Οι 11 καλύτεροι και ασφαλέστεροι τρόποι πώλησης βιντεοπαιχνιδιών στο διαδίκτυο

0
Οι 11 καλύτεροι και ασφαλέστεροι τρόποι πώλησης βιντεοπαιχνιδιών στο διαδίκτυο

Θυμάμαι όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια. Ναι, είμαι τόσο μεγάλος. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν μια τεράστια επιχείρηση όπου τακτικοί άνθρωποι σαν εσάς και εγώ μπορούμε να βγάλουμε χρήματα με αυτό. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με βιντεοπαιχνίδια πουλώντας τα! Αν λοιπόν προσπαθείτε να πουλήσετε τα βιντεοπαιχνίδια σας, εδώ είναι Οι καλύτεροι τρόποι για να πουλήσετε βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο!

Πόσο πουλάνε τα βιντεοπαιχνίδια;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή των νέων και των παλαιών παιχνιδιών. Νέα παιχνίδια όπως το Call of Duty και παιχνίδια franchise ταινιών όπως το HitMan μπορούν να πουληθούν έως και 50 $. Τα βιντεοπαιχνίδια χαμηλότερου προφίλ μπορούν να πουληθούν για περίπου 30 $ κατά μέσο όρο.

Υπάρχουν φυσικά συλλεκτικά αντικείμενα, ρετρό σπάνια και vintage βιντεοπαιχνίδια όπως τα κλασικά του Nintendo 90 που κοστίζουν από $1 έως χιλιάδες. Αλλά αυτό εξαρτάται από τη σπανιότητα, την κατάσταση και τη ζήτηση. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, η τιμή των βιντεοπαιχνιδιών είναι εξαιρετικά υποκειμενική και μεταβλητή.

Πού μπορώ να πουλήσω βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο;

Υπάρχουν τόνοι αγορών για όλους τους τύπους βιντεοπαιχνιδιών στο διαδίκτυο. Κάποιοι θα εκτιμήσουν, θα αγοράσουν και θα μεταπωλήσουν το παιχνίδι σας με βάση έναν συνδυασμό παραγόντων. Ενώ άλλοι θα έχουν μια σταθερή τιμή για το παιχνίδι σας. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε στον πλειοδότη ή να βρείτε αγοραστές σε μια ανοιχτή αγορά.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, εδώ είναι τα καλύτερα και πιο σημαντικά ασφαλή μέρη για να πουλήσετε βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο.

Πωλητές εξαγοράς

Gamestop– Αν είστε στα βιντεοπαιχνίδια αρκετό καιρό, τότε σίγουρα έχετε επισκεφτεί το Gamestop. Το δημοφιλές κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών σάς επιτρέπει είτε να πουλήσετε είτε να ανταλλάξετε τα μεταχειρισμένα βιντεοπαιχνίδια σας στην ηλεκτρονική τους πλατφόρμα. Μπορείτε να λάβετε έως και 60% πίστωση καταστήματος για τα παιχνίδια σας, αν και αν προτιμάτε μετρητά, η πληρωμή είναι σημαντικά μικρότερη. Μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων κονσολών, αξεσουάρ, DVD και χειριστηρίων, αρκεί να είναι σε „αποδεκτή“ κατάσταση.

The Old School Game Vault – Εάν έχετε κλασικά που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, το The Old School Game Vault θα αγοράσει ξανά τα παιχνίδια και τις κονσόλες σας. Ωστόσο, δεν αγοράζουν αθλητικά παιχνίδια μερικών ετών. Αλλά έχουν λιγότερους περιορισμούς από τα περισσότερα άλλα παρόμοια καταστήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να λάβετε μια ελάχιστη αξία παραγγελίας 25 $ για να πραγματοποιήσετε μια πώληση. Θα αποστείλουν επίσης τα προϊόντα σας χωρίς κόστος μόνο όταν πραγματοποιήσετε πωλήσεις τουλάχιστον 50 $. Πληρώνουν μέσω PayPal άμεσα και μέσω δωροκαρτών Amazon επίσης.

DK Oldies – Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα για τα ρετρό παιχνίδια σας όπως τα Nintendo, Game Boy και Sega classics. Για να πουλήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στη διεύθυνση [email protected] με μια λίστα με όλα τα αντικείμενά σας και θα επικοινωνήσουν μαζί σας εντός μιας ημέρας. Θα σας στείλουν ακόμη και μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής εάν το σύνολο σας είναι 50 $ και άνω. Μόλις πάρουν τα αντικείμενά σας και όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί, θα σας πληρώσουν εντός μιας ημέρας μέσω PayPal ή επιταγής. Μπορείτε να ελέγξετε τους τιμοκατάλογος εδώ.

Gameflip– Εκτός από την αγορά των φυσικών σας παιχνιδιών, εάν ζείτε στις ΗΠΑ, το Gameflip σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε έσοδα από το χόμπι σας. Θα αγοράσουν οτιδήποτε είναι σε καλή κατάσταση, όπως δίσκους, παιχνίδια, αξεσουάρ και άλλα. Εάν μπορείτε να βρείτε κωδικούς παιχνιδιών, skins, αντικείμενα εντός παιχνιδιού και ξεκλείδωμα παιχνιδιών, αγοράζουν και αυτά. Στη συνέχεια, θα σας πληρώσουν μέσω PayPal, απευθείας κατάθεσης ή πίστωσης καταστήματος Gameflip μόλις βρουν αγοραστή για το προϊόν σας.

Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Decluttr– Εάν δεν θέλετε να κάνετε την πώληση μόνοι σας, μπορείτε να τα πουλήσετε στη Decluttr και μόλις μεταπωλήσουν τα εμπορεύματά σας αξίας 5 $, θα σας πληρώσουν την επόμενη μέρα. Αλλά δέχονται παιχνίδια μόνο για κονσόλες PlayStation, Nintendo και xBox κατά τη στιγμή της γραφής. Θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε τον γραμμωτό κώδικα του παιχνιδιού στο διαδικτυακό τους εργαλείο και να τους στείλετε το αντικείμενο. Εάν το δεχτούν, θα σας πληρώσουν είτε μέσω PayPal είτε με απευθείας κατάθεση. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό στην κριτική μας στο Decluttr.

Αμαζόνα– Το παλιό καλό Amazon διαθέτει μερικές πλατφόρμες πωλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο. Μόλις εγγραφείτε ως πωλητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Amazon FBM (Θα είστε υπεύθυνοι για την αποστολή του αντικειμένου στον αγοραστή), Amazon FBA (Η Amazon εκπληρώνει την παραγγελία σας και τις υπηρεσίες μετά την πώληση) και Amazon AMZ (Πουλήστε απευθείας στην Amazon). Μπορείτε ακόμη και να ανταλλάξετε τα βιντεοπαιχνίδια σας με δωροκάρτες Amazon. Μόλις πουληθεί το προϊόν σας, η Amazon θα σας πληρώσει μέσω απευθείας κατάθεσης.

eBay– Αυτός είναι ίσως ο πιο προφανής και δημοφιλής τρόπος για να πουλήσετε πράγματα στο διαδίκτυο, ειδικά μεταχειρισμένα. Είναι η καλύτερη πλατφόρμα για τα σπάνια πετράδια σας, καθώς πιθανότατα θα έχετε την καλύτερη τιμή για αυτό χρησιμοποιώντας το σύστημα προσφορών τους. Μπορείτε επίσης να ορίσετε προσφορές „αγοράστε το τώρα“ εάν δεν αναζητάτε προσφορές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα λάβετε τα χρήματά σας μέσω PayPal σχεδόν αμέσως που πωλούνται.

Ιστότοποι κοινωνικών/μικρών διαφημίσεων

Facebook– Εάν θέλετε να έχετε τον έλεγχο της διαδικασίας πώλησης, να ορίσετε την τιμή σας και να χειριστείτε την αποστολή, το Facebook μπορεί να είναι πραγματικά πολυμήχανο. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να βρείτε σελίδες ή ομάδες αγοράς/πώλησης βιντεοπαιχνιδιών και να δημοσιεύσετε το προϊόν σας. Μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε για μια διαφήμιση εάν το επιθυμείτε. Αλλά μπορείτε εύκολα να υποκύψετε σε απάτη, αν δεν είστε προσεκτικοί, καθώς το Facebook δεν είναι υπεύθυνο για τις συμφωνίες που πάνε καλά.

Craigslist– Οι πωλήσεις στο Craigslist μπορεί να μην είναι για τους καλόκαρδους, αλλά είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα αν παίζετε καλά τα χαρτιά σας λόγω της επισκεψιμότητας που θα βρείτε εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε καθαρές φωτογραφίες του αντικειμένου σας και να το δημοσιεύσετε. Φροντίστε να συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο και να φέρετε μαζί έναν φίλο εάν συναντάτε έναν άγνωστο. Αλλά η ουσία είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν βιντεοπαιχνίδια στο Craigslist κάθε μέρα, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσετε εύκολα εκπτώσεις εκεί.

Εφαρμογές που σας επιτρέπουν να πουλάτε βιντεοπαιχνίδια δωρεάν

VarageSale– Το VarageSale είναι ίσως η ασφαλέστερη εφαρμογή αγοράς/πώλησης P2P της παρτίδας, καθώς ελέγχουν όποιον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες και όλες οι συναλλαγές παρακολουθούνται. Το VarageSale θα διασφαλίσει ότι ο αγοραστής σας θα λάβει το προϊόν σας, η περιγραφή σας ήταν ακριβής και και τα δύο μέρη ήταν ικανοποιημένα με τη συμφωνία. Μπορείτε να το διαβάσετε αυτό Έλεγχος εφαρμογής VarageSale για να μάθετε περισσότερα.

Εφαρμογή LetGo – Για να πουλήσετε χρησιμοποιώντας το LetGo, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε πολύ καθαρές φωτογραφίες του αντικειμένου σας (οι διαχειριστές θα ελέγξουν την ποιότητα πριν από την έγκριση), να δώσουν μια ειλικρινή και σαφή περιγραφή του αντικειμένου και να το αφήσετε να πετάξει. Εάν κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας εντός της εφαρμογής, μπορείτε είτε να συζητήσετε τα logistics εντός της εφαρμογής (ασφαλέστερος τρόπος) είτε να μοιραστείτε επαφές και να ολοκληρώσετε τη συμφωνία αλλού. Μπορείτε να το διαβάσετε αυτό Έλεγχος εφαρμογής LetGo για να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή

Είναι ασφαλές να πουλάς βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο;

Ναι, μπορείτε να πουλήσετε βιντεοπαιχνίδια με ασφάλεια στο διαδίκτυο. αυτή είναι η ομορφιά του Διαδικτύου. Ωστόσο, φροντίστε να ακολουθείτε τους άγραφους κανόνες, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής πρώτα όποτε είναι δυνατόν ή τη διάρθρωση της συμφωνίας με τρόπο που να προστατεύετε τα εμπορεύματά σας.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Τέλος, έχετε πουλήσει ποτέ με επιτυχία μεταχειρισμένα βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο; Εάν ναι, πώς το κάνατε και χρησιμοποιήσατε κάποια από τις επιλογές που παραθέσαμε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar