Ξεπερνώντας την καραντίνα με δημιουργικότητα | Club Chica Circle

7

Γνωρίζετε αυτό το διάσημο ρητό «Το μόνο πράγμα σταθερό στη ζωή είναι η αλλαγή»; Λοιπόν, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό από την επική χρονιά που είναι το 2020. Πώς περνάτε όλοι την καραντίνα και το «νέο κανονικό»; Ξέρω ότι έπρεπε να είμαι εξαιρετικά πονηρός και προσεκτικός στη διαχείριση τόσο της δημιουργικής και συναισθηματικής μου ενέργειας όσο και της οικογένειάς μου.

Ξεκίνησα αυτό το έξυπνο blog όταν η κόρη μου ήταν δύο ετών. Ήταν πάντα ένα ταξίδι για το τι κατασκευάζαμε μαζί και πώς μπορούσα να εμπνεύσω άλλους με διασκεδαστικά και απλά μαθήματα χειροτεχνίας και εμπνεύσεις. Και για το μεγαλύτερο μέρος των είκοσι ετών της έγιναν πολύ περισσότερα για εκείνη και για μένα. Ήταν πάντα πρόθυμη και πανούργη βοηθός μου και μοντέλο για τις ιδέες μου για χειροτεχνίες όπως αυτή για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

ζωγραφισμένη κούπα και σκούφο καπέλο

Είμαι ευγνώμων για όλα τα χρόνια που μου έχουν δώσει στο blogging. Αυτό το ιστολόγιο ήταν μια επιχείρηση που μοιράζομαι με την αδελφή μου Lynnee και μια δημιουργική διέξοδος για μένα.

Όταν χτύπησαν τα εφηβικά χρόνια και μαζί με τις δραστηριότητες και τις πιέσεις στο γυμνάσιο, και οι δύο προτεραιότητές μας άλλαξαν και άλλαξαν. Αποφάσισα να επιστρέψω σε μια πιο εταιρική δουλειά στον τομέα των εκδόσεων και άρχισα να αγωνίζομαι για να κρατήσω ζωντανή τη μαγεία στο σπίτι. Αλλά είμαι αληθινός δημιουργός και καλλιτέχνης στην καρδιά και τον πυρήνα μου! Και είμαι αληθινός μαθητής από τη φύση μου, και αυτό που μαθαίνω μου αρέσει να το μεταδίδω και να το μοιράζομαι.

Πάντα μου άρεσε η διαδικτυακή μάθηση, αλλά ποιος ήξερε ότι η εικονική μάθηση θα γινόταν τόσο σημαντική φέτος όλων των ετών; Καθώς η κόρη μου τελείωσε το τελευταίο της έτος στο γυμνάσιο εικονικά, και η καθημερινή μου δουλειά μετατράπηκε σε απομακρυσμένη, και όλη η οικογένεια σε καραντίνα μαζί, χρειαζόμασταν όλοι έργα για να μας κρατήσουν απασχολημένους.

Μου Skillshare Το ταξίδι ξεκίνησε το 2018. Έμαθα για αυτό από μερικούς από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και δημιουργούς που παρακολουθώ στο διαδίκτυο και μετά δημοσίευσα ακόμη και ένα δική μου τάξη. Το «νέο κανονικό» για κάθε ηλικιακή ομάδα φαίνεται ότι είναι η εξ αποστάσεως ή η εικονική μάθηση. Και πιστεύω ότι ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να μάθεις νέα πράγματα. Αυτό δεν μπορεί να είναι πιο αληθινό από φέτος για όλα τα χρόνια για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της επαγγελματικής εξουθένωσης σε καραντίνα. Skillshare ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να εμπνευστώ για να μάθω μια νέα δεξιότητα, να δοκιμάσω μια νέα τεχνική ή απλώς να απελευθερώσω έντεχνα κάποιο άγχος πανδημίας.

Σκέφτηκα λοιπόν να σας δώσω μια ματιά και να μοιραστώ λίγη από τη μαθησιακή και δημιουργική μου περιπέτεια. Έχω ασχοληθεί με μερικές τεχνικές χειρογράφων από όσα έμαθα στο Teela Cunningham Μάθημα Lettering Layouts.

μαθαίνοντας πώς να χειρίζεσαι το γράμμα @chicacircle

Και δημιούργησα μερικά διασκεδαστικά εκτυπώσιμα για όλους σας εδώ σε αυτήν την προηγούμενη ανάρτηση.

Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας Επιστολή προσφοράς Δωρεάν εκτυπώσιμη

Εφαρμόζοντας τεχνικές γραμμάτων με το χέρι, έχω δημιουργήσει άλλα πράγματα όπως αυτή η διασκεδαστική ιδέα για δώρο μωρού ντους εδώ.

Ιδέα για δώρο μωρών με γράμματα χειρός

Ξεκίνησα την εξερεύνηση της εφαρμογής Procreate με μερικά γράμματα με το χέρι εδώ με την Peggy Dean’s Μάθημα Procreate Fundamentals. Ξεκίνησα με γράμματα χειρός από αυτό το εκτυπώσιμο για την Ημέρα της Μητέρας που δημιούργησα εδώ και το βελτίωσα στο Procreate με όσα έμαθα.

Η μαμά μου είναι πιο γλυκιά από ένα βουνό παγωτό αναπαραγωγής

Έπαιξα με ακουαρέλες με τις Cat Coquillette’s Μάθημα μοντέρνας ακουαρέλας.

Ακουαρέλα υποθαλάσσια εικονογράφηση με μέδουσες @chicacircle

Και έπαιξε λίγο περισσότερο με την Carolyn Wiedeman’s Μάθημα εικονογράφησης ακουαρέλας.

Προσκλητήριο λουλουδιών ακουαρέλας skillshare project @chicacircle

Ασχολήθηκα με ένα μικρό χάρτινο κολάζ με την τάξη της Lucie Duclos Collage & Go: Εξερευνήστε αποκοπές χαρτιού + Μικτά μέσα.

Έργο Easy Paper collage @chicacircle

Και μετά επέστρεψα σε κάποια ακόμη πρακτική Procreate με τον Jarom Vogel’s Μάθημα Ψηφιακής Εικονογράφησης.

Γυναίκα με ψηλό κουλούρι τέκνων εικονογράφηση

Δείτε το βίντεο με τη διαδικασία time-lapse:

Και εδώ είναι ακόμα περισσότερη εξερεύνηση του Procreate με την Brooke Glaser’s Εισαγωγή στην τάξη Procreate εδώ.

λουλούδι εικονογράφηση σε τέκνο

Και το βίντεο με τη διαδικασία time-lapse εδώ:

Δημιούργησα ακόμη και τη δική μου χειροποίητη γραμματοσειρά με τη Liz Kohler Brown’s Δημιουργήστε γραμματοσειρές στο iPad σας με το iFont τάξη.

Casual Caps σπιτική γραμματοσειρά

casual caps γραμματοσειρά PMolinari

Και δημιούργησε μια όμορφη φλοράλ πινακίδα ονόματος με την πινακίδα του Gia Graham Διασκέδαση με Florals τάξη χρησιμοποιώντας το Procreate χρησιμοποιώντας τη δική μου χειροποίητη γραμματοσειρά στη μέση.

designbypauline έργο τέχνης

Και αυτό είναι απλώς μια γεύση του τι με κρατά απασχολημένο δημιουργικά!

Είμαι τόσο περήφανη μαμά όταν λέω ότι το κορίτσι μου θα πάει στο κολέγιο αυτό το φθινόπωρο κυνηγώντας το όνειρό της στο σχέδιο μόδας. Κάθε φορά που τη βλέπω να δημιουργεί ένα νέο μοναδικό ραμμένο αριστούργημα ή ακόμα και όταν αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της Χειροποίητα κοσμήματα side hustle εδώ, μου δείχνει ότι έβαλα τα θεμέλια για να κυνηγήσει η κόρη μου τα δικά της δημιουργικά όνειρα. Παρόλο που ο κόσμος έχει αλλάξει, όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να βιώσουμε το νέο φυσιολογικό.

σπιτικές μάσκες για τον Covid

Και καθώς το δημιουργικό ταξίδι της κόρης μου συνέχιζε να μεγαλώνει, τόσο αυξανόταν η περιέργεια και η ανάγκη μου για έμπνευση για τις δικές μου δημιουργικές αναζητήσεις.

Εδώ είναι η τάξη μου που δημοσίευσε μοιράζοντας τις καλύτερες συμβουλές και τα ταξίδια μου σχετικά με το πώς βγάζω τη φωτογραφία χειροτεχνίας βήμα-βήμα και δημιουργώ Έτοιμα κολάζ φωτογραφιών για το Pinterest.
εικόνα εξωφύλλου κολάζ φωτογραφιών

Μπορείτε να μάθετε και εσείς! Αποκτήστε δύο μήνες premium συνδρομής με το Skillshare όταν το κάνετε Εγγραφείτε εδώ. Δείτε εκεί μια τεράστια γκάμα δημιουργικών μαθημάτων από φωτογραφία, γράμματα με το χέρι, ζωγραφική σε κάθε μέσο που μπορείτε να φανταστείτε, κινούμενα σχέδια, δημιουργική γραφή και πολλά άλλα!

Μπορούμε να είμαστε εικονικοί μαθητές μαζί! Δοκιμάστε το για δύο μήνες δωρεάν και εξερευνήστε!

Pauline-sig

Schreibe einen Kommentar