Μια πιο προσεκτική ματιά στο Cricut Mug Press + Μερικές από τις κούπες μας! · DIY

2
Μια πιο προσεκτική ματιά στο Cricut Mug Press + Μερικές από τις κούπες μας!  · DIY

Μια πιο προσεκτική ματιά στο Cricut Mug Press + Μερικές από τις κούπες μας!

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που γράφτηκε από εμένα για λογαριασμό της Cricut. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Ναι.

Εάν χάσατε την ανακοίνωση στο Instagram μου, η Cricut κυκλοφόρησε μια μηχανή Τύπου Κούπα! Σαν να χρειαζόμουν άλλα καλούδια στο Cricut, αλλά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που έπιασα στα χέρια μου αυτό το μωρό. Ήθελα μια πρέσα κούπας, αλλά με απέκρουαν. Θέλω να πω, έχω μια πρέσα θερμότητας, οπότε η βιομηχανική εμφάνιση συνοδεύεται από την επικράτεια, αλλά δεν είχα πουληθεί. Το νέο Mug Press της Cricut με κέρδισε με την καθαρή, minimal αισθητική του. Είναι αυτό που είναι και κάνει αυτό που κάνει χωρίς ένα σωρό κουμπιά ή προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με έναν νέο τρόπο.

Μαζί με την έγκαιρη παραλαβή αυτού του όμορφου μηχανήματος και των προμηθειών, συμμετείχα σε μια εικονική εκπαίδευση με την ομάδα του Cricut. Εξοικειωθήκαμε με το Mug Press και κάναμε μερικά από τα σχέδια διαθέσιμα στο Design Space. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο απίστευτα εύκολη ήταν η διαδικασία! Σοβαρά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα προκατασκευασμένο σχέδιο στο Design Space (ή να δημιουργήσετε το δικό σας), να κόψετε το σχέδιο σε ένα άχυτο φύλλο μεταφοράς μελάνης, να το τυλίξετε γύρω από την κούπα σας, να το βάλετε στην πρέσα και κάνει τα υπόλοιπα! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα στυλό και μαρκαδόρους Cricut και Infusible Ink για να δημιουργήσετε γραμμικά σχέδια ή να αφήσετε τα παιδιά σας να δουν ελεύθερα κάποια έργα τέχνης που μπορεί να θέλουν να μεταφέρουν στη δική τους κούπα.

Influsible Ink Transfer Sheets

Η Cricut πουλά φύλλα μεταφοράς Infusible Ink 4,5 ιντσών x 12 ιντσών που έχουν τέλειο μέγεθος για την κατασκευή κούπας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα τυπικά φύλλα 12 ιντσών x 12 ιντσών που χωρούν 2 σχέδια σε ένα φύλλο. Τα προϊόντα Infusible Ink, όταν εφαρμόζονται όπως συνιστάται είναι μόνιμα, απρόσκοπτα λεία – και κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.

Κεραμικές λευκές κούπες

Οι κεραμικές κούπες της Cricut διατίθενται σε μεγέθη 12oz και 15oz σε σετ των 2, 6 και 36. Όλα τα σετ κούπες 15oz διατίθενται προσυσκευασμένα σε κουτί δώρου για εύκολο δώρο.

Έφτιαξα τόσες πολλές κούπες και ηχογραφούσα κλιπ για να τις ανεβάσω στο Tiktok. Σήμερα, θέλω να μοιραστώ πώς να φτιάξω ένα από τα πιο απλά έργα κούπας διαθέσιμα στο Design Space. Έχει τίτλο Κούπα προσαρμοσμένου ονόματος.

Απαιτούνται προμήθειες

Cricut Mug Press
Φύλλα μεταφοράς μελάνης Cricut Infusible
Cricut Air 2 ή Cricut Joy Machine
StandardGrip Mat για το μηχάνημά σας
Εργαλεία Βοτάνισης
Κούπες Cricut 12oz ή 15oz

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή κούπα; Αν και είμαστε στην Άνοιξη, τα παιδιά εξακολουθούν να απολαμβάνουν πολύ το ζεστό κακάο και η ώρα του τσαγιού είναι η μαρμελάδα τους. Επειδή η Κική λέει όλες τις δουλειές εδώ γύρω, έφτιαξα και στη μαμά μου μια κούπα πριν διαδοθεί η είδηση ​​ότι ήμουν εδώ μέσα και φτιάχνω κούπες, τσίλι. Αν ξέρεις, ξέρεις. Στο Design Space, επέλεξα το Κούπα προσαρμοσμένου ονόματος σχέδιο. Επεξεργάστηκα το πρότυπο για κάθε άτομο για το οποίο ήθελα να φτιάξω μια κούπα και έστειλα το κόψιμο στο Cricut Explore Air 2. Αφού καθαρίσω προσεκτικά το κομμάτι, ήρθε η ώρα να τυλίξω το σχέδιο γύρω από την κούπα 12 oz και να ξεκινήσω τη μεταφορά στο προθερμασμένη πρέσα κούπας. Τοποθέτησα την κούπα στην πρέσα κούπας, φροντίζοντας να καλυφθεί ολόκληρο το σχέδιο από την πλάκα θερμότητας. Έσπρωξα το μοχλό προς τα κάτω και άφησα την πρέσα κούπας να κάνει τα υπόλοιπα. Η πρέσα κούπας διαθέτει πέντε λυχνίες LED κοντά στο κουμπί λειτουργίας που παρακολουθούν την πρόοδο. Όταν ηχεί ηχητικό σήμα του Pug Press, η κούπα είναι έτοιμη να αφαιρεθεί προσεκτικά και να τοποθετηθεί σε μια ανθεκτική στη θερμότητα επιφάνεια για να κρυώσει.

Τώρα που άρχισα να χρησιμοποιώ την πρέσα για κούπες Cricut, νομίζω ότι θα μοιραστώ τους δείκτες Infusible Ink με τα παιδιά για να δω τι σχέδια κούπας έχουν! Χειροτεχνία, δώρο, και πώληση μόλις έγινε πιο εύκολο! Παίρνεις μια κούπα, παίρνεις μια κούπα, όλοι παίρνουν μια κούπα! Και ΕΣΕΙΣ μπορείτε να προμηθευτείτε μια πρέσα κούπας στο shop.cricut.com!

Ευχαριστούμε για το καρφίτσωμα!

Μια πιο προσεκτική ματιά στο Cricut Mug Press + σχέδια κούπας!

Schreibe einen Kommentar