Οι αναζητήσεις Google για υβριδική εργασία εκτινάσσονται στα ύψη στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο

5
Οι αναζητήσεις Google για υβριδική εργασία εκτινάσσονται στα ύψη στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο

«Είναι σαφές ότι η υιοθέτηση ενός πιο ευέλικτου μοντέλου εργασίας είναι ένας σίγουρος τρόπος για την προσέλκυση και τη διατήρηση ταλέντων ενόψει της Μεγάλης Παραίτησης», δήλωσε η Zoë Morris, Πρόεδρος του Ηνωμένου Βασιλείου στο Frank Recruitment Group. «Με την εισαγωγή της υβριδικής εργασίας, οι εργαζόμενοι έχουν αυξημένη ευελιξία να διαχειρίζονται και να απολαμβάνουν την προσωπική τους ζωή, ενώ εξακολουθούν να βιώνουν τα οφέλη που προσφέρει η εργασία στο γραφείο. Το να είναι πρόσωπο με πρόσωπο στο γραφείο επιτρέπει στους συναδέλφους να μοιράζονται και να απορροφούν γνώσεις, ειδικά αν ξεκινούν την καριέρα τους και πρέπει να χτίσουν πάνω στις δεξιότητές τους. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους να βιώσουν μια πιο άμεση αίσθηση του ανήκειν».

Η δημοτικότητα της υβριδικής εργασίας έχει επίσης αυξηθεί στις ΗΠΑ. Οι αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 130% τον τελευταίο χρόνο, με τα στοιχεία να αυξάνονται σημαντικά τον Μάρτιο και να παραμένουν σταθερά υψηλά.

Αυτό το άλμα συμπίπτει με την ανακοίνωση του Μπάιντεν ότι «ήρθε η ώρα για τους Αμερικανούς να επιστρέψουν στη δουλειά», κάτι που ώθησε πολλές εταιρείες να ζητήσουν από τους υπαλλήλους τους να επιστρέψουν στο γραφείο με πλήρη απασχόληση. Ενώ κάποιοι χάρηκαν όταν το άκουσαν αυτό, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι άλλοι είχαν την προτίμηση να εργάζονται με συνδυασμό τόσο απομακρυσμένου όσο και εντός γραφείου.

Με 4,1 εκατομμύρια Αμερικανούς παραίτηση τον Σεπτέμβριο, Η υιοθέτηση αυτού του τρόπου εργασίας θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την προσέλκυση και τη διατήρηση ταλέντων στις ΗΠΑ, καθώς και εν μέσω της δημοτικότητάς του. Η ανάλυσή μας βρήκε μια τεράστια αύξηση 494% στις αναζητήσεις για «υβριδικές θέσεις εργασίας κοντά μου», υποδηλώνοντας ότι πολλοί Αμερικανοί αναζητούν θέσεις εργασίας με αυτό το μοντέλο.

Υπήρξε επίσης μια εκπληκτική αύξηση 515% στις αναζητήσεις για «υβριδικό νόημα εργασίας» και 120% αύξηση τόσο για τις αναζητήσεις «τι είναι υβριδική εργασία» και «τι είναι υβριδική εργασία», υποδεικνύοντας ότι οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τι θα μπορούσε να είναι η υβριδική εργασία όπως για αυτούς.

Schreibe einen Kommentar