Μια ματιά στο κιτ μεταφοράς αλουμινίου Cricut + Ιδέες έργων (περιτύλιγμα δώρου + κάρτες επιβεβαίωσης) · Τέχνες και χειροτεχνίες

1
Μια ματιά στο κιτ μεταφοράς αλουμινίου Cricut + Ιδέες έργων (περιτύλιγμα δώρου + κάρτες επιβεβαίωσης) · Τέχνες και χειροτεχνίες

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που γράφτηκε από εμένα για λογαριασμό της Cricut. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Μπορεί να έχετε δει την ανάρτησή μου στο Instagram που παρουσιάζει το νέο του Cricut Σύστημα μεταφοράς αλουμινίου. Ως Πρέσβης Cricut, ήμουν από τους πρώτους που έμαθα για αυτές τις νέες προσφορές και τις κράτησα σε σιωπή μέχρι την ημέρα που κυκλοφόρησαν! Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το σύστημα μεταφοράς αλουμινίου αποτελείται από κιτ μεταφοράς αλουμινίου και φύλλα μεταφοράς αλουμινίου. Αυτός ο συνδυασμός θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε εκπληκτικά εφέ αλουμινίου σε μια ποικιλία έργων, όπως περιτύλιγμα δώρου, ευχετήριες κάρτες και τέχνη τοίχου! Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε εμείς οι πονηροί και πολυμήχανοι άνθρωποι αυτές τις γιορτές!

Το κιτ μεταφοράς αλουμινίου Cricut περιλαμβάνει τρεις εναλλάξιμες μύτες (λεπτές, μεσαίες και έντονες) και περίβλημα συμβατό τόσο με το Cricut Explore όσο και με το Maker. Αυτό το εργαλείο που ενεργοποιείται με πίεση δίνει αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου που διαρκούν χωρίς τη χρήση θερμότητας. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης (12) ασημένια φύλλα μεταφοράς αλουμινίου 4×6. Επιπλέον φύλλα μεταφοράς φύλλου 4×6 πωλούνται χωριστά και διατίθενται σε σετ χρώματα σε κοσμήματα. Μεγαλύτερα φύλλα μεταφοράς μεμβράνης 12×12 διατίθενται επίσης σε χρυσό και ασημί.

Όπως υποσχέθηκα, ήθελα να μοιραστώ μερικά έργα που δημιούργησα κατά τη δοκιμή αυτών των νέων προϊόντων. Έχω κάνει αρκετά, έχω καταργήσει μερικά και σκοπεύω να επισκεφτώ ξανά άλλα. Σήμερα, θέλω να μοιραστώ δύο έργα. ένα που ερωτεύτηκα από το Design Space και ένα άλλο απλό έργο που δημιούργησα από ανάγκη.

Χαρτί περιτυλίγματος με φύλλο Cricut + Ετικέτα δώρου

Ας ξεκινήσουμε με αυτό το έργο συσκευασίας δώρου και ετικέτας δώρου διακοσμημένο με αλουμινόχαρτο. Αυτό το έργο ήταν ένα 2-n-1.

Υλικά προς συμπλήρωση
Cricut Foil Transfer Housing & Bold Tip
Ασημένιο φύλλο μεταφοράς 12×12 & ταινία (περιλαμβάνεται)
Λεπίδα με λεπτό σημείο
Χαλάκι LightGrip 12×24 (ή 12×12 – σταματήστε χειροκίνητα το μηχάνημα στις 12″)
Μαύρο χαρτί κατασκευής
Κόκκινη κάρτα
Μαύρος σπάγγος

Χαρτί περιτυλίγματος: Για να ξεκινήσω, ανέσυρα το Project στο Design Space και επέλεξα την προσαρμογή. Το περιτύλιγμα δώρου και τα στρώματα ετικέτας φορτώθηκαν στον καμβά. Επειδή μου αρέσει να εστιάζω σε ένα πράγμα τη φορά, έκρυψα το τμήμα της ετικέτας δώρου επιλέγοντας το μάτι. Σχεδίαζα να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο για να προσαρμόσω και να αντιγράψω τις ετικέτες. Εστιάζοντας στο μοτίβο του χαρτιού περιτυλίγματος, Έβαλα τον τύπο γραμμής σε foil>bold και το χρώμα σε ασημί. Η προεπιλογή είναι χρυσός.

Για να φτιάξω το χαρτί περιτυλίγματος, έστειλα το ορατό έργο στο Cricut Explore μου. Σημείωση: Χρησιμοποίησα μαύρο χαρτί κατασκευής γιατί το χαρτόνι που είχα ήταν λίγο πολύ χοντρό για να τυλίξω τα δώρα. Το μαύρο χαρτί κραφτ θα λειτουργούσε και για αυτό το έργο. Το έχω δοκιμάσει σε καφέ χαρτί κραφτ, αλλά τα εφέ δεν ήταν τόσο έντονα λόγω της απόχρωσης του χαρτιού. Τοποθέτησα το χαρτί κατασκευής στο χαλάκι LightGrip και μετά κόλλησα με ταινία το φύλλο μεταφοράς αλουμινόχαρτου πάνω από το χαρτί. Ένα μικρό εξόγκωμα του φύλλου είναι αναμενόμενο και είναι μια χαρά. Έκανα ό,τι μπορούσα για να απλωθεί όσο πιο ομαλά γινόταν. Στη συνέχεια, φόρτωσα το εργαλείο μεταφοράς αλουμινίου με την έντονη μύτη στο Cricut Explore, έβαλα το μηχάνημα σε χαρτί, φόρτωσα το χαλάκι μου και έστειλα το έργο στο Cricut μου από το Design Space.

Μόλις ολοκληρώθηκε η κοπή του φύλλου, αφαίρεσα το χαλάκι από τη μηχανή μου και το αλουμινόχαρτο και το χαρτί περιτυλίγματος από το χαλάκι. Ετικέτες δώρων: Στη συνέχεια, επέστρεψα στο έργο Design Space, απενεργοποίησα τη στρώση αναδίπλωσης δώρου και έφτασα στην αντιγραφή των ετικετών. Ήθελα να εξατομικεύσω μερικά από αυτά, γι‘ αυτό χρησιμοποίησα το εργαλείο κειμένου για να προσθέσω γράμματα στις ετικέτες. Εφόσον ο προεπιλεγμένος τύπος γραμμής για τα επίπεδα Foil έχει οριστεί σε χρυσό φύλλο, το έβαλα σε ασημί καθώς και στα νέα επίπεδα κειμένου που δημιούργησα για να εξατομικεύσω τις ετικέτες.

Μόλις τελείωσα με τις τροποποιήσεις μου, έστειλα αυτό το έργο στο Cricut Explore μου. Η διαδικασία ήταν η ίδια με το χαρτί περιτυλίγματος, αλλά έβαλα το μηχάνημα σε χαρτόνι και δεν αφαίρεσε το χαλάκι από το Cricut μόλις ολοκληρώθηκε η μεταφορά του φύλλου. Αυτό γίνεται για να διατηρείται το έργο σε θέση για ακριβείς περικοπές. Αφαίρεσα το αλουμινόχαρτο, αντικατέστησα το εργαλείο μεταφοράς αλουμινίου με μια λεπίδα λεπτής αιχμής και ξεκίνησα τη διαδικασία κοπής χαρτιού για τα δέντρα σύμφωνα με την προτροπή Design Space. Αφού το Cricut ολοκλήρωσε αυτό το κόψιμο, ξεφόρτωσα το χαλάκι και αφαίρεσα το περίσσιο χαρτί και ετικέτες από το χαλάκι.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε τα ψεύτικα δώρα μας! Λατρεύω τον τρόπο που βγήκαν και ανυπομονώ να παίξω με μερικά διαφορετικά σχέδια και χρώματα χαρτιού.

ΜΠΟΝΟΥΣ: Κάρτες επιβεβαίωσης/εκδήλωσης φύλλου Cricut

Υλικά προς συμπλήρωση
Cricut Foil Transfer Housing & Bold Tip
Φύλλο και ταινία μεταφοράς χρυσού 12×12 (περιλαμβάνεται)
Χαλάκι LightGrip
Καφέ χαρτί κατασκευής
Προαιρετικά – Πλαστικοποιητής & θερμική θήκη

Πριν & Μετά – ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Αυτό το τελευταίο έργο λοιπόν ήταν ΠΟΛΥ για να διαβαστεί!! Αυτό το επόμενο έργο ήταν μια γρήγορη και εύκολη δοκιμαστική εκτέλεση που δημιούργησα για να τακτοποιήσω την οθόνη του οράματος/επιβεβαίωσης/εκδήλωσης πάνω από το γραφείο μου. Από τη χρήση ατημέλητων χειρόγραφων καρτών ευρετηρίου έφτασα σε κάτι πιο ευχάριστο αισθητικά και λιγότερο ακατάστατο. Στο Photoshop, δημιούργησα έναν πίνακα με μερικές φράσεις που ήθελα να βλέπω κάθε μέρα. Αποθήκευσα την εικόνα έτσι ώστε το φόντο να είναι διαφανές.

Στο Design Space, πρόσθεσα την εικόνα σε ένα νέο έργο. Ρύθμισα τον τύπο γραμμής για το έργο αλουμινόχαρτο>έντονο και το χρώμα σε χρυσό. Πριν στείλω αυτό το έργο στο Cricut Explore μου, φόρτωσα καφέ χαρτί κατασκευής στο χαλάκι LightGrip μου και μετά κόλλησα το φύλλο μεταφοράς χρυσού φύλλου πάνω από το χαρτί. Έβαλα το Cricut μου σε χαρτί και ξεκίνησα την κοπή του φύλλου όπως μου ζητήθηκε στο Design Space. Μόλις ολοκληρώθηκε η κοπή μεμβράνης, αφαίρεσα το χαρτί από το χαλάκι και το πέρασα μέσα από τον πλαστικοποιητή μου. Επειδή επέλεξα να πλαστικοποιήσω τις κάρτες, τις έκοψα με το χέρι. Δεν είχα μάθει πώς να βαθμονομώ το Cricut μου για να κόβει μετά την αφαίρεση ενός έργου από το χαλάκι, οπότε το ψαλίδι και ο χαρτοκόπτης μου έκαναν το κόλπο.

ΦΤΟΥ! Ξέρω ότι ήταν πολλά για να αφομοιώσω, αλλά ελπίζω ότι όλα σας ενέπνευσαν να δοκιμάσετε το νέο Foil Transfer της Cricut και να σκεφτείτε τους πολλούς τρόπους που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα έργα σας. Μπορείτε να πάτε luxe ή απλά. Όλα εξαρτώνται από εσάς και τη φαντασία σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σύστημα μεταφοράς αλουμινίου Cricut, επισκεφθείτε Οι Q&A του Cricut στο YouTube και σελίδα βοήθειας τους για το σύστημα μεταφοράς αλουμινίου.

Ευχαριστούμε για το καρφίτσωμα!

Μια ματιά στο κιτ μεταφοράς αλουμινίου της Cricut

Cricut Foil Transfer Συσκευασία δώρου + Ετικέτες δώρου

Κάρτες επιβεβαίωσης μεταφοράς αλουμινόχαρτου Cricut

Schreibe einen Kommentar