Οι κορυφαίες 8 καλύτερες πληρωμένες θέσεις εργασίας διόρθωσης στο διαδίκτυο

0
Οι κορυφαίες 8 καλύτερες πληρωμένες θέσεις εργασίας διόρθωσης στο διαδίκτυο

Είμαι ευλογημένος που βγάζω τα προς το ζην στο Διαδίκτυο γράφοντας για θέματα με τα οποία είμαι παθιασμένος. Δεν χρειαζόταν να πάω στο κολέγιο για πτυχίο δημοσιογραφίας. Αυτό είναι το σπουδαίο με το Διαδίκτυο, ο καθένας μπορεί να ευδοκιμήσει σε αυτό. Τούτου λεχθέντος, αναγνωρίζω ότι η γραφή μου δεν είναι τέλεια ή γυαλισμένη. Και για αυτό το ιστολόγιο αυτό είναι απολύτως εντάξει, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς πληροφορίες σχετικά με το να κερδίσουν χρήματα ή να αποφύγουν τις απάτες.

Αλλά για ορισμένους ιστότοπους ή δημοσιεύσεις, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει γραφή χωρίς γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Εάν έχετε έντονο μάτι για να εντοπίσετε αυτά τα ζητήματα, μπορείτε να κάνετε μια αξιοπρεπή διαβίωση στο διαδίκτυο. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ήδη εντοπίσει πολλά προβλήματα με το πρώτο μισό αυτού του άρθρου. Lol Προσωπικά δεν χρειάζομαι τη βοήθεια διορθωτή, αλλά έχω προχωρήσει και συνέταξα μια λίστα με τις εταιρείες που χρειάζονται. Απολαύστε λοιπόν τη λίστα μου με τα Καλύτερες αμειβόμενες εργασίες διόρθωσης στο διαδίκτυο.

Τι είναι η διόρθωση;

Η διόρθωση είναι απλώς μια εργασία ποιοτικού ελέγχου. Ενώ η διόρθωση και η επεξεργασία μπορεί μερικές φορές να ακούγονται παρόμοια και ακόμη και να χρησιμοποιούνται εναλλακτικά, η δουλειά ενός διορθωτικού αναγνώστη είναι πολύ συγκεκριμένη. Εάν είστε blogger ή εκδότης, ένας διορθωτής είναι η τελευταία σας γραμμή άμυνας πριν φτάσει η δουλειά στους αναγνώστες σας. Ένας διορθωτής-αναγνώστης διορθώνει λάθη που έλειψαν από τα μάτια του τελικού εκδότη.

Δεν αλλάζουν, δεν αναδομούν, προσθέτουν ή αφαιρούν λέξεις άσκοπα από ένα γραπτό κομμάτι. Έτσι, εάν είστε διορθωτής, η περιγραφή της εργασίας σας θα περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τον εντοπισμό και την εκκαθάριση γραμματικών και ορθογραφικών λαθών από ένα ήδη επεξεργασμένο άρθρο.

Πόσα κερδίζει ένας διορθωτής;

Το πόσα κερδίζετε ως διορθωτής βασίζεται στην τεχνογνωσία, την εμπειρία, το επίπεδο δυσκολίας της εργασίας, τον όγκο της εργασίας και την τοποθεσία σας. Πλήρης απασχόληση, επαγγελματίες διορθωτές που εργάζονται για μεγάλες εταιρείες κερδίζουν πάνω από 60.000 $ ετησίως.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εάν εργάζεστε εξ αποστάσεως ως διορθωτής, μπορεί να κερδίζετε έως και 20 $ την ώρα ή να πληρώνεστε ανά μήκος άρθρου, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία στην οποία εργάζεστε δομεί την αμοιβή.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δημοσιεύοντας τη δική σας δουλειά στο διαδίκτυο; Μπορείτε να εργαστείτε με μερική ή πλήρη απασχόληση ως blogger ή διαδικτυακός επιχειρηματίας για τον δικό σας ιστότοπο χρησιμοποιώντας Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πού θα βρείτε τις καλύτερες θέσεις εργασίας διόρθωσης στο Διαδίκτυο

Ορίστε λοιπόν εταιρείες που προσφέρουν θέσεις εργασίας ηλεκτρονικής διόρθωσης τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους εργαζόμενους.

1. Υπηρεσίες Διόρθωσης

Η Proofreading Services είναι μια μακροχρόνια εταιρεία που προσφέρει, αλλά δεν περιορίζεται σε εξ αποστάσεως διόρθωση. Θέσεις εργασίας. Δέχονται μόνο φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας. Θα πρέπει να περάσετε άψογα ένα τεστ ελέγχου διάρκειας 20 λεπτών και είστε μέσα. Τη στιγμή της γραφής πληρώνουν από 19 έως 45 $ την ώρα, ανάλογα με τη διάρκεια εργασίας μέσω PayPal κάθε εβδομάδα μόλις υποβάλετε αίτημα πληρωμής. Είναι δωρεάν η συμμετοχή και η δυνατότητα Πήγαινε εδώ να εφαρμόσει.

2. Γραφή

Το Scribendi είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα που διαθέτει μερικές από τις καλύτερα αμειβόμενες εργασίες διόρθωσης στο διαδίκτυο. Ωστόσο, προσλαμβάνουν μόνο έμπειρους εργάτες. Αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις μπορείς αίτηση για μια θέση και αν περάσετε τις δοκιμές, μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε συναυλίες στον πίνακα εργασιών. Δέχονται ανθρώπους από οπουδήποτε στον κόσμο, αν μπορείτε να περάσετε το τεστ. Μόλις εισέλθετε, θα σας ζητήσουν να διορθώσετε ένα άρθρο τουλάχιστον 1.000-1.500 λέξεων σε λιγότερο από μία ώρα με ακρίβεια για να εγκριθεί η εργασία σας. Αυτή τη στιγμή, πληρώνουν μέσω PayPal στο τέλος της εβδομάδας.

3. Διορθώσεις Παλ

Το Proofreading Pal προσφέρει θέσεις εργασίας διορθωτή εξ αποστάσεως σε φοιτητές και αποφοίτους κολλεγίων στις ΗΠΑ. Εάν πιστεύετε ότι ανταποκρίνεστε στο καθήκον, μπορείτε να κάνετε αίτηση δωρεάν και θα επικοινωνήσουν μαζί σας σε 5-10 εργάσιμες ημέρες. Θα κερδίζετε από 500 έως 3.000 $ το μήνα ανάλογα με τις δεξιότητές σας, την ταχύτητα και τις ώρες που αφιερώνετε. Πληρώνουν μέσω επιταγής ή PayPal την 1η κάθε μήνα τη στιγμή της γραφής. Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς κάντε αίτηση εδώ δωρεάν.

4. Fiverr

Ο γίγαντας του crowdsourcing Fiverr επιτρέπει επίσης στους εργαζόμενους να υποβάλλουν προσφορές για εργασίες διόρθωσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δημιουργήστε το προφίλ εργαζομένου σας και ορίστε την τιμή σας από 5 $. Μόλις εγκρίνουν το προφίλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να αρχίσετε να πουλάτε τις υπηρεσίες σας. Το πόσα κερδίζετε εδώ δεν κρίνεται απόλυτα. Μερικοί εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι κερδίζουν πάνω από 50.000 $ εργαζόμενος με μερική απασχόληση. Αλλά όπως θα διαβάσετε εδώ, το μεγαλύτερο μειονέκτημα με το Fiverr είναι το επίπεδο ανταγωνισμού. Υπάρχουν χιλιάδες από εσάς που βασίζονται στην εργασία από μια χούφτα πελατών. Επομένως, θα χρειαστεί να ξεχωρίσετε από το πλήθος για να λάβετε συναυλίες. Τη στιγμή της σύνταξης, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερδών Fiverr σε λογαριασμό τράπεζας, PayPal ή Payoneer δύο φορές την εβδομάδα.

5. Upwork

Το Upwork είναι επίσης μια πλατφόρμα crowdsourcing που επιτρέπει στους διορθωτές να υποβάλλουν προσφορές για εργασία εξ αποστάσεως. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερα αμειβόμενες εργασίες διόρθωσης στο διαδίκτυο, αλλά η είσοδος στο Upwork είναι λίγο πιο δύσκολη από το Fiverr, καθώς υπάρχει μια αυστηρή διαδικασία έγκρισης. Εάν λάβετε έγκριση, θα ορίσετε τις δικές σας τιμές, θα εργαστείτε από οπουδήποτε και στη δική σας ώρα. Το Upwork είναι εξίσου ανταγωνιστικό με το Fiverr, επομένως θα χρειαστεί να προωθήσετε τις δεξιότητές σας σε λίγους πιθανούς πελάτες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ. Παρόλα αυτά, τα κέρδη σας από το Upwork θα είναι διαθέσιμα 10 ημέρες αφότου σας πληρώσει ένας πελάτης.

6. Cactus Global

Εάν είστε επαγγελματίας στους τομείς της ιατρικής και της επιστήμης, το Cactus Global μπορεί να είναι η ιδανική συναυλία μερικής απασχόλησης. Προσφέρουν εργασίες διόρθωσης σε ελεύθερους επαγγελματίες από οπουδήποτε στον κόσμο. Για να μπείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσετε ένα τεστ ελέγχου που αξιολογεί τις γραμματικές σας δεξιότητες, την επιλογή λέξεων και την κατασκευή προτάσεων. Εάν περάσετε, θα κληθείτε για πιο συγκεκριμένα τεστ και συνεντεύξεις. Μπορείτε να κερδίσετε πάνω από 10.000 $ το χρόνο δουλεύοντας λίγες ώρες κάθε εβδομάδα. Πληρώνουν μέσω PayPal, τραπεζικού εμβάσματος ή επιταγής μόλις εγκριθεί η εργασία σας από τους συντονιστές.

7. Prompt.com

Το Prompt πληρώνει ελεύθερους επαγγελματίες για να διορθώσουν τα δοκίμια εισαγωγής στο κολέγιο. Θα χρειαστεί να περάσετε ένα τεστ για να εργαστείτε μαζί τους. Στη συνέχεια, θα κερδίζετε 20 $ ανά ώρα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αξιολόγησης. Στη συνέχεια, η τιμή σας θα αυξηθεί στα 25-28 $ την ώρα μόλις ολοκληρώσετε την περίοδο αξιολόγησης. Τη στιγμή της γραφής, οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να αφιερώνουν τουλάχιστον 4 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου εισαγωγής στο κολέγιο. Αλλά μπορείτε να εργαστείτε έως και 10 ώρες την εβδομάδα, αν θέλετε. Ο μέσος διορθωτής στο Prompt κερδίζει τουλάχιστον 5.000 $ και έως και 10.000 $ κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου εισαγωγής στο κολέγιο.

8. Άνθρωποι ανά ώρα

Αυτή είναι μια άλλη αγορά ανεξάρτητων επαγγελματιών όπου μπορείτε να κάνετε αίτηση για εργασίες διόρθωσης που αναφέρονται από πελάτες. Θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το προφίλ σας με βάση τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Εάν ένας πελάτης κρίνει ότι το προφίλ σας είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του, θα σας αναθέσει τη δουλειά και θα σας πληρώσει με βάση τις τιμές που έχετε ορίσει. Πληρώνουν μέσω PayPal και τραπεζικής μεταφοράς κάθε τέλος του μήνα. Το PeoplePerHour είναι εξαιρετικό για έμπειρους εργαζόμενους, αλλά όπως θα ανακαλύψετε αφού διαβάσετε την πλήρη κριτική μας στο PeoplePerHpur, οι αρχάριοι δυσκολεύονται πολύ να τα καταφέρουν.

Αξίζουν τον κόπο οι εργασίες διόρθωσης;

Το να εργάζεστε ως διορθωτής στο διαδίκτυο μπορεί να σας ανταμείψει, ειδικά αν είστε εξαιρετικοί στο να εντοπίζετε γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Μπορείτε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα χρήματα εάν είστε ικανοί σε περισσότερες από μία γλώσσες.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σχετικά με τις καλύτερα αμειβόμενες εργασίες διόρθωσης στο διαδίκτυο είναι ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας η εργασία και τα χρήματά σας μπορεί να μην είναι σταθερά. Ίσως χρειαστεί να βρείτε άλλες συναυλίες, όπως το γράψιμο και το μοντάζ για να έχετε έναν σταθερό μισθό. Έτσι, εκτός και αν μπορείτε να αποκτήσετε μια δουλειά διόρθωσης πλήρους απασχόλησης σε μια μεγάλη εκδοτική εταιρεία, το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείτε έναν συνδυασμό σχετικών δεξιοτήτων, όπως γραφή, επεξεργασία και διόρθωση για να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές ποσό στο τέλος της ημέρας.

Τούτου λεχθέντος, εάν σκέφτεστε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα μερικής ή πλήρους απασχόλησης δημοσιεύοντας τη δική σας δουλειά στο διαδίκτυο ως blogger ή ιδιοκτήτης ιστότοπου, τότε σίγουρα σκεφτείτε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Ευχαριστώ που ελέγξατε τη λίστα μου με τις καλύτερες θέσεις εργασίας διόρθωσης στο Διαδίκτυο. Θα σκεφτόσασταν να συμμετάσχετε σε κάποια από αυτές; Μη διστάσετε να γράψετε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar