Οι 10 καλύτερες θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής από το σπίτι

1
Οι 10 καλύτερες θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής από το σπίτι

Ένας από τους πρώτους τύπους εργασιών στο σπίτι που ήθελα ήταν να μπορώ να πληκτρολογώ από το σπίτι. Δυστυχώς έπεσα σε πολλές απάτες. Μόνο χρόνια αργότερα ανακάλυψα ότι οι νόμιμες εργασίες πληκτρολόγησης ήταν πράγματα όπως γενική ή ιατρική μεταγραφή. Οι εργασίες ιατρικής μεταγραφής είναι πιο εξειδικευμένες αλλά πληρώνουν περισσότερα από τη γενική μεταγραφή. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι το γνωρίζετε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που μάλλον το ψάχνετε Καλύτερες θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής Σε σύνδεση.

Λοιπόν, ψάξαμε στον ιστό για αυτές τις θέσεις εργασίας και βρήκαμε τις καλύτερες 1o θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής που θα σας πληρώσουν για να εργαστείτε από το σπίτι!

Τι κάνει ένας ιατρικός μεταγραφέας;

Ένας ιατρός μεταγραφέας δημιουργεί γραπτές αναφορές και έγγραφα από ηχογραφήσεις και αρχεία ιατρικών επαγγελματιών. Ως μεταγραφολόγος στον ιατρικό τομέα, βασικά θα πληκτρολογείτε αναφορές που μπαίνουν στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς. Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την επεξεργασία και τη διόρθωση των εγγράφων. Λόγω της φύσης αυτού του πεδίου, πρέπει να διασφαλίσετε ότι μεταφέρετε με ακρίβεια τους ιατρικούς όρους, τις συνταγές, τις διαδικασίες και τις θεραπείες στα έγγραφα που θα πληκτρολογήσετε.

Πόσο κερδίζουν οι ιατρικοί μεταγραφείς;

Συνολικά, το ποσό που θα κερδίσετε εξαρτάται από το πόσο καιρό είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε. Ορισμένες εταιρείες θα σας πληρώσουν σε ωριαία βάση, ενώ άλλες θα σας πληρώσουν μια συγκεκριμένη τιμή ανά ώρα ήχου. Το γενικό επιτόκιο εκκίνησης της βιομηχανίας είναι περίπου 17 $ ανά ώρα και ο ετήσιος μισθός κυμαίνεται από 35.000 έως 60.000 $. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτοί οι μισθοί είναι απλώς εύρος τιμών και δεν είναι καθορισμένοι. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν πολύ λιγότερα από αυτά που αναφέραμε παραπάνω. Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι οι εταιρείες που πληρώνουν καλά δεν έχουν πάντα ανοίγματα καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έτσι, τελικά το πόσα κερδίζετε εξαρτάται από τον εργοδότη σας και τη διαθεσιμότητα αυτών των θέσεων εργασίας. Εάν προτιμάτε να εργάζεστε για τον εαυτό σας και να έχετε περισσότερο έλεγχο στο πόσα βγάζετε και πότε, μπορείτε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι πολύ διαφορετικό από την ιατρική μεταγραφή. Θα μπορούσατε να κάνετε παθητικό εισόδημα χωρίς όρια ως προς το πόσα μπορείτε να βγάλετε.

Θα μπορούσατε επίσης να συμπληρώσετε όσα κερδίζετε με ιατρική μεταγραφή κάνοντας πράγματα όπως η συμμετοχή σε έρευνες σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com. Μια άλλη επιλογή είναι να πληρώνεστε για τα πράγματα που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως να επισκέπτεστε ιστότοπους, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε βίντεο και άλλα σε ιστότοπους όπως Swagbucks.com και Fusioncash.com. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε πολλούς τρόπους για να συμπληρώσετε το εισόδημα που θα μπορούσατε να αποκτήσετε ως ιατρός μεταγραφέας, εάν οι αναφερόμενοι μισθοί δεν είναι ελκυστικοί για εσάς.

Απαιτήσεις θέσεων εργασίας ιατρικής μεταγραφής

Οι γενικοί μεταγραφείς απαιτούν μόνο σταθερό διαδίκτυο, ακουστικά και ένα ήσυχο περιβάλλον. Αλλά η κατάσταση είναι πιο αυστηρή για την ιατρική μεταγραφή, κάτι που είναι λογικό δεδομένης της φύσης της εργασίας. Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε για να εργαστείτε ως ιατρός μεταγραφέας:

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο είδη πιστοποίησης θα χρειαστείς; CMT (Certified Medical Transcriptionist) και RMT (Registered Medical Transcriptionist). Η εμπειρία είναι επιπρόσθετο πλεονέκτημα. Αλλά μόλις λάβετε πιστοποίηση, μπορείτε να κάνετε αίτηση για εργασία και ο εργοδότης σας μπορεί επίσης να σας προσφέρει εκπαίδευση στη δουλειά.

Άλλες εταιρείες μπορεί να σας ζητήσουν να υποβληθείτε σε μια Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα AHDI.

Εκτός από τις πιστοποιήσεις, θα χρειαστείτε τα εξής:

  • Ενας υπολογιστής
  • Αξιόπιστο διαδίκτυο
  • Ένας επεξεργαστής κειμένου (MS Word, Έγγραφα Google, κ.λπ.)
  • Ακουστικά
  • Ένα πεντάλ για τον έλεγχο της αναπαραγωγής ήχου με τα πόδια σας καθώς πληκτρολογείτε

Εάν αυτές οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές για να τις χειριστείτε, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα κάνοντας άλλα πράγματα στο διαδίκτυο που έχουν λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις. Μπορείτε να κάνετε έρευνες στο SurveyJunkie.com ή λάβετε ανταμοιβή για αυτό που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως επισκέπτεστε ιστότοπους, παίζετε παιχνίδια, παρακολουθείτε βίντεο και πολλά άλλα στο Swagbucks.com και Fusioncash.com.

Πού μπορώ να βρω θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής;

Εδώ είναι οι εταιρείες που βρήκαμε που προσλαμβάνουν ιατρούς μεταγραφείς.

M*Modal – Η εταιρεία προσλαμβάνει ιατρικούς μεταγραφείς σε αρχικό επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πιστοποίηση AHDI, έναν υπολογιστή και αξιόπιστο διαδίκτυο. Εάν προσλάβετε, θα κερδίζετε περίπου 25.000 $ ετησίως ως αρχάριος. Μπορείς πηγαίνετε εδώ για να κάνετε αίτησηαλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα προσληφθείτε καθώς προσλαμβάνουν περιοδικά εργαζομένους όταν υπάρχει διαθέσιμη εργασία.

Ascend Healthcare – Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε να στείλετε μια αίτηση στη διεύθυνση [email protected]. Ωστόσο, θα χρειαστεί να υποβληθείτε σε έλεγχο ιστορικού και μετά από μια περίοδο δοκιμασίας 90 ημερών μπορεί να σας ανατεθεί η σύμβαση για να εργαστείτε ως μεταγραφέας. Δεν είναι ξεκάθαρο όμως πόσα θα βγάλετε. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την ευκαιρία.

Οκτώ Διαβάσεις – Αυτή η εταιρεία με έδρα το Σακραμέντο της Καλιφόρνια προσφέρει θέσεις εργασίας μεταγραφής σε εθνικό επίπεδο. Μπορείτε να εργαστείτε είτε με μερική είτε πλήρη απασχόληση. Αλλά θα χρειαστεί να δεσμευτείτε για τουλάχιστον 1.000 γραμμές την ημέρα για να πληρωθείτε. Θα εργάζεστε εξ αποστάσεως, κερδίζοντας από 15 έως 30 $ την ώρα. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο [email protected] για να επιβεβαιώσετε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ανοικτές θέσεις ή Πήγαινε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία.

Απόχρωση – Η Nuance προσλαμβάνει ιατρούς μεταγραφείς μερικής και πλήρους απασχόλησης. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 χρόνο εμπειρία στον ιατρικό τομέα, αλλά εκπαιδεύουν και αρχάριους. Θα απολαύσετε επίσης πρόσθετα προνόμια όπως ιατρική, οδοντιατρική, ασφάλιση όρασης και προγράμματα 401k. Η αμοιβή ποικίλλει ανάλογα με την εμπειρία και το πεδίο εξειδίκευσης. Αλλά μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε τουλάχιστον 35.000 $ ετησίως με πλήρη απασχόληση. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα εάν εργάζεστε με μερική απασχόληση. Μπορείς κάντε αίτηση εδώ εάν έχετε αυτό που χρειάζεται, ή Πήγαινε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία.

FastChart – Εάν έχετε μεγάλη εμπειρία στον ιατρικό κλάδο και έχετε λίγο χρόνο να διαθέσετε, το FastChart μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς σε αυτήν τη λίστα. Προσλαμβάνουν επαγγελματίες ιατρούς μεταγραφείς με έδρα τις ΗΠΑ. Δεν είμαστε σίγουροι πόσο πληρώνουν. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα, θα σας προσφερθεί αμοιβή πριμοδότησης. Πληρώνουν δύο φορές την εβδομάδα μέσω απευθείας κατάθεσης. Μπορείτε να τους επισκεφθείτε Σελίδα σταδιοδρομίας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αίτησης.

Μεταγραφή Ειρηνικού – Αυτή η εταιρεία απαιτεί να έχετε τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρία σε τουλάχιστον 4 ειδικότητες στον ιατρικό τομέα. Θα σας ζητηθεί επίσης να αφιερώσετε τουλάχιστον 15 ώρες την εβδομάδα και τουλάχιστον 4 ώρες μεταγραφής ήχου. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή. Προσλαμβάνουν μεταγραφείς από τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τις Φιλιππίνες, την Ινδία και τη Νότια Αφρική. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα θα βγάλετε, αλλά πληρώνουν ανά λεπτό ήχου. Λένε επίσης ότι το ποσοστό εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες, όπως η δυσκολία, ο αριθμός των ηχείων, η ποιότητα ήχου και ούτω καθεξής. Μπορείτε να τους επισκεφθείτε Σελίδα συχνών ερωτήσεων για να μάθετε περισσότερα.

TranscribeMeTranscribeMe είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Ωστόσο, θα σας ζητήσουν να περάσετε ένα τεστ γραμματικής, ακρίβειας και ταχύτητας. Οι ιατρικοί μεταγραφείς είναι οι πιο κερδισμένοι εδώ, κερδίζοντας πάνω από 20 $ την ώρα. Πληρώνουν κάθε εβδομάδα μέσω PayPal και μπορείτε να κάνετε αίτηση από οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να τους επισκεφθείτε Σελίδα συχνών ερωτήσεων για περισσότερα για την εταιρεία. .

GoTranscript – Αυτή η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο προσλαμβάνει επίσης ιατρούς μεταγραφείς εκτός από γενικές δακτυλογράφους. Αφού περάσετε μια αρχική εξέταση, θα κερδίζετε περίπου 0,6 $ ανά λεπτό ήχου. Πληρώνουν τους εργαζόμενους μέσω PayPal ή Payoneer κάθε Παρασκευή και μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση από οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία στο δικό τους Σελίδα συχνών ερωτήσεων.

Άλλες θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής

Flexjobs είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι πάντα ενημερωμένοι με διάφορες εργασίες από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών ιατρικής μεταγραφής. Είναι ακίνδυνο να εγγραφείτε και έχουν θετική βαθμολογία με το Better Business Bureau οπότε είστε σίγουροι ότι αυτό που μπορεί να βρείτε είναι νόμιμο.

Ιστότοποι Crowdsourcing – Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε σε ιστότοπους όπως οι Upwork, Fiverr και Freelancer.com για συναυλίες ιατρικής μεταγραφής. Θα χρειαστεί να υποβάλετε προσφορά για εργασία, αλλά αυτή η κατηγορία δεν είναι τόσο κορεσμένη, επομένως το πιθανότερο είναι ότι θα βγάλετε χρήματα. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε τις δικές σας τιμές και να εργαστείτε όποτε θέλετε.

Παράπονα για θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής

Οι ιατρικές εργασίες μεταγραφής, όπως και κάθε άλλη εργασία στο σπίτι, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Εδώ είναι λοιπόν μερικές από τις κακές πτυχές αυτών των ευκαιριών. Μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζουν ή όχι για εσάς.

Τόνοι απαιτήσεων.

Με βάση όσα διαβάσατε νωρίτερα, είναι ξεκάθαρο ότι θα χρειαστείτε επιπλέον προσόντα. Η εκπαίδευση, η εμπειρία και η πιστοποίηση βελτιώνουν τις πιθανότητές σας να βρείτε δουλειά. Χωρίς αυτές τις απαιτήσεις, πιθανότατα δεν θα τα καταφέρετε ως ιατρικός μεταγραφέας. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να πληροίτε τέτοιες απαιτήσεις για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com. Μπορείτε ακόμη να μάθετε πώς να κερδίζετε πραγματικά χρήματα για τη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης χωρίς προηγούμενη εμπειρία χρήσης Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Η εργασία μπορεί να είναι σπάνια.

Μην εγκαταλείψετε την καθημερινή σας εργασία ακόμα, καθώς η προσγείωση θέσεων εργασίας μεταγραφής ιατρικών δεν είναι εύκολη. Οι περισσότερες εταιρείες προσλαμβάνουν μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και το πιθανότερο είναι ότι θα είστε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους αιτούντες.

Δεν είναι εύκολη δουλειά.

Εάν έχετε εργαστεί ποτέ ως μεταγραφέας με οποιαδήποτε ιδιότητα, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ότι η δουλειά δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Η ιατρική μεταγραφή είναι ακόμα πιο δύσκολη. Θα πρέπει να είστε ειδικός για να χειρίζεστε προκλήσεις όπως χαμηλής ποιότητας ήχο και εξαιρετικά τεχνικά έργα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Οι επαγγελματίες του κλάδου λένε ότι θα πρέπει να δείξετε υψηλό επίπεδο δέσμευσης για να έχετε πιθανότητες επιτυχίας στον τομέα.

Αξίζουν τον κόπο οι ιατρικές εργασίες μεταγραφής από το σπίτι;

Οι θέσεις εργασίας δακτυλογράφησης ιατρικής αξίζουν τον κόπο αν είστε ειδικευμένοι και έμπειροι στον τομέα σας. Μπορεί να χρειαστείτε πολύ περισσότερη εμπειρία και πιστοποιήσεις για να βρείτε μια θέση εργασίας. Επιπλέον, αυτές οι θέσεις εργασίας δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά για να βγάλετε ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό.

Τούτου λεχθέντος, εάν αισθάνεστε ότι η ιατρική μεταγραφή δεν είναι η κατάλληλη για εσάς, μπορείτε πάντα να κερδίσετε χρήματα κάνοντας άλλα πράγματα. Μπορείτε να πληρωθείτε για να συμμετάσχετε σε έρευνες στο SurveyJunkie.com ή να ανταμειφθείτε για αυτό που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως να επισκέπτεστε ιστότοπους, να διαβάζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παρακολουθείτε βίντεο και πολλά άλλα στο Swagbucks.com και Fusioncash.com.

Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα με συνέπεια να εργάζεστε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο, τότε ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, είναι ένα περιτύλιγμα. Ελπίζω να είστε τώρα σε καλύτερη θέση για να βρείτε θέσεις εργασίας για ιατρική μεταγραφή από το σπίτι. Πείτε μας τη γνώμη σας για τις θέσεις εργασίας ιατρικής μεταγραφής στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar