Κοινά λάθη κήπου: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται από ιδιοκτήτες κήπων

8
Κοινά λάθη κήπου: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται από ιδιοκτήτες κήπων

Συνηθισμένα λάθη στον κήπο αποτελούν πρόβλημα για πολλούς ιδιοκτήτες κήπων. Από την επιλογή λάθος φυτών μέχρι την κακή χρήση εργαλείων και λιπασμάτων, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι να κάνετε και τι να αποφύγετε όταν φροντίζετε τον κήπο σας. Ας συζητήσουμε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες κήπων, ώστε να τα αποφύγετε και να δημιουργήσετε έναν όμορφο και υγιή κήπο.

3 Συνήθη Λάθη

Εδώ είναι τα τρία πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες κήπων και πώς να τα αποφύγετε.

Τι είναι η Συμπίεση Εδάφους

Λάβετε επαγγελματική βοήθεια πριν καταστραφεί ο κήπος σας.

  1. Όχι Σχεδιασμός: Είναι σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο πριν ξεκινήσετε τον κήπο σας. Όχι μόνο πρέπει να γνωρίζετε ποια φυτά θέλετε να καλλιεργήσετε και πού πρέπει να πάνε, αλλά και τι είδους χώμα θα χρειαστείτε και πόσο νερό χρειάζεται κάθε είδος. Χωρίς αυτές τις σκέψεις, μπορεί να βρεθείτε να αντιμετωπίζετε έναν κήπο γεμάτο φυτά που παλεύουν που απλά δεν θα ευδοκιμήσουν.
  2. Φυτεύοντας πάρα πολλά φυτά ταυτόχρονα: Η φύτευση πολλών φυτών ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει ένα χαοτικό περιβάλλον για τον κήπο σας. Όταν προσθέτετε πάρα πολλά φυτά ταυτόχρονα, ο κήπος μπορεί να γίνει υπερπλήρης και τα φυτά να ανταγωνιστούν για πόρους όπως το φως του ήλιου και το νερό. Για να μην συμβεί αυτό, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με λίγα φυτά τη φορά, δίνοντάς τους αρκετό χώρο για να αναπτυχθούν και παρέχοντας την απαραίτητη φροντίδα.
  3. Υπερπότισμα φυτών: Το πολύ νερό μπορεί να πνίξει τα φυτά σας και να προκαλέσει σήψη των ριζών. Από την άλλη πλευρά, το ανεπαρκές νερό μπορεί επίσης να είναι προβληματικό. Θα πρέπει να ερευνήσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες των φυτών σας και να προσπαθήσετε να τηρείτε ένα σταθερό πρόγραμμα ποτίσματος. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλά στραγγιζόμενο έδαφος για να αποτρέψετε τυχόν προβλήματα με το υπερβολικό πότισμα.

Συμβουλές για ένα πράσινο τοπίο

  1. Φυτικό εγγενές είδος: Τα ιθαγενή είδη είναι προσαρμοσμένα στο τοπικό κλίμα, τον τύπο του εδάφους και τα έντομα, καθιστώντας τα μια καλύτερη επιλογή για τον κήπο σας. Επίσης, η φύτευση αυτόχθονων ειδών βοηθά στην προστασία της βιοποικιλότητας και στη δημιουργία ενδιαιτημάτων για την τοπική άγρια ​​ζωή.
  2. Εξετάστε την εξοικονόμηση νερού: Η εξοικονόμηση νερού στον κήπο σας είναι ένας σημαντικός τρόπος για να μειώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Η εφαρμογή στάγδην άρδευσης, η χρήση εδαφοκάλυψης για τη διατήρηση της υγρασίας και η εγκατάσταση βαρελιών βροχής είναι όλοι καλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε νερό στον κήπο σας.
  3. Επιλέξτε Οργανικά Λιπάσματα: Τα οργανικά λιπάσματα είναι πολύ καλύτερα για το περιβάλλον από τα χημικά λιπάσματα, τα οποία μπορούν να βλάψουν το περιβάλλον και το έδαφος. Τα οργανικά λιπάσματα προάγουν επίσης ωφέλιμους μικροοργανισμούς στο έδαφος, οδηγώντας σε πιο υγιή φυτά και κήπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο All Around Soil & Stone σήμερα για οποιαδήποτε προϊόντα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας!

Κοινά λάθη κήπου: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται από ιδιοκτήτες κήπων27-02-2023Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2019/03/le-industrial-jz_-in_-f-vb_-6.jpg200 px200 px

Schreibe einen Kommentar