Κορυφαίες 6 δωρεάν θέσεις εργασίας αξιολογητή μηχανών αναζήτησης από το σπίτι

0
Κορυφαίες 6 δωρεάν θέσεις εργασίας αξιολογητή μηχανών αναζήτησης από το σπίτι

Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που πέρασα μια ολόκληρη μέρα χωρίς να χρησιμοποιήσω το Google. Οι μηχανές αναζήτησης όταν γίνονται σωστά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα οτιδήποτε θέλετε! Αλλά μερικές φορές μας αποτυγχάνουν και μας παρέχουν άσχημα αποτελέσματα. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google γνωρίζουν ότι οι υπολογιστές δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα σωστά συνεχώς. Έτσι προσλαμβάνουν άτομα σαν εσάς και εγώ ως αξιολογητές μηχανών αναζήτησης για να βελτιώσουν την ποιότητα και τη συνάφεια των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Αν αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε να εργάζεστε ως αξιολογητής μηχανών αναζήτησης ή τι είναι, σας έχουμε καλύψει. Κάναμε τη σκληρή δουλειά για εσάς και βρήκαμε το Top 6 Best Θέσεις εργασίας αξιολογητή μηχανών αναζήτησης που θα σας πληρώσει για να δουλέψετε από το σπίτι!

Τι κάνει ένας αξιολογητής μηχανών αναζήτησης;

Ένας αξιολογητής μηχανών αναζήτησης αναλύει τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης ορισμένων ερωτημάτων αναζήτησης και εκχωρεί μια βαθμολογία με βάση ένα δεδομένο σύνολο παραγόντων. Ενώ οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing μας βοηθούν να βρούμε πληροφορίες στο διαδίκτυο, τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορεί να μην είναι πάντα ακριβή, σχετικά ή χρήσιμα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν bots και αλγόριθμους για να λάβουν αυτά τα αποτελέσματα.

Επομένως, η δουλειά σας ως αξιολογητής μηχανών αναζήτησης θα ήταν να εισάγετε την ανθρώπινη πτυχή στη διαδικασία αναζήτησης για να προσδιορίσετε καλύτερα τη συνάφεια, την ακρίβεια και την ποιότητα των αποτελεσμάτων για έναν δεδομένο όρο(ους) αναζήτησης.

Για παράδειγμα, εάν το ερώτημα αναζήτησης είναι „The Big Bang Theory“, αυτό μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Θα μπορούσε να σημαίνει την επιστημονική θεωρία ή την τηλεοπτική εκπομπή. Επομένως, η δουλειά σας θα ήταν να αξιολογήσετε και να βαθμολογήσετε την ακρίβεια, τη συνάφεια και την ποιότητα των αποτελεσμάτων που παράγει η μηχανή αναζήτησης σε σχέση με το ερώτημα.

Πόσο κερδίζει ένας αξιολογητής μηχανών αναζήτησης;

Το πόσα θα κερδίσετε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πού εργάζεστε. Ορισμένες εταιρείες θα σας ζητήσουν να υπογράψετε μια σύμβαση και να σας ορίσουν μια ωριαία χρέωση. Άλλοι θα σας αναθέσουν έργα όταν είναι διαθέσιμα και θα σας πληρώσουν για κάθε εργασία που έχετε ολοκληρώσει.

Αυτές οι θέσεις εργασίας πληρώνουν γενικά πάνω από τον κατώτατο μισθό, με τις περισσότερες εταιρείες να πληρώνουν μεταξύ 10 και 15 $ την ώρα. Άλλες εταιρείες πληρώνουν ανά έργο με τους αξιολογητές να αναφέρουν ότι κερδίζουν περίπου 10 $ ανά ολοκληρωμένη εργασία. Σε κάθε περίπτωση, ο μισθός θα ποικίλλει και οι περισσότερες εταιρείες θα απαιτήσουν από εσάς να υπογράψετε ένα έγγραφο Συμφωνίας Μη Αποκάλυψης (NDA) σχετικά με την πληρωμή.

Τελικά το εύρος αμοιβών υπαγορεύεται από τον εργοδότη και έχει ένα ανώτατο όριο. Ενώ όταν δουλεύεις για τον εαυτό σου, αποφασίζεις πόσα χρήματα θα βγάλεις. Επιπλέον, τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε θα είναι παθητικά στο χρόνο. Αν σας αρέσει ο ήχος αυτού, μπορείτε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι!

Πώς μπορώ να γίνω αξιολογητής μηχανών αναζήτησης;

Πρώτα πρέπει να εγγραφείτε σε μια εταιρεία που προσλαμβάνει αξιολογητές μηχανών αναζήτησης. Δεν υπάρχει χρέωση που να σχετίζεται με αυτό. Στη συνέχεια, θα περάσετε από μια περίοδο αξιολόγησης και εκπαίδευσης, συνήθως μία ή δύο εβδομάδες. Μόλις κρίνουν ότι είστε κατάλληλοι για την εργασία, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε. Αλλά αν πιστεύετε ότι αυτό το είδος εργασίας δεν είναι για εσάς, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε έρευνες σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com ή λάβετε ανταμοιβές για αυτό που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com. Μπορείτε ακόμη να μάθετε πώς να δημιουργείτε παθητικό εισόδημα για τη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης χωρίς προηγούμενη εμπειρία χρήσης Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Ή μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα ενώ εργάζεστε ως αξιολογητής μηχανών αναζήτησης. Εξαρτάται εντελώς από εσάς.

Πού μπορώ να βρω θέσεις εργασίας αξιολογητή μηχανών αναζήτησης;

Το καλύτερο μέρος για τις θέσεις εργασίας αξιολογητών μηχανών αναζήτησης είναι ότι μπορείτε να τις κάνετε εξ αποστάσεως. Έτσι, ένας υπολογιστής και αξιόπιστο διαδίκτυο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές εταιρείες που προσλαμβάνουν αξιολογητές μηχανών αναζήτησης.

Η εφαρμογή – Αυτή η εταιρεία διαχείρισης δεδομένων με έδρα την Αυστραλία προσλαμβάνει αξιολογητές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μηχανών αναζήτησης από όλο τον κόσμο. Του δωρεάν για να ξεκινήσετε και αν προσγειωθείτε σε μια θέση, θα κερδίζετε 13 $ την ώρα κατά μέσο όρο. Αλλά θα χρειαστεί να περάσετε μια σειρά από τεστ που θα διαρκέσουν για μερικές ημέρες. Πληρώνουν μέσω απευθείας κατάθεσης 30 ημέρες αφότου παραδώσετε ένα τιμολόγιο. Οι εργαζόμενοι εδώ λένε ότι αγαπούν την ευελιξία της εταιρείας, αλλά μια μόνο κακή βαθμολογία μπορεί να σας κάνει άνεργο. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η εργασία σας είναι πάντα ακριβής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία στο δικό τους Σελίδα με συχνές ερωτήσεις εδώ.

Lionbridge – Η Lionbridge προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργασιών στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των αξιολογητών μηχανών αναζήτησης που επικεντρώνονται κυρίως στις διαφημίσεις. Η συμμετοχή είναι δωρεάν από οπουδήποτε στον κόσμο. Πληρώνουν 14 $ την ώρα, με όριο 20-24 ώρες εργασίας την εβδομάδα. Πληρώνουν με απευθείας κατάθεση ή τραπεζικό έμβασμα κάθε 10 του μήνα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία επικοινωνώντας μαζί τους εδώ.

ZeroChaos – Ως αξιολογητής που εργάζεται για το ZeroChaos, βασικά θα αξιολογείτε την ποιότητα και τη συνάφεια των διαφημίσεων που εμφανίζονται σε σελίδες μηχανών αναζήτησης. Πληρώνουν 13 $ την ώρα με όριο 29 ωρών την εβδομάδα, που καταβάλλεται κάθε εβδομάδα μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Θα χρειαστούν να είστε πραγματικά λεπτομερείς με την αξιολόγησή σας για να διαπρέψετε εδώ. Δεν υπάρχουν σοβαρά παράπονα κατά της εταιρείας κατά τη στιγμή της σύνταξης. Αλλά προφανώς οι θέσεις εργασίας δεν είναι πάντα εγγυημένες κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να κάνετε αίτηση από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ομαδική εργασία.ai (πρώην iSoftStone) – Το Teemwork.ai συγκεντρώνει αξιολογητές μηχανών αναζήτησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Βασικά θα εισάγετε ερωτήματα σε μια μηχανή αναζήτησης και θα βαθμολογήσετε τα αποτελέσματα με βάση το ιδιόκτητο σύστημα αξιολόγησης. Οι εργαζόμενοι εδώ λένε ότι κερδίζουν περίπου 12-13 $ την ώρα και σύμφωνα με αυτούς, η επιτυχία της αρχικής δοκιμασίας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Θα σας πληρώσουν μέσω PayPal ή θα ελέγχουν κάθε τέλος του μήνα. Μπορείς πηγαίνετε εδώ για να κάνετε αίτηση.

Google – Εάν είστε αρκετά τυχεροί να προσελκύσετε έναν αξιολογητή μηχανής αναζήτησης για το Google, σύμφωνα με πληροφορίες θα κερδίζετε περίπου 14 $ την ώρα ως αξιολογητής ποιότητας διαφημίσεων. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον πτυχίο Bachelor για να κάνετε αίτηση. Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε την ευκαιρία να προσληφθείτε είναι να κατευθυνθείτε στο Σελίδα Καριέρες της Google και δημιουργήστε μια ειδοποίηση.

KarmaHub – Μια άλλη τυπική εταιρεία που προσλαμβάνει αξιολογητές μηχανών αναζήτησης είναι η KarmaHub. Η εργασία σας βασικά θα είναι να αξιολογεί εάν ένα συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης ταιριάζει με τα αποτελέσματα που εμφανίζει μια μηχανή αναζήτησης. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις εργασίας. Το KarmaHub πληρώνει 10-11 $ την ώρα, πληρωτέα στο τέλος του μήνα. Μπορείτε να τα χτυπήσετε εδώ εάν χρειάζεται να μάθετε περισσότερα για την ευκαιρία.

Παράπονα θέσεων εργασίας αξιολογητή μηχανών αναζήτησης

Όλα ακούγονται πολύ γλυκά μέχρι στιγμής. Δυστυχώς, υπάρχει το κακό και το άσχημο για τις θέσεις εργασίας αξιολογητών μηχανών αναζήτησης που πρέπει να γνωρίζετε.

Μην εγκαταλείπετε τη δουλειά σας!

Όσο κι αν αυτές οι δουλειές πληρώνουν ένα αξιοπρεπές ποσό, οι θέσεις εργασίας δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε σε θέσεις εργασίας αξιολογητών μηχανών αναζήτησης για να πληρώνετε τους λογαριασμούς με συνέπεια, καθώς η εργασία βασίζεται στη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να κερδίσετε σταθερό εισόδημα πλήρους ή μερικής απασχόλησης εγκαίρως, τότε σίγουρα ελέγξτε το Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Αυστηροί κανόνες και οδηγίες

Μπορεί να νομίζετε ότι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης είναι μια εύκολη δουλειά. Θα έκανες λάθος. Αρκετοί εργάτες λένε ότι υποβλήθηκαν σε τόνους κατευθυντήριων γραμμών και κανόνων που έπρεπε να μάθουν για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δουλειά. Αυτοί οι κανόνες αλλάζουν ανάλογα με την εργασία. Έτσι, δεδομένου ότι οι δεξιότητες δεν είναι μεταβιβάσιμες, μπορεί τελικά να αποτύχετε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα έργο ακόμα κι αν η αίτησή σας έγινε αποδεκτή. Ορισμένες εταιρείες όπως η Appen ενδέχεται ακόμη και να ανακαλέσουν τη συνδρομή σας βάσει μιας αποτυχημένης δοκιμής. Ευτυχώς έχετε την επιλογή να κερδίσετε χρήματα με ιστότοπους όπως Swagbucks.com, FusionCash.com και SurveyJunkie.com που δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς.

Αξίζουν τον κόπο οι θέσεις εργασίας αξιολογητών μηχανών αναζήτησης;

Εάν είστε εξαιρετικοί στην κριτική σκέψη, ακολουθώντας τις οδηγίες και προσανατολίζεστε στη λεπτομέρεια, τότε οι θέσεις εργασίας αξιολογητών μηχανών αναζήτησης μπορεί να σας ανταμείβουν. Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες προσλαμβάνουν εργαζομένους σε βάση ανάδοχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε πάντα εγγυημένη εργασία.

Η αμοιβή μπορεί να είναι αξιοπρεπής στις περισσότερες εταιρείες, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάθε είδους κανόνες, οδηγίες και οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε. Και αυτό προϋποθέτει ότι μπορείτε να μπείτε. Επειδή προφανώς οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν περνούν καν την αρχική δοκιμασία. Αλλά η ουσία είναι ότι αυτές οι θέσεις εργασίας είναι πραγματικές και αξιόλογες, εάν περάσετε αυτές τις δοκιμασίες και τις απαιτήσεις προσόντων.

Ωστόσο, δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε σε αυτά για σταθερό εισόδημα που πληρώνει τους λογαριασμούς. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νόμιμη διαδικτυακή επιχείρηση που θα τα βγάλει πέρα, τότε σίγουρα ελέγξτε το Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, ελπίζω να βρήκατε αυτή τη λίστα χρήσιμη. Θα εργαζόσασταν ως αξιολογητής μηχανών αναζήτησης; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar