Κορυφαίοι 6 νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα αναρτώντας διαφημίσεις στο Διαδίκτυο

0
Κορυφαίοι 6 νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα αναρτώντας διαφημίσεις στο Διαδίκτυο

Είναι προφανές ότι οι διαφημίσεις είναι μια μεγάλη επιχείρηση. Ας το παραδεχτούμε, μπορείτε να επισκεφτείτε οποιονδήποτε ιστότοπο χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις. Έτσι, οι άνθρωποι σίγουρα βγάζουν χρήματα εξαιτίας τους. Ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι και να κερδίσετε τα προς το ζην αν δημοσιεύοντας διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε Πως να Κερδίστε χρήματα δημοσιεύοντας διαφημίσεις στο Διαδίκτυο.

Πόσο μπορώ να κάνω αναρτώντας διαφημίσεις στο διαδίκτυο;

Με απλά λόγια, απλά δεν υπάρχει ανώτατο όριο εισοδήματος. Όλα εξαρτώνται από το πόσο επιτυχείς είστε στο να κάνετε τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση από οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης που προωθείτε. Υπάρχουν πάρα πολλά μαθήματα, στρατηγικές και κανάλια που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στο παιχνίδι ανάρτησης διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένου του Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Διαφημίσεις που δημοσιεύουν απάτες προς αποφυγή

Αλλά προτού αρχίσουμε να μιλάμε για το να κερδίσουμε χρήματα από τη δημοσίευση διαφημίσεων στο Διαδίκτυο, πρέπει να γνωρίζετε για τις απάτες που πρέπει να αποφύγετε. Η ειρωνικά τυπική απάτη ανάρτησης διαφημίσεων που θα αντιμετωπίσετε είναι όταν συναντήσετε μια αγγελία σε έναν πίνακα εργασίας όπως το Craigslist. Ο υποτιθέμενος εργοδότης σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από συνδέσμους κοινής χρήσης. Αλλά για να συμμετάσχετε στην ευκαιρία, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε προκαταβολική συνδρομή μέλους ή να αγοράσετε ένα κιτ εκκίνησης ή ακόμα και να πληρώσετε για την εκπαίδευση. Η τιμή αυτού κυμαίνεται μεταξύ $20 και $200.

Δυστυχώς, αν απαντήσετε, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι σας έχουν εξαπατήσει. Ο υποτιθέμενος εργοδότης θα σας στείλει το εκπαιδευτικό σας κιτ, το οποίο βασικά σας ζητά να δημοσιεύσετε την ίδια διαφήμιση που σας παρέσυρε, ώστε τώρα να μπορείτε να εξαπατήσετε ανθρώπους να σας στείλουν χρήματα για το ίδιο ψεύτικο κιτ. Έτσι λειτουργούν οι περισσότερες από αυτές τις απάτες με τη δημοσίευση διαφημίσεων.

Αλλά μην με παρεξηγείτε. Δεν είναι απάτες όλες οι ευκαιρίες που απαιτούν από εσάς να πληρώσετε προκαταβολή. Απλά πρέπει να κάνετε την έρευνά σας πριν ξοδέψετε μετρητά. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις απάτες είναι να αναζητήσετε την εταιρεία στο Google ή να χρησιμοποιήσετε πόρους όπως η Better Business Bureau και άλλους αξιόπιστους φύλακες απάτης για να προσπαθήσουν να δουν τι λένε οι πραγματικοί άνθρωποι για την ευκαιρία. Εάν δεν υπάρχουν θετικές κριτικές ή καθόλου έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, πιθανότατα πρόκειται για απάτη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες εδώ.

Κορυφαίοι 6 νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα αναρτώντας διαφημίσεις στο Διαδίκτυο

Εντάξει τώρα που ξέρετε τι να αποφύγετε. Ας συζητήσουμε τους νόμιμους τρόπους με τους οποίους μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε εισόδημα δημοσιεύοντας διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Απλώς έχετε κατά νου ότι καμία από τις παρακάτω ευκαιρίες δεν είναι προγράμματα γρήγορου πλουτισμού. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να χτίσετε μια επιχείρηση γύρω από την προβολή διαφημίσεων για χρήματα. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι οι έξι καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα δημοσιεύοντας διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Εμφάνιση διαφημίσεων στο ιστολόγιό σας

Εάν είστε blogger ή έχετε έναν ιστότοπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δίκτυα διαφημίσεων όπως το AdSense, το Mediavine κ.λπ. για να δημιουργήσετε έσοδα από την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Κάποιοι μπορεί να απαιτούν από εσάς να έχετε έναν ελάχιστο αριθμό μηνιαίων επισκεπτών, ενώ άλλοι όχι. Αλλά βασικά θα πουλάτε διαφημιστικό χώρο στον ιστότοπό σας.

Το πόσο κερδίζετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το Adsense, για παράδειγμα, έχει RPM (έσοδα ανά χίλιες εμφανίσεις) 2-50 $+ με βάση τη θέση, την ποιότητα του ιστότοπού σας, την πηγή επισκεψιμότητας και τον αριθμό των διαφημιζόμενων στην πλατφόρμα AdWords.

Μόλις τοποθετήσετε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, το εισόδημα είναι παθητικό. Δεν χρειάζεται να βρείτε νέους διαφημιστές. Τα δίκτυα χειρίζονται όλα αυτά για εσάς. τα κατάφερα 1 εκατομμύριο δολάρια με διαφημίσεις όπως αυτή. Δείτε το βίντεό μου εδώ.

Αναρτήσεις με χορηγία και αναρτήσεις επισκεπτών

Εάν είστε αυθεντία σε μια συγκεκριμένη θέση ή έχετε αρκετά μεγάλο κοινό, μπορείτε να προσφέρετε τη δημοσίευση αναρτήσεων επισκεπτών στον ιστότοπό σας με χρέωση. Οι εταιρείες ενδέχεται να επικοινωνήσουν μαζί σας για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους στον ιστότοπό σας. Μπορεί να σας ζητήσουν να δημοσιεύσετε μια ανάρτηση επισκέπτη, να εμφανίσετε ένα banner ή έναν σύνδεσμο που σχετίζεται με την υπηρεσία τους. Στη συνέχεια, θα τους χρεώσετε μια αμοιβή για το χώρο.

Αλλά αν ακολουθείτε αυτόν τον δρόμο, θυμηθείτε να αναρωτηθείτε εάν οι αναγνώστες σας θα επωφεληθούν από το υλικό και εάν ευθυγραμμίζεται με την επωνυμία σας. Σίγουρα δεν θέλετε να εγκρίνετε προσωπικά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που μπορεί να σας κάνει να χάσετε την αξιοπιστία σας στο κοινό σας.

Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εταιρείες όπως θεία, Αναφέρω, Επώνυμο ρολόι, Επίπτωση, Λογισμικό Upfluence, Βρόχος 88, Ifluenz και Socialbakers θα σας πληρώσει για να δημοσιεύσετε μηνύματα χορηγίας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σας, εάν έχετε ακόλουθους. Συνήθως θέλουν τουλάχιστον 100.000+ ακόλουθους, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το ποσό που θα κερδίσετε εξαρτάται από το μέγεθος του κοινού σας και από το πώς ανταποκρίνεται σε αυτό που προωθείτε. Διαφορετικές εταιρείες δομούν διαφορετικά τις πληρωμές τους, αλλά οι περισσότερες από αυτές θα σας πληρώσουν ανά ανάρτηση.

Affiliate Marketing

Το μάρκετινγκ συνεργατών έχει να κάνει με την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών άλλης εταιρείας και την απόκτηση προμήθειας για κάθε επιτυχημένη πώληση ή ενέργεια. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Πρόγραμμα συνεργατών Amazon. Το καλύτερο μέρος του μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ότι συνεργάζεστε με αξιόπιστες, καθιερωμένες εταιρείες, επομένως δεν θα χρειάζεται πραγματικά να διατηρείτε απόθεμα ή να πουλάτε τα δικά σας προϊόντα.

Μπορείτε να προωθήσετε τους συνδέσμους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του ιστολογίου σας ή μιας λίστας email. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και στρατηγικές που χτίζονται γύρω από το μάρκετινγκ θυγατρικών. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε ως έμπορος θυγατρικών θα ήταν να εγγραφείτε Πλούσιος Συνεργάτης όπου θα λάβετε βασικά τα εργαλεία στρατηγικές και την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος συνεργάτης του μάρκετινγκ.

Δημιουργία εσόδων από το κανάλι σας στο YouTube

Το να κερδίζετε χρήματα στο YouTube μπορεί να είναι εξαιρετική δουλειά. Θα σας πληρώσουν για την εμφάνιση διαφορετικών τύπων διαφημίσεων στο βίντεό σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο αφού το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά το Google. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε έσοδα από τα βίντεό σας, πρέπει να πληροίτε τα απαιτήσεις. Τη στιγμή αυτού του άρθρου, θα χρειαστείτε πάνω από 1000 συνδρομητές και τουλάχιστον 4.000 ώρες παρακολούθησης τους τελευταίους 12 μήνες. Αλλά μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα προβάλλοντας διαφημίσεις Google AdSense.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συνδέσμους δημοσίευσης μετρητών συνεργατών για προϊόντα ή υπηρεσίες που προτείνετε στις περιγραφές των βίντεό σας. Έτσι, εκτός από τις διαφημίσεις YouTube Adsense, μπορείτε να συνεργαστείτε με εταιρείες απευθείας για την εμπορία των προϊόντων τους ή ακόμα και συμφωνίες έγκρισης εκατομμυρίων αν έχετε κοινό. Το καλύτερο από όλα, χρειάζεστε μόνο έναν υπολογιστή και αξιόπιστο διαδίκτυο για να ξεκινήσετε.

Δημιουργία ή χρήση λίστας email

Μια λίστα email μπορεί να είναι μια πολύτιμη πηγή επισκεψιμότητας για ιστότοπους, ειδικά για αυτούς που έχουν κοινό με παρόμοια ενδιαφέροντα ή ανάγκες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεργαστείτε με εταιρείες ή ιστότοπους που είναι πρόθυμοι να σας πληρώσουν για την επισκεψιμότητα που τους στέλνετε ή ακόμα και για προμήθειες πωλήσεων. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, όλα είναι για τη δημιουργία χρήσιμων email που μπορούν να προσελκύσουν το κοινό σας και την παρακολούθηση της απόδοσης των συνδέσμων που εισάγετε στις εκρήξεις email που στέλνετε.

Μπορείτε, λοιπόν, να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δημοσιεύοντας διαφημίσεις στο Διαδίκτυο;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση γύρω από την προβολή διαφημίσεων και να κάνετε έξι έως επτά αριθμούς. Όλα συνοψίζονται στη συνεργασία με τους κατάλληλους διαφημιστές που θα σας πληρώσουν την αξία σας. Το να έχεις ένα δεκτικό στοχευμένο κοινό είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο επιτυχίας. Μετά από αυτό, το να κάνετε το κοινό σας να αναλάβει δράση είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε είναι να συμμετάσχετε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας παρέχει τα εργαλεία και τις στρατηγικές που χρειάζεστε για να αποκτήσετε οργανική επισκεψιμότητα από την Google και να δημιουργήσετε ένα κοινό από εκεί. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να αποκτάτε επισκεψιμότητα, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με διαφημίσεις και άλλους τρόπους, τότε σίγουρα σκεφτείτε να το χρησιμοποιήσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Ας ελπίσουμε ότι τώρα έχετε μια ιδέα από πού να ξεκινήσετε εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα δημοσιεύοντας διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Λοιπόν, ποια διαδρομή θα ακολουθούσατε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar