Λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας κατοικίας

0
Λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας κατοικίας

Θέλετε να ξεκινήσετε το homesteading; Η ζωή της αυτάρκειας είναι φανταστική. Μπορείτε να βασίζεστε λιγότερο σε τοπικά καταστήματα για είδη πρώτης ανάγκης, ενώ έχετε πρόσβαση σε αυτά στη γη σας. Εάν ανυπομονείτε να καλλιεργήσετε φρούτα, λαχανικά και βότανα, μαζί με τη φροντίδα ορισμένων ζώων φάρμας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου. Ας βουτήξουμε σε αυτό λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας κατοικίας.

Λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας κατοικίας

Η λίστα ελέγχου σας θα πρέπει να αποτελείται από όλα τα στοιχεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε το νέο σας σπίτι και να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία με αυτό. Στην αρχή, μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε λίγα χρήματα για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα, αλλά θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα όταν διαχειρίζεστε ένα σπίτι με την οικογένειά σας.

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή γη

Πριν ξεκινήσετε μια νέα κατοικία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερο από αρκετό χώρο για αυτό. Εάν αυτή τη στιγμή προσπαθείτε να αγοράσετε ένα σπίτι με γη, βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο διαθέτει αρκετά στρέμματα για όλα όσα θα θέλατε να κάνετε.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα φυτά που θα θέλατε να καλλιεργήσετε και όλα τα ζώα που σκοπεύετε να φέρετε στη γη προτού επενδύσετε σε μια συγκεκριμένη ιδιοκτησία. Βρείτε ιδέες για το τι θα κάνετε με τη γη πριν καν αρχίσετε να ψάχνετε. Και, όταν τελικά κοιτάξετε τα ακίνητα με γη, επισκεφθείτε τα αυτοπροσώπως για να πάρετε μια αίσθηση για όλο τον χώρο που θα έχετε.

Σημείωση, είμαι αληθινός οικοδεσπότης στην αυλή. Δεν έχω στρέμματα γης αλλά είμαι σε θέση να κάνω ότι θέλω για την οικογένειά μας με τον χώρο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε ένα τεράστιο ακίνητο για να ξεκινήσετε.

Λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας γης Homestead

2. Σκεφτείτε να φέρετε κοτόπουλα στη γη

Το να έχεις κοτόπουλα στη γη σου είναι απίστευτα ωφέλιμο. Εάν αγοράσετε τα σωστά κοτόπουλα, θα έχετε υπάκουα, φιλικά ζώα στην ιδιοκτησία σας που θα γεννούν εκατοντάδες αυγά το χρόνο. Όταν γεννούν αυγά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για να φτιάξετε διαφορετικά γεύματα, αλλά μπορείτε επίσης να αρχίσετε να πουλάτε τα αυγά.

  • Εάν έχετε μια ντουζίνα κοτόπουλα στην ιδιοκτησία σας και το καθένα γεννά περισσότερα από εκατό αυγά σε ένα χρόνο, μπορείτε να φανταστείτε πόσα αυγά θα καταλήξετε; Θα παρατηρήσετε ότι τα αυγά που παράγονται από τα κοτόπουλα σας είναι πιο φρέσκα και έχουν ακόμα καλύτερη γεύση από αυτά που διατίθενται στα παντοπωλεία.
  • Αν και είναι καλό να έχετε κοτόπουλα για τα αυγά που παράγουν, είναι επίσης υπέροχα κατοικίδια. Εφόσον επιλέγετε τη σωστή ράτσα, θα έχετε αξιαγάπητα πλάσματα που ζουν στη γη σας που είναι εύκολο να τα φροντίζετε και είναι καλά με τα παιδιά.
Λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας κατοικίας - κοτόπουλα

Σίγουρα, χρειάζεται λίγη δουλειά για να τα φροντίσετε, αλλά η προσπάθεια που θα καταβάλετε για την παροχή φροντίδας αξίζει τον κόπο.

3. Βάλτε ένα κοτέτσι μαζί

Εάν πρόκειται να έχετε κοτόπουλα στην ιδιοκτησία σας, φροντίστε να επενδύσετε σε ένα καλό κοτέτσι. Ίσως θέλετε να αγοράσετε τα υλικά και να φτιάξετε ένα κοτέτσι για αυτά τα ζώα. Το κοτέτσι σας θα πρέπει να προσφέρει άφθονο χώρο για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν τα κοτόπουλα, μαζί με κλινοσκεπάσματα για να τα κρατήσει άνετα όταν χαλαρώνουν.

Ορισμένα κοτέτσια είναι προκατασκευασμένα και μπορούν να χωρέσουν έως και τέσσερα κοτόπουλα ή περισσότερα. Θα χρειαστεί να εξετάσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να αποφασίσετε τι θα λειτουργήσει καλύτερα στη γη που έχετε.

4. Φυτέψτε οπωροφόρα δέντρα σε όλη τη γη

Δώστε προτεραιότητα στη φύτευση οπωροφόρων δέντρων σε όλη την ιδιοκτησία σας. Μπορείτε να φυτέψετε δέντρα που παράγουν μήλα, αχλάδια, κεράσια, ακόμη και δαμάσκηνα. Αν και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αναπτυχθούν αυτά τα δέντρα, είναι καλή ιδέα να τα φυτέψετε το συντομότερο δυνατό.

Θα έρθει μια στιγμή που δεν θα χρειάζεται πλέον να αγοράζετε αυτά τα φρούτα στο κατάστημα γιατί θα μπορείτε να τα μαζεύετε από τα δέντρα της αυλής σας. Φυσικά, εάν πρόκειται να φυτέψετε οπωροφόρα δέντρα, φροντίστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτά.

Θα πρέπει να ξέρετε ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να τα συντηρήσετε σωστά και να τα διατηρήσετε να ευδοκιμούν για τα επόμενα χρόνια. Όχι μόνο θα παράγουν νόστιμα και φρέσκα φρούτα, αλλά αυτά τα δέντρα θα κάνουν τη γη σας να φαίνεται ακόμα πιο όμορφη.

5. Ξεκινήστε να καλλιεργείτε φρούτα και λαχανικά

Χρησιμοποιήστε όλη την επιπλέον γη για να καλλιεργήσετε διαφορετικούς τύπους φρούτων και λαχανικών. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, μπορείτε να καλλιεργήσετε με επιτυχία διάφορες καλλιέργειες, όπως μαρούλι, καρπούζι, πατάτες, ραπανάκια, φράουλες, καλαμπόκι και πράσινα φασόλια.

  • Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε με φρούτα και λαχανικά που είναι ιδανικά για αρχάριους.
  • Θα έχετε το κόλπο να καλλιεργήσετε αυτές τις καλλιέργειες σε ελάχιστο χρόνο, αποκτώντας τελικά την εμπειρία που απαιτείται για την καλλιέργεια άλλων καλλιεργειών που απαιτούν περισσότερη προσπάθεια.
  • Μόλις καλλιεργήσετε φρούτα και λαχανικά, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συγκομιδή τους, να τα τρώτε, ακόμη και να τα συντηρείτε καταψύχοντας ή κονσερβοποιώντας ορισμένες από τις καλλιέργειές σας.
  • Θα φτάσετε τελικά στο σημείο ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να αγοράζετε φρούτα ή λαχανικά από το μπακάλικο επειδή τα καλλιεργείτε όλα στη γη σας.

6. Έχετε χώρο για να στήσετε μερικά σπίτια πουλιών

Αν και είναι ιδανικό να έχετε χώρο για δέντρα και διάφορα φυτά, μην ξεχνάτε τα πουλιά. Θέλετε να προσελκύσετε πουλιά στη γη σας. Είναι πρόθυμοι να φάνε διαφορετικούς τύπους εντόμων που πιθανότατα θα θέλετε να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε στη γη σας.

Εκτός από την παροχή περισσότερου ελέγχου των εντόμων, τα πουλιά μπορούν να βοηθήσουν στην επικονίαση των φυτών και να διατηρήσουν τα ζιζάνια στο ελάχιστο. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη γη σας σε άριστη κατάσταση, επενδύστε σε μερικά σπίτια πουλιών υψηλής ποιότητας και τοποθετήστε τα σε διαφορετικά σημεία.

Μπορείτε να προσθέσετε σπόρους πουλιών και νερό σε αυτά τα σπίτια για να κάνετε τα πουλιά να κολλήσουν ακόμα περισσότερο. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε σπιτάκια πουλιών ή να τα φτιάξετε από την αρχή χρησιμοποιώντας ξύλο και διάφορα άλλα υλικά.

Λίστα ελέγχου για την έναρξη μιας νέας κατοικίας

Αφού δημιουργήσετε τη λίστα ελέγχου σας που αποτελείται από όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία ενός οικοπέδου, μπορείτε να εργαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Χρειάζεται χρόνος, επιμονή και προσπάθεια για να το πραγματοποιήσετε, αλλά μπορείτε να το κάνετε. Μόλις διαχειριστείτε ένα σπίτι, θα νιώσετε ανακούφιση όταν ξέρετε ότι μπορείτε να ζήσετε έναν πιο αυτάρκη τρόπο ζωής.

Θα εξοικονομήσετε πολύ περισσότερα από τα χρήματά σας ενώ καλλιεργείτε φρούτα, λαχανικά, βότανα και άλλα όμορφα φυτά στη γη σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με τη φύση και να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη φυσικών πόρων προς όφελός σας. Το να γίνεις οικοδεσπότης είναι μια τεράστια υπόθεση και απαιτεί πολλή προσπάθεια, αλλά είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις.

Περισσότερα για το New Homestead

Schreibe einen Kommentar