Κριτική Karatbars: Gold MLM Scam ή Legit;

2
Κριτική Karatbars: Gold MLM Scam ή Legit;

Ο χρυσός είναι μια βιομηχανία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων και συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα πουλώντας χρυσό; Πιθανότατα το γνωρίζατε ήδη και γι‘ αυτό ψάχνετε Κριτικές Karatbars για να προσδιορίσετε εάν αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Αυτό Κριτική Karatbars θα κοιτάξει το καλό, το κακό και το άσχημο για να δει αν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία. Σας συνιστώ να σταματήσετε να λαμβάνετε οποιεσδήποτε αποφάσεις μέχρι να διαβάσετε πλήρως αυτή τη συγκλονιστική κριτική.

Τι είναι το Karatbars;

Karatbars.com είναι μια εταιρεία MLM και εναλλακτικών νομισμάτων που υποστηρίζεται από χρυσό, η οποία ιδρύθηκε από τον Harald Suez. Ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, η Karatbars συσκευάζει πραγματικό χρυσό σε ασυνήθιστες χάρτινες σημειώσεις και πλαστικές κάρτες που μοιάζουν με πιστωτική κάρτα. Αυτός ο χρυσός μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί ή να δαπανηθεί σαν μετρητά με άλλους συμμετέχοντες.

Η Karatbars έχει (ή θα έχει, έχει προγραμματιστεί για αργότερα το 2019, αλλά δεν είναι σαφές εάν έχει ξεκινήσει) το δικό της ιδιωτικό δίκτυο ανταλλαγής αλυσίδας μπλοκ. Το Karatbars συγχωνεύει χαρακτηριστικά ενός MLM με χαρακτηριστικά κρυπτονομίσματος, αλλά με την απτή αξία του πραγματικού χρυσού.

Ποια είναι τα προϊόντα Karatbars;

Η Karatbars συσκευάζει πιστοποιημένα γραμμάρια πραγματικού χρυσού στα προϊόντα της, τα οποία μπορεί να μοιάζουν με νομίσματα, χαρτονομίσματα, πιστωτικές κάρτες, χαρτοφυλάκια κ.λπ.

Πόσο κοστίζει να είσαι διανομέας Karatbars;

Οι πραγματικές τιμές του Karatbars σε δολάρια κυμαίνονται, επειδή η εταιρεία εδρεύει στην Ευρώπη και χρησιμοποιεί το ευρώ, επομένως η ισοτιμία σε δολάρια αλλάζει καθημερινά, καθώς και επειδή η τιμή του χρυσού κυμαίνεται, επομένως όλες οι τιμές είναι κατά προσέγγιση.

Η συμμετοχή ως βασικός διανομέας του Karatbars είναι δωρεάν και η εγγραφή περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο παραπομπής, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Karatbars με εξατομικευμένη σελίδα προορισμού και εργαλεία διαχείρισης back office. Οι διανομείς κερδίζουν πόντους, όπου κάθε 2€ σε πωλήσεις μετράει ως 1 βαθμός.

Οι διανομείς πρέπει να κερδίσουν 200 πόντους πριν κερδίσουν οποιαδήποτε προμήθεια, η οποία κυμαίνεται από 0,5% στους 200 πόντους έως 3,5% για 9.000 πόντους σε ένα μήνα. Οι διανομείς είναι επίσης επιλέξιμοι για διάφορα μπόνους και κίνητρα. Ωστόσο, οι Διανομείς ενθαρρύνονται έντονα να αγοράσουν ένα επιχειρηματικό πακέτο.

Όλα τα επαγγελματικά πακέτα περιλαμβάνουν έκπτωση 100€ για χρήση του K-Exchange, Branding Karatbar και αγορά πακέτων VIP. Έρχονται επίσης με έκπτωση 3% στις αγορές χρυσού Karatbar για ένα χρόνο και 20% προμήθειες σε κάθε επαγγελματικό πακέτο που πωλείται.

  • Ένα επιχειρηματικό πακέτο Bronze κοστίζει περίπου 99 €, το οποίο αυξάνει τα βασικά ποσοστά προμήθειας στο 5% και υψηλότερες πληρωμές ομάδας
  • Ένα επιχειρηματικό πακέτο Silver κοστίζει περίπου 285 €, με βασικές προμήθειες 10% και υψηλότερες πληρωμές ομάδας
  • Ένα επιχειρηματικό πακέτο Gold κοστίζει περίπου 635 €, με βασικές προμήθειες 15% και υψηλότερες πληρωμές ομάδας
  • Ένα επαγγελματικό πακέτο VIP κοστίζει περίπου 1.620 €, με βασικές προμήθειες 20% και υψηλότερες πληρωμές ομάδας

Εάν θεωρείτε ότι τα ποσά που αναφέρονται παραπάνω είναι πάρα πολλά χρήματα για να επενδύσετε σε μια επιχείρηση, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε Πλούσιος Συνεργάτης αφού προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα. Και αν θέλετε να κερδίσετε επιπλέον μετρητά χωρίς να εμπλακείτε καθόλου σε μια επιχείρηση, μπορείτε να δοκιμάσετε SurveyJunkie.com και Fusioncash.com που είναι όλα δωρεάν.

Σχέδιο αποζημίωσης Karatbars

Δυστυχώς, όπως τα περισσότερα MLM, το σχέδιο αποζημίωσής τους είναι πολλές σελίδες και αρκετά περίπλοκο στην κατανόηση. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το αναλύσουμε εδώ. ο σχέδιο αποζημίωσης έχει 7 επιλογές εισοδήματος και αναφέρονται σε αρκετές λεπτομέρειες για την καθεμία.

Οι διανομείς πρέπει να πουλήσουν χρυσό αξίας 400 € για να κερδίσουν οποιαδήποτε προμήθεια και 2.500 € σε ένα μήνα για να κερδίσουν την κατάταξη Silver Supervisor. Ωστόσο, όλοι οι βαθμοί που συγκεντρώνετε στο downline σας υπολογίζονται στην κατάταξή σας. Οι διανομείς επωφελούνται επίσης από μια παγκόσμια δεξαμενή τζίρου που πληρώνει σε βάθος 8 επιπέδων.

Οι επιλέξιμοι διανομείς στα ανώτερα επίπεδα πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για κίνητρα που περιλαμβάνουν μια δερμάτινη τσάντα, χρυσό στυλό, Rolex, Mercedes ή μια πολυτελή βίλα αξίας 750.000 €.

Επομένως, εάν αυτή η κατάρρευση του σχεδίου αποζημίωσης κάνει το κεφάλι σας να περιστρέφεται, δεν είστε μόνοι. Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες με άμεση αποζημίωση, όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Δεν χρειάζεστε 25 σελίδες ή έναν εκπρόσωπο για να σας το εξηγήσω.

Υπάρχουν επίσης άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με άμεση αποζημίωση, όπως δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Fusioncash.com

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με τα Karatbars;

Η Karatbars δεν δημοσιεύει γνωστοποίηση κερδών, επομένως είναι δύσκολο να εκτιμηθεί τι κερδίζουν οι διανομείς τους.

Τι μας αρέσει στα Karatbars

Ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν στο Karatbars.

Πραγματικός χρυσός

Τα Karatbar περιλαμβάνουν αυθεντικό, πιστοποιημένο, χρυσό 24 καρατίων ή 999,9. Σε αντίθεση με τα καθαρά ψηφιακά νομίσματα με κερδοσκοπική αξία, τα Karatbar έχουν τη διαχρονική αξία του χρυσού.

Καταγγελίες Karatbars

Καλύψαμε αυτό που μας άρεσε, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε μερικές από τις κόκκινες σημαίες. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν οι καταγγελίες κατά της Karatbars είναι διαπραγματεύσεις ή όχι.

Δεν υπάρχει βαθμολογία BBB

Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, αυτής της εταιρείας Η καταχώριση BBB δεν είναι πλήρης. Αυτό μπορεί να είναι μια διακοπή συμφωνίας για όσους από εσάς βασίζονται σε αυτό για να καθορίσουν τη νομιμότητα μιας εταιρείας.

Νομικά ζητήματα

Το 2014, οι καναδικές ρυθμιστικές αρχές ανέλαβαν δράση κατά των Karatbars, αποκαλώντας το σύστημα πυραμίδαςκαι το 2016 μια δικαστική απόφαση επικύρωσε την καναδική AMF, απαγορεύοντας τα Karatbars και επιβάλλοντας πρόστιμα σε ορισμένους από τους τοπικούς φορείς προώθησης του προϊόντος.

Καμία γνωστοποίηση εισοδήματος

Αυτό θα πρέπει να αναδεικνύει μερικές κόκκινες σημαίες. Γιατί δεν είναι ανοιχτά σχετικά με το πόσα μπορείτε να κερδίσετε όπως κάνουν άλλοι MLM; Τελικά το πόσα μπορείτε να κερδίσετε είναι εικασία του καθενός.

Ετοιμαστείτε για πρόσληψη

Σύμφωνα με α ρεπορτάζ ειδήσεωνδιαπιστώθηκε ότι ενθαρρύνουν έντονα τους διανομείς τους να προσλαμβάνουν νέους και θα το παρατηρήσετε επίσης στο σχέδιο αποζημίωσης τους.

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα της πρόσληψης ατόμων και της δημιουργίας ενός δικτύου για να κερδίσετε χρήματα, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης, SurveyJunkie.com, και Fusioncash.com.

Είναι το Karatbars απάτη;

Το Karatbars δεν είναι μια ευκαιρία που μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Ενώ ο χρυσός είναι μια εξαιρετική επένδυση και η διαπραγμάτευση χρυσού μπορεί να είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, ο χρυσός Karatbars μπορεί να θεωρηθεί ως υπερτιμημένος, υπερσυσκευασμένος και φαίνεται ότι υπάρχει υπερβολική εστίαση στη στρατολόγηση.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι όπως π.χ Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι ΔΩΡΕΑΝ να ξεκινήσετε, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εκ μέρους σας.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το Karatbars. Εάν έχετε οποιαδήποτε εμπειρία χρησιμοποιώντας το Karatbars ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar