Κορυφαίοι 12 καλύτεροι και ασφαλέστεροι τρόποι για να πουλήσετε μεταχειρισμένα DVD στο Διαδίκτυο

1
Κορυφαίοι 12 καλύτεροι και ασφαλέστεροι τρόποι για να πουλήσετε μεταχειρισμένα DVD στο Διαδίκτυο

Παλιότερα, ο μόνος τρόπος για να μετατρέψετε μεταχειρισμένα πράγματα σε χρήματα ήταν να τα πουλήσετε σε ένα ενεχυροδανειστήριο ή να πραγματοποιήσετε μια πώληση σε γκαράζ. Αλλά τώρα έχουμε το Διαδίκτυο που διευκολύνει την αξιοποίηση όλων των σκουπιδιών που έχουν κολλήσει στα ράφια και τα γκαράζ μας. Αλλά το Διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα σκοτεινό επικίνδυνο μέρος για επιχειρηματική δραστηριότητα, αν δεν είστε προσεκτικοί. Έτσι, αν έχετε μερικά παλιά DVD που θα θέλατε να πουλήσετε, εδώ είναι 12 καλύτεροι και ασφαλέστεροι τρόποι για να πουλήσετε μεταχειρισμένα DVD στο Διαδίκτυο!

Πόσο πωλούνται τα μεταχειρισμένα DVD;

Αν και δεν περιμένετε να λάβετε την πλήρη τιμή αγοράς για μεταχειρισμένα DVD, ένας γρήγορος έλεγχος στο διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι θα πρέπει να περιμένετε να πουλήσετε μεταχειρισμένα DVD για μερικά σεντς έως ένα δολάριο. Τα παιχνίδια πωλούνται στη μισή αρχική τους τιμή, ενώ οι δίσκοι Blu-Ray πωλούνται περίπου στο ένα τέταρτο έως το ένα τρίτο της αγοραίας τους αξίας. Ωστόσο, σπάνια αντικείμενα και συλλογικότητες τείνουν να κερδίζουν ένα τακτοποιημένο ποσό εάν χρησιμοποιείτε ιστότοπους με προσφορές όπως το eBay. Αλλά όλα εξαρτώνται από το πού πουλάτε τα εμπορεύματά σας και την κατάσταση του DVD.

Πού μπορώ να πουλήσω μεταχειρισμένα DVD στο Διαδίκτυο;

Υπάρχουν πολλοί πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα παλιά σας DVD σε μετρητά. Μερικοί μπορεί να σας βοηθήσουν να χειριστείτε την εκπλήρωση, ενώ άλλοι απαιτούν από εσάς να ολοκληρώσετε την πώληση μόλις βρείτε έναν υποψήφιο αγοραστή. Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι 12 μέρη όπου μπορείτε να πουλήσετε DVD, CD, ακόμη και δίσκους Blu-Ray.

Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Decluttr– Η Decluttr θα αγοράσει τα χρησιμοποιημένα σας DVD, ταινίες bBlu-Ray, κινητά τηλέφωνα, tablet, κονσόλες παιχνιδιών, σχολικά βιβλία και παρόμοια αντικείμενα με μετρητά. Για να ξεκινήσετε να πουλάτε DVD, απλώς εισαγάγετε τον γραμμωτό κώδικα για το αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε και στείλτε το σε αυτούς δωρεάν. Μπορείτε να πουλήσετε και μέσω της εφαρμογής τους. Εάν επιλέξετε να πληρωθείτε μέσω PayPal ή απευθείας κατάθεσης, θα λάβετε την πληρωμή σας εντός 24 ωρών. Διαφορετικά, θα πρέπει να περιμένετε για έλεγχο στην αλληλογραφία σας μετά από μερικές ημέρες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην πλήρη κριτική μας στο Decluttr.

Αμαζόνα – Υπάρχουν μερικές επιλογές πώλησης με την Amazon. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Amazon FBA (το Amazon εκπληρώνει τις πωλήσεις σας), το FBM (Είστε υπεύθυνοι για τις υπηρεσίες αποστολής και μετά την πώληση) ή AMZ (Πώληση απευθείας στο Amazon). Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε τα DVD σας με δωροκάρτες Amazon. Ο πιο κερδοφόρος τρόπος θα ήταν να καταχωρίσετε τα DVD μόνοι σας ως πωλητές τρίτου μέρους (FBA ή FBM). Είτε έτσι είτε αλλιώς, σε αντίθεση με το buyback vending, θα λάβετε τα χρήματά σας μόλις ένας αγοραστής αγοράσει τα εμπορεύματά σας στο Amazon.

eBay – Το eBay δεν έχει κανένα μυαλό όταν πρόκειται να πουλήσει οτιδήποτε μεταχειρισμένο. Η πώληση στο eBay μπορεί να είναι πραγματικά προσοδοφόρα, καθώς θα πουλήσετε απλώς στον πλειοδότη. Αυτή είναι η καλύτερη πλατφόρμα για την πώληση συλλογικοτήτων και σπάνιων αντικειμένων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε φωτογραφίες του αντικειμένου σας, να ορίσετε μια τιμή εκκίνησης και να παρακολουθήσετε τις προσφορές. Μπορείτε επίσης να ορίσετε προσφορές «Αγοράστε το τώρα».

Πωλητές εξαγοράς

Eagle Saver– Το Eagle Saver σάς επιτρέπει να πουλάτε καινούργια και μεταχειρισμένα DVD, CD και Blu-Ray. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον 12ψήφιο γραμμωτό κώδικα που είναι τυπωμένος κάτω από τον γραμμωτό κώδικα UPC στο σύστημά τους. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια άμεση προσφορά για το προϊόν. Μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε τις ταινίες ή τις τηλεοπτικές σας σειρές στο Eagle Saver. Θα σας δώσουν μια ετικέτα προπληρωμένης αποστολής USPS ή FedEx για να τους τη στείλετε δωρεάν. Μόλις λάβουν το προϊόν σας και ολοκληρωθούν τα πάντα, θα σας πληρώσουν μέσω PayPal ή θα ελέγξουν την επόμενη μέρα. Εάν το προϊόν σας δεν περάσει τον ποιοτικό έλεγχο, θα σας το στείλουν πίσω δωρεάν.

SecondSpin– Το SecondSpin δέχεται οποιονδήποτε τίτλο DVD αρκεί να είναι κωδικοποιημένος ως Region 1 ή Region Free/All Disc. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε την καλύτερη τιμή, ο δίσκος σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο νέο, με ελάχιστη γραφή ή αυτοκόλλητα στο έργο εκτύπωσης. Το SecondSpin σάς επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε μια εκτιμώμενη αξία συναλλαγής πληκτρολογώντας τον γραμμωτό κώδικα ή το όνομα DVD στον ιστότοπό τους. Θα σας επιστρέψουν τα έξοδα αποστολής εάν δεχτούν τα προϊόντα σας. Πληρώνουν είτε μέσω PayPal, ταχυδρομικής επιταγής ή πίστωσης καταστήματος. Και πάλι, εάν ζείτε κοντά σε ένα κατάστημα SecondSpin, μπορείτε να πουλήσετε τα εμπορεύματά σας αυτοπροσώπως.

Πουλήστε DVD στο Διαδίκτυο – Το Sell DVDs Online είναι ένας άλλος αξιόπιστος αγοραστής DVD, CD, κονσολών βιντεοπαιχνιδιών, παιχνιδιών και ελεγκτών. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον γραμμωτό κώδικα UPC στο σύστημά τους και στη συνέχεια θα λάβετε μια άμεση προσφορά. Το αντικείμενο σας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας χωρίς γρατσουνιές, λεκέδες, τσιπς ή εξαρτήματα που λείπουν. Στη συνέχεια, θα τους το στείλετε δωρεάν και θα σας πληρώσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών εάν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί. Πληρώνουν μέσω PayPal ή επιταγής. Ωστόσο, το Sell DVDs Online δεν θα δεχτεί τίποτα νέο, καθώς δεν μπορεί να επαληθεύσει την ιδιοκτησία ή ότι ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να εξαργυρώσει γρήγορα.

Μποναβέντι – Αυτή είναι βασικά μια μηχανή αναζήτησης τιμών που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από 20 διαφορετικούς προμηθευτές επαναγοράς. Μπορείτε είτε να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους είτε να τροφοδοτήσετε τους αριθμούς στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια προσφορά για τα είδη και τους πωλητές που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν το DVD σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πουλήσετε το DVD στον προμηθευτή της επιλογής σας σύμφωνα με την ατομική πολιτική πώλησης, αφού στείλετε το αντικείμενο στην Bonavendi.

Ιστότοποι κοινωνικών/μικρών διαφημίσεων

Facebook– Υπάρχουν τόνοι ομάδων αγοράς και πώλησης στο Facebook. Η καταχώριση είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσωπική συνάντηση με τον αγοραστή ή την αποστολή, καθώς τα πάντα μπορούν να διαπραγματευτούν επί τόπου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια νόμιμη ομάδα αγορών και πωλήσεων στην περιοχή σας, να τραβήξετε φωτογραφίες του DVD και να δημιουργήσετε την καταχώρισή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χορηγήσετε την καταχώρισή σας και να χρησιμοποιήσετε τις διαφημίσεις Facebook για να αυξήσετε το μέγεθος του κοινού σας.

Craigslist– Αυτή η πλατφόρμα golden oldie σάς επιτρέπει επίσης να καταχωρείτε και να πουλάτε πράγματα δωρεάν. Απλώς τραβήξτε φωτογραφίες του αντικειμένου σας, περιγράψτε το και αφήστε το να πετάξει. Στη συνέχεια, θα συζητήσετε τα logistics εκπλήρωσης με τον αγοραστή. Αλλά να είστε προσεκτικοί, το Craigslist είναι μια εστία όλων των ειδών απάτες και τρελούς. Προσπαθήστε να συναντήσετε έναν αγοραστή σε έναν δημόσιο χώρο και θα πρέπει να επισημάνετε έναν φίλο μαζί ή να συναντηθείτε δημόσια.

Εφαρμογές που σας επιτρέπουν να πουλάτε μεταχειρισμένα DVD

Εφαρμογή LetGo – Η εφαρμογή LetGo σάς επιτρέπει να πουλάτε οτιδήποτε μεταχειρισμένο δωρεάν. Για να καταχωρίσετε το DVD σας, απλώς τραβήξτε καθαρές φωτογραφίες του, περιγράψτε το λεπτομερώς και κάντε την καταχώρισή σας. Ένας πιθανός αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας εντός της εφαρμογής ή απευθείας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συζητήσετε τους όρους στη συνέχεια. Το LetGo σάς επιτρέπει επίσης να πληρώνετε για μια αγγελία. Εάν το κάνετε αυτό, το προϊόν σας θα οδηγήσει το πακέτο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αλλά να είστε προσεκτικοί καθώς το LetGo δεν θα φέρει ευθύνη για μια κακή συμφωνία. Μπορείτε να το διαβάσετε αυτό Έλεγχος εφαρμογής LetGo για να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή.

VarageSale– Οι πωλήσεις στο VarageSale είναι κάπως πιο ασφαλείς από το LetGo ή το Craigslist, καθώς επαληθεύουν όλους τους χρήστες και έχουν κάποιο έλεγχο στις συναλλαγές και την ανταλλαγή πληροφοριών. Για να πουλήσετε τα DVD σας στο VarageSale, απλώς τραβήξτε φωτογραφίες των εμπορευμάτων σας και δημοσιεύστε τα. Εάν ένας αγοραστής ενδιαφέρεται, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός της εφαρμογής. Στη συνέχεια, μπορείτε να συζητήσετε την εκπλήρωση με τον αγοραστή. Το VarageSale είναι ασφαλέστερο καθώς οι διαχειριστές σας καθοδηγούν σε μια διαδικασία ελέγχου πριν σας δεχτούν ως αγοραστή ή πωλητή. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό σε αυτό Έλεγχος εφαρμογής VarageSale.

Εφαρμογή DePop – Το Depop είναι επίσης εξαιρετικό καθώς παρακολουθεί την αλληλεπίδρασή σας με τους αγοραστές. Ως πωλητής προστατεύεστε από την προστασία πωλητή PayPal. Για να πουλήσετε χρησιμοποιώντας το DePop, θα πρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες των DVD σας, να κάνετε μια λεπτομερή περιγραφή και να περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας αγοραστής εντός της εφαρμογής. Ένας αγοραστής θα πληρώσει πρώτα για το προϊόν μέσω PayPal και στη συνέχεια θα του στείλετε το αντικείμενο. Όταν ο αγοραστής λάβει το προϊόν, θα βαθμολογήσει το προφίλ σας με βάση την εμπειρία του μαζί σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό σε αυτό Έλεγχος εφαρμογής DePop.

Είναι ασφαλές να πωλούνται μεταχειρισμένα DVD στο Διαδίκτυο;

Ναι, είναι σίγουρα ασφαλές να πουλήσετε μεταχειρισμένα DVD στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Όποτε είναι δυνατόν, φροντίστε πρώτα να πληρώνεστε ή να δομείτε τη συναλλαγή με τρόπο που να είστε προστατευμένοι. Θυμηθείτε να συγκρίνετε τις τιμές για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Πουλήσατε ποτέ με επιτυχία μεταχειρισμένα DVD στο διαδίκτυο; Η επιλογή που χρησιμοποιήσατε αναφέρεται στη λίστα μας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar