Κριτική GrindaBuck: Νόμιμος ιστότοπος GPT ή επικίνδυνη απάτη;

0
Κριτική GrindaBuck: Νόμιμος ιστότοπος GPT ή επικίνδυνη απάτη;

Το υπέροχο με τη δουλειά μου είναι ότι βρίσκω πάντα νέους τρόπους να κερδίζω χρήματα στο Διαδίκτυο. Αυτή είναι η ομορφιά του κόσμου του Διαδικτύου στον οποίο ζούμε τώρα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Αλλά δεν δημιουργούνται όλες οι ευκαιρίες ίσες, πόσο μάλλον άξιες της προσοχής σας. Μάλλον έχετε ακούσει Γκρίντα Μπακ και γι‘ αυτό περνάς πολλά Κριτικές GrindaBuck για να προσδιορίσετε αν πρόκειται για πραγματική συμφωνία ή απάτη που πρέπει να αποφύγετε.

Λοιπόν, αφιερώσαμε χρόνο για να ερευνήσουμε την εταιρεία και έχουμε μερικά συγκλονιστικά ευρήματα Κριτική GrindaBuck. Δυστυχώς, είναι πολύ άσχημο.

Σχετικά με το GrindaBuck

GrindaBuck.com είναι ένας ιστότοπος GPT (Get Paid To) που πληρώνει άτομα για να κάνουν σύντομες διαδικτυακές εργασίες, όπως η συμμετοχή σε έρευνες, η παρακολούθηση βίντεο, η αναπαραγωγή παιχνιδιών και άλλα. Οι πληροφορίες στον ιστότοπο υποδηλώνουν ότι ανήκουν σε Grindabit Interactive, Inc., μια εταιρεία έρευνας αγοράς που ιδρύθηκε από τον Chaz Gill το 2014.

Πώς λειτουργεί το GrindaBuck;

Το GrindaBuck ουσιαστικά πληρώνει τους ανθρώπους για να ολοκληρώσουν σύντομες εργασίες. Κάθε μέρα υπάρχουν νέες προκλήσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε και με τη σειρά τους σας ανταμείβουν για τον χρόνο σας.

Κερδίζετε εικονικό νόμισμα που ονομάζεται GrindaBucks και μόλις συγκεντρώσετε αρκετά για ένα έπαθλο, μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτά τα GrindaBucks για μετρητά, κρυπτονομίσματα ή δωροκάρτες.

Ακολουθούν οι διαθέσιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο GrindaBuck τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης,

  • Λήψη ερευνών – Θα σας γίνουν μερικές δημογραφικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας και, στη συνέχεια, συμπληρώστε την έρευνα εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
  • Βλέποντας βίντεο – Τα περισσότερα βίντεο είναι διαφημίσεις 10-20 δευτερολέπτων, τρέιλερ ταινιών ή μουσικά βίντεο.
  • Ακούγοντας Ραδιόφωνο – Θα σας ζητηθεί να κάνετε streaming σε έναν συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό για 30 λεπτά για να κερδίσετε GrindaBucks.
  • Δοκιμάζοντας προϊόντα – Μπορεί να σας ζητήσουν να δοκιμάσετε ένα προϊόν και μόλις εγγραφείτε και σας σταλούν τα προϊόντα, θα κερδίσετε GrindaBucks.
  • Προσφορές – Μια προσφορά θα μπορούσε να είναι επιστροφή μετρητών σε αγορές, αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση, προσφορές ξενοδοχείων και ούτω καθεξής.
  • Λήψη εφαρμογών – Εάν έχετε smartphone, μπορείτε να πληρωθείτε για τη χρήση του.
  • Συμμετοχή σε λίστες email – Αυτή η προσφορά σάς επιτρέπει να κερδίσετε GrindaBucks για την υποβολή και την επιβεβαίωση της διεύθυνσης email σας.
  • Παίζοντας παιχνίδια – Θα σας ζητήσουν να παίξετε ένα παιχνίδι, να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ή να κερδίσετε κάποιο σκορ για να κερδίσετε GrindaBucks.

Υπάρχουν επίσης κληρώσεις που εμφανίζονται κατά καιρούς, για παράδειγμα όταν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια έρευνα και καθημερινές δημοσκοπήσεις που σας κερδίζουν λίγα περισσότερα GrindaBucks καθημερινά.

Πόσα μπορώ να κερδίσω με το GrindaBuck;

Λοιπόν, το πόσα κερδίζετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθειά σας και τη διαθεσιμότητα αυτών των εργασιών. Οι έρευνες πληρώνουν 20-50 GrindaBucks, ενώ τα βίντεο, οι προκλήσεις μέσω email, οι λήψεις εφαρμογών και τα παιχνίδια μπορούν να σας κερδίσουν μεταξύ 1-200 GrindaBucks ανάλογα με το χρόνο και τη δυσκολία.

Ένας άλλος τρόπος για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε είναι χρησιμοποιώντας το σύστημα παραπομπής τους. Απλώς κάντε τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο παραπομπής σας για να εγγραφούν, θα κερδίσουν 100 GrindaBucks και θα λάβετε το 10% ό,τι κερδίζουν για όσο διάστημα έχετε και οι δύο λογαριασμό.

Τελικά ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να έχετε πολλαπλές ροές εισοδήματος. Επομένως, μπορεί να θέλετε να εγγραφείτε σε πολλούς άλλους ιστότοπους όπως το Grindabuck. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε επιλογές σε μια αργή μέρα. Ιστότοποι όπως SwagBucks.com και FusionCash.com θα σας πληρώσει για να συμμετάσχετε σε έρευνες, να επισκεφτείτε ιστότοπους, να παίξετε παιχνίδια και άλλα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο ερευνών όπως SurveyJunkie.com.

Υπάρχει ελάχιστη πληρωμή για το Grindabuck;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρειαστείτε 1000 GrindaBucks για να λάβετε ένα έπαθλο 10 $. Ορισμένες κριτικές από χρήστες προτείνουν ότι μπορείτε να περιμένετε να κάνετε εξαργύρωση σε περίπου ένα μήνα, που σημαίνει ότι κέρδισαν τουλάχιστον 30 GrindaBucks την ημέρα.

Αλλά αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα VIP τους, χρειάζεστε απλώς 1 $ ή 100 GrindaBucks για να κάνετε εξαργύρωση.

Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα πληρώνετε τους λογαριασμούς σας με συνέπεια με αυτές τις ευκαιρίες. Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τα προς το ζην δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς σας πληρώνει το GrindaBuck;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για εξαργύρωση με το GrindaBuck. Μπορείτε να επιλέξετε χρήματα PayPal, BitCoin ή δωροκάρτες μόλις φτάσετε τους 1000 πόντους. Λένε ότι θα πρέπει να περιμένετε την ανταμοιβή σας εντός 12 ωρών από την εξαργύρωση, αν και οι δωροκάρτες και το Bitcoin χρειάζονται μόνο λίγες ώρες για να αντανακληθούν.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο GrindaBuck;

Μπορείς Πήγαινε εδώ και δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το email σας και έναν κωδικό πρόσβασης. Μόλις επιβεβαιώσετε το email σας, θα κερδίσετε 100 GrindaBucks και μπορείτε να ξεκινήσετε να συμπληρώνετε προσφορές. Φαίνεται ότι μπορείτε να εγγραφείτε από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά ορισμένες προσφορές ενδέχεται να περιορίζονται μόνο στις ΗΠΑ. Θα χρειαστείτε επίσης έναν επαληθευμένο λογαριασμό PayPal εάν κάνετε εξαργύρωση με αυτήν την επιλογή.

Παράπονα GrindaBuck

Είναι λυπηρό που μιλάμε ακόμα για απάτες σε αυτή την εποχή. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν και η επόμενη ενότητα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το GrindaBuck είναι μια απάτη ή η πραγματική συμφωνία.

Μην εγκαταλείπετε τη δουλειά σας

Μην βασίζεστε στο GrindaBuck για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας διαφορετικά θα καταλήξετε στους δρόμους. Δύσκολα θα κερδίσετε αρκετά χρήματα για να τα βγάλετε πέρα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το καλύτερο που παίρνει ένας μέσος χρήστης είναι 10 $ το μήνα, αν αυτό που λέει είναι αλήθεια. Οι έρευνες τελειώνουν αρκετά γρήγορα και οι περισσότερες προσφορές πληρώνουν πένες, και μερικές φορές δεν είναι καν διαθέσιμες.

Τούτου λεχθέντος, ο καλύτερος τρόπος για να το ξεπεράσετε αυτό είναι να γίνετε μέλος σε μερικές ακόμη εταιρείες για να γεμίσετε τη φωλιά εισοδήματός σας και να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές ποσό για τον χρόνο σας στο διαδίκτυο. Εάν αισθάνεστε το ίδιο, σκεφτείτε να συμμετάσχετε SwagBucks.com και FusionCash.com που επίσης σας πληρώνουν για να κάνετε αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο και SurveyJunkie.com που σε πληρώνει που μοιράζεσαι τη γνώμη σου.

Αλλά αν δεν είναι αυτό που ψάχνετε και προτιμάτε μια ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Χρειάζομαι πίσω το απόρρητό μου!

Υπάρχουν αναφορές ότι το email σας δεν θα είναι αποκλειστικά για το GrindaBuck μόλις το λάβουν. Μπορείτε να περιμένετε κάθε είδους email μάρκετινγκ να σας παραδίδονται καθημερινά χωρίς αποτυχία. Επομένως, εάν μισείτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, ίσως θέλετε να ξέρετε ότι ο GrindaBuck δεν πειράζει να τα στείλει στο δρόμο σας.

Χωρίς Προφίλ BBB

ο Better Business Bureau Η βαθμολογία είναι σημαντική για πολλούς. Εάν είναι για εσάς, τότε μπορεί να θέλετε να μείνετε μακριά από το GrindaBucks καθώς δεν έχουν εγγραφεί τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής.

Είναι το GrindaBuck απάτη ή ασφαλές;

Το GrindaBuck είναι νόμιμο. Αυτό που δεν είναι, είναι ένα μέσο για να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Πληρώνουν όταν έχετε αρκετούς πόντους και υπάρχουν αποδείξεις πληρωμής για να το επιβεβαιώσετε. Αλλά μην νομίζετε ότι θα γίνετε πλούσιοι κάνοντας έρευνες ή παρακολουθώντας βίντεο. Μας αρέσει όμως το γεγονός ότι δέχονται τους διεθνείς αδελφούς και αδελφές μας. Εκτός από αυτό, είναι απλώς ένα άλλο GPT που σας ανταμείβει για το χρόνο σας.

Τούτου λεχθέντος, είναι πάντα καλό να ελέγχετε και άλλες επιλογές αντί να περιορίζεστε σε έναν μόνο ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα κάνοντας έρευνες, διαβάζοντας email, πραγματοποιώντας αναζητήσεις και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com ή ακόμα και απαντώντας σε έρευνες στο SurveyJunkie.com.

Θα προτιμούσατε όμως να ξοδεύετε τον χρόνο σας κάνοντας κάτι που θα αλλάξει την οικονομική σας κατάσταση; Ξέρω ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω τον πολύτιμο χρόνο μου κάνοντας κάτι που ξέρω ότι θα πληρώσω τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα. Εάν αισθάνεστε το ίδιο, ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι και μάθετε πώς να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου στο GrindaBuck. Εάν εξακολουθείτε να έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον ιστότοπο, μπορείτε να επισκεφτείτε τους ενότητα Συχνές ερωτήσεις. Και τέλος, μην ντρέπεστε, μας αρέσει να διαβάζουμε τη γνώμη σας για αυτήν ή οποιεσδήποτε άλλες ευκαιρίες εργασίας στο σπίτι εκεί έξω στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar