Μια πλήρης ανάλυση της στρατηγικής περιεχομένου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μου – Tanya Aliza

1
Μια πλήρης ανάλυση της στρατηγικής περιεχομένου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μου – Tanya Aliza

Πρόκειται να κάνω μια πλήρη αποκάλυψη των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μου στρατηγική περιεχομένου.

Οπότε, αφήστε ό,τι κάνετε και ακούστε. Σοβαρολογώ.

Εάν είστε επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης ή επηρεαστής και προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια επωνυμία ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε έσοδα από την επωνυμία σας — αυτή η στρατηγική θα λειτουργήσει για εσάς.

Συνήθιζα να διδάσκω αυτή την εις βάθος εκπαίδευση, βήμα-βήμα, σε ένα εργαστήριο εγκέφαλων πολύ υψηλού επιπέδου (πίσω όταν οι ζωντανές εκδηλώσεις ήταν πιο δημοφιλείς από ό,τι σήμερα).

Σήμερα, το λαμβάνετε δωρεάν, γι‘ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή, γιατί αυτή η στρατηγική περιεχομένου με βοηθάει να κερδίζω περισσότερα από 2 εκατομμύρια $ το χρόνο.

Μέχρι το τέλος αυτού του επεισοδίου podcast, θα έχετε μάθει:

● Γιατί πρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο σε τακτική βάση

● Βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις

● Η φόρμουλα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων: Τα 5 Ps μου έως 7 Φιγούρες

Μια πλήρης ανάλυση της στρατηγικής περιεχομένου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μου – Επεισόδιο 285

Η στρατηγική περιεχομένου μου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Αυτή τη στιγμή που πατήσαμε το ‚publish‘ σε αυτό το επεισόδιο. Οι πόρτες είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ στο πρόγραμμα υπογραφής μου που ονομάζεται Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου προσφοράς, έχω το πρόγραμμα LOADED με μπόνους και τόση αξία που πρέπει να το ελέγξετε αν δεν το έχετε ήδη.

Εάν είστε επιχειρηματίας που αναπτύσσει μια διαδικτυακή επιχείρηση, αυτό είναι το θεμελιώδες μέρος ολόκληρης της επωνυμίας και της επιχείρησής σας.

Ελέγξτε το Growth Camp κάνοντας κλικ στο κίτρινο κουμπί παραπάνω

Podcast – Η στρατηγική μου για το περιεχόμενο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν καυτά θέματα στο επεισόδιο που δεν θέλετε να χάσετε:

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε

  • [8:03] Γιατί πρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο σε τακτική βάση

Ο μεγαλύτερος μύθος που μπορεί να έχετε ακούσει για τη δημιουργία περιεχομένου είναι ότι πρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο κάθε μέρα.

Πίστεψε με δεν το κάνεις. Αλλά μπορώ να σας πω ακριβώς πώς να το κάνετε να „φανεί“ ότι δημοσιεύετε καθημερινά.

  • [13:50] Σχεδιάστε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα ταιριάζει με το πρόγραμμά σας

Σιχαίνομαι να υποχρεώνω τους VA μου να εργάζονται τα Σαββατοκύριακα, επομένως, παρόλο που η ημέρα δημοσίευσης της Δευτέρας λειτουργεί, απαιτεί σοβαρή δουλειά για την ομάδα μου τα Σαββατοκύριακα.

Επομένως, όταν σχεδιάζετε τη στρατηγική περιεχομένου σας, λαμβάνετε πάντα υπόψη τα χρονοδιαγράμματα στα οποία μπορείτε να δεσμευτείτε να ολοκληρώσετε το περιεχόμενο.

  • [15:06] Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο για τη δράση που θέλετε να κάνει το κοινό σας

Προωθήστε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργία μικροπεριεχομένου.

Δημοσιεύστε με οποιαδήποτε μορφή μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά έχετε κατά νου την παρότρυνση για δράση για αυτό το επεισόδιο.

Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προσελκύσετε τους ανθρώπους σε αυτό το κομμάτι περιεχομένου που μόλις κυκλοφόρησε ή στο πιο πρόσφατο περιεχόμενο που μόλις κυκλοφόρησε στο ιστολόγιο και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την παρότρυνση για δράση, που συνήθως είναι να κατεβάσετε κάτι ή να αγοράσετε κάτι.

Το συζητώ λεπτομερώς στο πρόγραμμά μου, Ultimate Branding Blueprint, καλύτερα να αρπάξετε την ευκαιρία τώρα για να ξεκινήσετε με το σχέδιο περιεχομένου εκατομμυρίων δολαρίων.

  • [16:51] Ο τύπος: 5 Ps έως 7 ψηφία
  • [17:24] Σχεδιάστε το περιεχόμενό σας

Θυμάστε πού είπα ότι είναι μύθος η δημιουργία περιεχομένου καθημερινά;

Λοιπόν, ναι, επειδή η στρατηγική περιεχομένου ενός εκατομμυρίου δολαρίων περιλαμβάνει ομαδοποίηση περιεχομένου κάθε δύο εβδομάδες.

Μου παίρνει περίπου μία ή δύο ώρες για να προγραμματίσω το περιεχόμενο

Λάβετε υπόψη αυτές τις ερωτήσεις:

Ποιο είναι το κοινό σας;
Τι θέλουν;
Τι χρειάζονται;
Πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε;
Τι περιεχόμενο αναζητούν ήδη στο διαδίκτυο;

Από εκεί και πέρα ​​ρωτάω:

Τι περιεχόμενο να γράψω;
Πώς μπορώ να παραδώσω αυτό το μήνυμα;
Τι είναι το CTA μου;

Όσο περισσότερο το κάνετε αυτό, τόσο καλύτεροι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα γίνετε επίσης.

  • [19:05] Δημιουργήστε το περιεχόμενό σας

Ώρα να ζωντανέψετε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου σας!

Αυτό είναι το μέρος όπου πρέπει να καθίσετε και να αρχίσετε να γράφετε (αν παράγετε ιστολόγια ή άρθρα) ή το μέρος όπου τελικά πατάτε το κουμπί εγγραφής (για podcast ή περιεχόμενο βίντεο).

Και πάλι, μπορείτε πάντα να προσλάβετε έναν VA και να αναθέσετε ορισμένες από τις διαδικασίες για την παραγωγή περιεχομένου.

  • [20:11] Δημοσιεύστε το περιεχόμενό σας

Συνήθως, δεδομένου ότι έχετε κάνει όλο τον προγραμματισμό και την παραγωγή, η δημοσίευση περιεχομένου θα είναι παιχνιδάκι για εσάς.

Αυτό το μέρος της διαδικασίας είναι όπου μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε αν έχετε τα πάντα στη θέση τους (ειδικά την παρότρυνση για δράση!)

  • [20:50] Προωθήστε το περιεχόμενό σας

Το επόμενο δύσκολο μέρος της διαδικασίας στρατηγικής περιεχομένου είναι η προώθηση περιεχομένου.

Πρέπει να προσδιορίσετε πώς να φέρετε τους ανθρώπους στο περιεχόμενό σας.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα συνδρομητών email σας και να τους προσκαλέσετε να ελέγξουν το νέο σας περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να προωθήσετε μέσω των social media.

Η πρότασή μου είναι να τα ανακατευθύνετε στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας για να ελέγξετε την επισκεψιμότητα.

Στην ενότητα μπόνους του προγράμματος Ultimate Branding Blueprint Program, έχουμε συμπεριλάβει τόσα πολλά πράγματα για το πώς να προσελκύσετε τους ανθρώπους στον ιστότοπο και το ιστολόγιό σας!

Δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ιδέες για το πώς να προσελκύσετε κόσμο στο περιεχόμενό σας.

Το τελευταίο P στον τύπο μας είναι το κέρδος.

Αυτό το μέρος είναι αρκετά αυτονόητο.

Το περιεχόμενό σας πρέπει να εκπαιδεύει, να ψυχαγωγεί, να επιδεικνύει την αξιοπιστία και την εξουσία σας.

Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να ωθήσει το κοινό σας να αναλάβει δράση — συνήθως πρόκειται για την αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Αν σκεφτείτε ότι η χρονική απόδοση έναντι του οφέλους, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η επταψήφια επωνυμία μου έχει ευδοκιμήσει λόγω αυτής της στρατηγικής.

ΑΥΤΟΣ ακριβώς μπόρεσα να δημιουργήσω περιεχόμενο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και να αξιοποιήσω την επιχείρησή μου.

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο του Wired To Crush It with me και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το The Ultimate Branding Blueprint. Οι εγγραφές πλησιάζουν στο τέλος τους και δεν θέλω να χάσετε την απίστευτη προσφορά που ετοιμάσαμε για εσάς.

Η στρατηγική περιεχομένου μου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Σημειώσεις και πόροι που αναφέρονται:

Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας – Μάθε περισσότερα

Εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο (όπως αυτό) που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να έχετε όλα αυτά θέση σε διαμέρισμα ενός Σαββατοκύριακου!

Γεγονός: οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν τις επωνυμίες με έναν ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από τις επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Επεισόδιο #283 – Πήγα από κανένας σε κορυφαίο influencer παραγωγών μετά την κυκλοφορία του ιστότοπου/του ιστολογίου μου… Να τι έκανα – Ακούστε το Επεισόδιο

Πιστεύω ότι αυτό το επεισόδιο του Wired To Crush είναι ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω κάνει, γιατί μοιράζομαι την ακριβή στιγμή που άλλαξαν ΟΛΑ για μένα και ΤΙ συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή.

Done 4 You Branding Services – Μάθε περισσότερα

Για τους εξαιρετικά πολυάσχολους επιχειρηματίες μου εκεί έξω, ξέρω ότι μπορεί να μην έχετε τον χρόνο να περάσετε από τα βήματα ενός μαθήματος ή προγράμματος και έχετε τους πόρους για να πείσετε τους ειδικούς να κάνουν όλη τη δουλειά για εσάς. Καλά νέα για εσάς… Η αφοσιωμένη εσωτερική μου ομάδα σχεδιασμού και εγώ μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να ρυθμίσουμε το εμπορικό σήμα και την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Είμαστε ειδικοί στο μάρκετινγκ ΚΑΙ επαγγελματίες σχεδιασμού, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά όσον αφορά την επωνυμία σας στο Διαδίκτυο και την προσέλκυση δυνητικών πελατών και πωλήσεων.

Κατασκευάζουμε και σχεδιάζουμε διοχετεύσεις μάρκετινγκ, ιστότοπους/ιστολόγια, λογότυπα, πίνακες επωνυμιών, επαγγελματικές σελίδες στο facebook και πολλά άλλα!

Κοινότητα The Wired To Crush It – Εγγραφείτε εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 37.000+ Επιχειρηματίες!

Αποκτήσατε κάποια αξία από αυτό το επεισόδιο Podcast;

Ελπίζω να το κάνατε γιατί έβαλα την καρδιά μου να βεβαιωθώ ότι θα λάβετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε μια στρατηγική περιεχομένου πολλών εκατομμυρίων.

Θέλετε να το μοιραστείτε επειδή σας αρέσει να μοιράζεστε πολύτιμες πληροφορίες;
Κουμπί Facebook

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. ρώτησε η Αλίζα

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Ειδοποίηση Facebook για τις ΗΠΑ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε και να δημοσιεύσετε σχόλια στο FB!

Schreibe einen Kommentar