίσου μεγάλη.

Βραβείο υποστήριξης – Το AccoladeSupport.com προσλαμβάνει συνεχώς πράκτορες υποστήριξης συνομιλίας για να εργαστούν σε εταιρείες που αναθέτουν σε εξωτερικούς πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να κερδίσετε $10 ή $12 την ώρα στην εξυπηρέτηση πελατών, στην τεχνική βοήθεια ή ως εκπρόσωπος πωλήσεων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες για να εφαρμόσετε. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πώς και πότε πληρώνουν τους εργαζομένους τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Lip Service – Το LipService.net προσφέρει λύσεις γραφείου εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας σε εταιρείες που αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες αυτές τις υπηρεσίες. Μπορείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως ως χειριστής εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στον Καναδά. Προσλαμβάνουν επίσης μοντέλα εμπορικών εκθέσεων. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα αντέχεις να βγάλεις. Αλλά η λέξη στο δρόμο είναι ότι πληρώνουν πολύ πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου.

Παράπονα σχετικά με τις εργασίες διαδικτυακής συνομιλίας

Ξέρω ότι είστε ήδη ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες για τις οποίες μόλις διαβάσατε. Αλλά μάλλον θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές από τις αρνητικές πτυχές αυτών των θέσεων εργασίας. Επομένως, ίσως θέλετε να διαβάσετε προσεκτικά την επόμενη ενότητα.

Δεν είναι για όλους.

Εάν προσβάλλεστε εύκολα ή δεν ανταποκρίνεστε καλά στους διαδικτυακούς εκφοβιστές, τότε ίσως να μην θέλετε να θεωρήσετε τη διαδικτυακή συνομιλία ως καριέρα. Θα μιλήσετε με κάθε λογής ανθρώπους με διαφορετική προσωπικότητα, υπόβαθρο και συμπεριφορές. Επομένως, θα χρειαστεί να έχετε ένα αρκετά παχύ δέρμα για να περάσετε την ημέρα κατά καιρούς. Λάβετε υπόψη ότι μόλις και μετά βίας ξύνουμε την επιφάνεια εδώ. Υπάρχουν τρομερές ιστορίες τρόμου, οι περισσότερες από τις οποίες δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, ειδικά που αφορούν δωμάτια συνομιλίας ενηλίκων. Επομένως, μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε τι αντιμετωπίζετε προτού βραχείτε με τις εργασίες διαδικτυακής συνομιλίας.

Κοινοποιήθηκαν πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες

Οι περισσότεροι ιστότοποι απαιτούν από εσάς να δώσετε ένα χέρι και ένα πόδι όσον αφορά το απόρρητο και τις πληροφορίες για να κερδίσετε χρήματα. Ορισμένα απαιτούν πρόσβαση στην κάμερα web και το μικρόφωνο του υπολογιστή σας, τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου, SSN και όχι μόνο για να γίνετε μέλος. Επομένως, εάν δεν αισθάνεστε άνετα να μοιραστείτε όλες αυτές τις πληροφορίες, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε άλλα πράγματα για χρήματα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας έρευνες σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com ή διαβάζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολουθώντας βίντεο, παίζοντας παιχνίδια και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως Swagbucks.com και FusionCash.com.

Ορισμένες εταιρείες αποτυγχάνουν να πληρώσουν

Το πιο συνηθισμένο παράπονο σχετικά με τα δωμάτια συνομιλίας ενηλίκων είναι ότι ορισμένες εταιρείες δεν πληρώνουν τους οικοδεσπότες για κάποιο λόγο. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία, αλλά υπάρχουν πολλές αναφορές για μοντέλα που δεν πληρώνονται για ασαφείς λόγους.

Μπορείτε πραγματικά να πληρωθείτε για να συνομιλήσετε στο Διαδίκτυο;

Μπορείτε σίγουρα να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις εταιρείες που αναφέραμε και να κερδίσετε νόμιμα χρήματα συνομιλώντας στο διαδίκτυο. Αλλά οι εργασίες συνομιλίας, ειδικά οι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες, δεν είναι για όλους. Έτσι, αν πιστεύετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεται, το να πληρώνεστε για να συνομιλείτε στο διαδίκτυο είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο σπίτι.

Τούτου λεχθέντος, εάν αισθάνεστε ότι το να πληρώνεστε για συνομιλία δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, μπορείτε πάντα να κερδίσετε χρήματα κάνοντας άλλα πράγματα. Μπορείτε να πληρωθείτε για να συμμετάσχετε σε έρευνες στο SurveyJunkie.com ή να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο Διαδίκτυο, όπως να επισκέπτεστε ιστότοπους, να διαβάζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παρακολουθείτε βίντεο και πολλά άλλα Swagbucks.com και Fusioncash.com.

Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα με συνέπεια να εργάζεστε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο, τότε ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, ελπίζω να βρήκατε αυτή τη λίστα χρήσιμη. Θα σκεφτόσασταν να συμμετάσχετε σε κάποια από τις ευκαιρίες που μόλις αναφέραμε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar