Κριτική Crowdtap: Αξίζει τον κόπο ή εντελώς χάσιμο χρόνου;

0
Κριτική Crowdtap: Αξίζει τον κόπο ή εντελώς χάσιμο χρόνου;

Όταν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, το Διαδίκτυο μπορεί να είναι είτε ένα χαρούμενο μέρος είτε ένας εφιάλτης, ανάλογα με το πόσο καλοί είστε στο να εντοπίζετε απάτες. Μάλλον το ίδιο νιώθεις και γι‘ αυτό περνάς αρκετές Κριτικές Crowdtap για να προσδιορίσετε αν είναι νόμιμη ή απάτη.

Λοιπόν, τίποτα δεν είναι ασπρόμαυρο στο διαδίκτυο. Έτσι, αν δεν είστε ακόμα σίγουροι αν η εταιρεία που νομιμοποιώ, αυτό Κριτική Crowdtap αποκαλύπτει συγκλονιστικές αλήθειες για την εταιρεία. Θα σας συνιστούσα λοιπόν να διαβάσετε προσεκτικά. Έχετε προειδοποιηθεί!

Σχετικά με το Crowdtap

Το Crowdtap βρέθηκε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση Crowdtap.com είναι μια εταιρεία έρευνας μάρκετινγκ που ανταμείβει άτομα όπως εσείς και εγώ για τη λήψη διαδικτυακών ερευνών, τη δοκιμή δειγμάτων και τη βοήθεια εταιρειών στην ανάπτυξη προϊόντων. Το Crowdtap ανήκει σε ο διαδικτυακός επιχειρηματίας Matt B. Britton. Η εταιρεία έχει επί του παρόντος την έδρα της στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Πώς λειτουργεί το Crowdtap;

Το Crowdtap συνεργάζεται με εταιρείες που πρέπει να διεξάγουν στοχευμένη έρευνα αγοράς σχετικά με διάφορες πτυχές των προϊόντων και των υπηρεσιών που πωλούν. Για να κερδίσετε ανταμοιβές ως συμμετέχων σε πάνελ, μπορείτε είτε να επιλέξετε να δοκιμάσετε δείγματα προϊόντων, να συμμετάσχετε σε διαδικτυακές έρευνες, να βοηθήσετε στην ανάπτυξη προϊόντων ή να διαδώσετε τη λέξη προσκαλώντας άλλα άτομα να συμμετάσχουν.

Μόλις εγγραφείτε, θα απαντήσετε σε μερικές δημογραφικές ερωτήσεις για να τους βοηθήσετε να σας ταιριάξουν με εργασίες που ονομάζουν «Αποστολές» που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας, τις συνήθειες δαπανών και τα καταναλωτικά πρότυπα. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια αποστολή, θα αποκαλύψουν οδηγίες για το πώς να την ολοκληρώσετε. Θα ανταμειφθείτε είτε παίρνοντας δωρεάν δείγματα είτε δωροκάρτες δημοφιλών καταστημάτων.

Πόσο πληρώνουν οι θέσεις εργασίας Crowdtap;

Το πόσα κερδίζουν οι άνθρωποι με το Crowdtap ποικίλλει. Μερικοί είπαν ότι κέρδισαν 25 $ σε λίγες μέρες, ενώ άλλοι κέρδισαν μόλις 5 $ σε έναν ολόκληρο μήνα. Επομένως, πρέπει απλώς να σταυρώσετε τα δάχτυλά σας ώστε τα δημογραφικά σας στοιχεία να σας ταιριάζουν με αρκετές αποστολές για να κάνετε κάτι ουσιαστικό.

Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στο Crowdtap για εισόδημα. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε πολλαπλές ροές εισοδήματος, όπως τη λήψη ερευνών στο SurveyJunkie.com. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως παρακολουθώντας βίντεο, επισκεπτόμενοι ιστότοπους και άλλα SwagBucks.com και FusionCash.com.

Αλλά αν δεν θέλετε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα και προτιμάτε να ξοδεύετε το χρόνο σας κερδίζοντας ένα πλήρες ή μερικό εισόδημα στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς και πότε σας πληρώνει το Crowdtap;

Η πλειονότητα των χρηστών λέει ότι η πιο δημοφιλής μορφή ανταμοιβών που θα λάβετε από το Crowdtap είναι τα δωρεάν σε δείγματα προϊόντων και δοκιμές. Αλλά μπορείτε επίσης να κερδίσετε δωροκάρτες από δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon, το Walmart, το Best Buy κ.λπ. Αλλά αν προτιμάτε πραγματικά μετρητά αντί να περιορίζεστε σε δωροκάρτες και δωρεάν, ρίξτε μια ματιά SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com.

Εν πάση περιπτώσει, μόλις κερδίσετε 500 πόντους (που ισοδυναμεί με μια δωροκάρτα 5 $, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης και τον αριθμό τηλεφώνου σας για να πληροίτε τα κριτήρια πληρωμής. Εάν όλα εξεταστούν, θα λάβετε τη δωροκάρτα σας στα εισερχόμενά σας εντός 24 ώρες.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το Crowdtap;

Η εγγραφή στο Crowdtap είναι δωρεάν, αλλά με μια αλλαγή. Θα χρειαστείτε είτε λογαριασμό Facebook είτε email για να εγγραφείτε. Να υπογράψω, Πήγαινε εδώ και ξεκινήστε. Ωστόσο, θα πρέπει να μένετε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εγγραφείτε, καθώς δεν δέχονται χρήστες από άλλες χώρες τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης.

Crowdtap Παράπονα

Μέχρι στιγμής, μπορεί να πιστεύετε ότι τα πάντα για το Crowdtap είναι όλα καλά και κομψά. Αλλά επειδή καμία εταιρεία δεν είναι τέλεια, ίσως γνωρίζετε καλά τι είναι η βρωμιά, ώστε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν το Crowdtap αξίζει τον κόπο ή χάσιμο χρόνου.

Κρατήστε τη δουλειά σας

Αν φιλήσεις την καθημερινή σου δουλειά για αντίο ελπίζοντας να γίνεις πλούσιος με το Crowdtap, θα υποστείς το σοκ της ζωής σου. Εκτός από το να κερδίζετε δωροκάρτες αντί για μετρητά, βασικά θα κάθεστε περιμένοντας να έρθει μια ευκαιρία. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή των λογαριασμών σας και για να κερδίσετε πραγματικά χρήματα Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Αρνητικό BBB

Ξέρω ότι αυτό είναι δυσάρεστο για όσους από εσάς ζουν και πεθαίνουν από τις αξιολογήσεις του Better Business Bureau. Αλλά δυστυχώς, το Crowdtap έχει ένα D Βαθμολογία BBB τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής.

Μπορείτε εύκολα να σας απαγορευτούν

Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών λένε ότι αποκλείστηκαν από το μπλε όταν προσπάθησαν να ζητήσουν πληρωμή. Μερικοί έχασαν έως και 20 $ σε δωροκάρτες και το μόνο που πήραν ήταν ένα αυτοματοποιημένο email που υπονοούσε ότι παραβίασαν τους όρους. Λοιπόν, για να αποφύγετε όλα αυτά που μπορεί να θέλετε να είστε εξοικειωμένοι με τους Οροι χρήσης για να αποφύγετε να κλειδώσετε έξω.

Πού είναι η διεθνής αγάπη;

Κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, μπορείτε να εγγραφείτε στο Crowdtap μόνο εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτό σας αποκλείει ήδη, μη διστάσετε να δείτε τη λίστα με τα καλύτερα διεθνείς θέσεις εργασίας στο σπίτι εδώ.

Crowdtap Εναλλακτικές

Ίσως δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το τι είναι το Crowdtap με βάση τα παράπονα που μόλις διαβάσατε. Εάν ναι, εξετάστε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε έρευνες στο SurveyJunkie.com ή να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως παιχνίδια, παρακολούθηση βίντεο, παιχνίδια, ανάγνωση email, παρακολούθηση βίντεο και πολλά άλλα στο SwagBucks.com και FusionCash.com. Αλλά αν σκέφτεστε σοβαρά να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Είναι το Crowdtap ασφαλές ή απάτη;

Το Crowdtap δεν είναι απάτη. Θα κερδίζετε μερικές δωροκάρτες εδώ και εκεί, αλλά μην περιμένετε να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση με αυτήν την ευκαιρία. Είναι προφανές ότι μπορείτε εύκολα να σας αποκλειστούν με βάση τα πολυάριθμα παράπονα από τους πελάτες και οι ευκαιρίες είναι σπάνιες. Ίσως γι‘ αυτό έχουν αρνητική βαθμολογία BBB. Αλλά αν δεν σας πειράζει να μοιραστείτε τη γνώμη σας για δωροκάρτες και δωρεάν δείγματα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο Crowdtap.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα κάνοντας έρευνες στο SurveyJunkie.com. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αναζήτηση στον Ιστό, παίζοντας παιχνίδια και διαβάζοντας email στο SwagBucks.com και FusionCash.com.

Αλλά και πάλι, δεν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές τις ευκαιρίες για σταθερό εισόδημα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νόμιμη διαδικτυακή επιχείρηση που θα πληρώσει πραγματικά τους λογαριασμούς, τότε σίγουρα ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, αυτό είναι περίπου στο Crowdtap. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε τους Σελίδα συχνών ερωτήσεων για περισσότερες απαντήσεις. Τέλος, μην είσαι ξένος. Θα θέλαμε να μάθουμε τι πιστεύετε για αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ευκαιρία με την οποία είχατε εμπειρία. Επομένως, μη διστάσετε να γράψετε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar