Κερδίστε χρήματα περπατώντας: 8 εφαρμογές που σας πληρώνουν για να περπατήσετε!

0
Κερδίστε χρήματα περπατώντας: 8 εφαρμογές που σας πληρώνουν για να περπατήσετε!

Στη σημερινή εποχή υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο. Και αν έχετε smartphone και δεν το χρησιμοποιείτε για να βγάλετε χρήματα, τότε χάνετε. Λοιπόν, ψάξαμε τον ιστό για να το βρούμε οι καλύτερες εφαρμογές που σας πληρώνουν για να περπατήσετε. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάνετε μια βόλτα στην πόλη, αυτές οι 8 εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα περπατώντας.

Πώς σας πληρώνουν οι εφαρμογές για να περπατήσετε;

Μόλις εγγραφείτε, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε μια πρόκληση. Η εφαρμογή θα παρακολουθεί την κίνηση και τη δραστηριότητά σας και θα σας ανταμείβει σε μετρητά, δωροκάρτες, εκπτώσεις, δωρεάν πράγματα ή φιλανθρωπικές δωρεές.

Οι εφαρμογές που σας πληρώνουν για να περπατήσετε σας ενθαρρύνουν να ζήσετε έναν ενεργό, υγιεινό τρόπο ζωής. Αλλά δεν περιορίζεται μόνο στο περπάτημα, αυτές οι εφαρμογές μπορεί επίσης να σας πληρώσουν για:

  • Τρέξιμο
  • Ζάλη
  • Κύκλος
  • Επεξεργάζομαι
  • Χάνω βάρος
  • Βόλτα σκυλιά

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω περπατώντας;

Λοιπόν, δεν πρέπει να περιμένετε να κερδίσετε τα προς το ζην με εφαρμογές που σας πληρώνουν για να περπατήσετε. Υπάρχουν εφαρμογές που θα σας πληρώσουν δωροκάρτες αξίας λίγων δολαρίων μετά από χρήση δύο εβδομάδων, ενώ άλλες θα σας ζητήσουν να στοιχηματίσετε και να κερδίσετε ένα κέρδος εάν πετύχετε έναν καθορισμένο στόχο. Αλλά δεν μπορείς να πεις πόσα μπορείς να βγάλεις.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να κερδίσετε κάποια ωραία εφεδρικά ρέστα ενώ χάνετε βάρος, περπατάτε τον σκύλο σας, κάνετε μια βραδινή βόλτα ή γυμνάζεστε. Τούτου λεχθέντος, δεν βλάπτει ποτέ να έχεις πολλαπλές ροές εισοδήματος. Και δεδομένου ότι καμία από αυτές τις εφαρμογές δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε παθητικό εισόδημα πλήρους απασχόλησης, ίσως θελήσετε να το σκεφτείτε Η κορυφαία μου σύσταση. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε FusionCash.com και Swagbucks.com για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως να παρακολουθείτε βίντεο, να διαβάζετε email, να παίζετε παιχνίδια, να κατεβάζετε άλλες εφαρμογές και πολλά άλλα.

Οι 8 κορυφαίες εφαρμογές που σας πληρώνουν για να περπατήσετε

Εντάξει, ας μπούμε στις καλύτερες εφαρμογές που σας πληρώνουν για το περπάτημα.

1. HealthyWage

Το HealthyWage είναι μια εφαρμογή που σας πληρώνει για να παίξετε με το βάρος σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, θα χρησιμοποιήσετε πρώτα την αριθμομηχανή τους για να εισαγάγετε τον στόχο σας και να υπολογίσετε τα κέρδη σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ρύθμισης βραβείων για να ορίσετε τον στόχο σας και το έπαθλο θα προσαρμοστεί καθώς παίζετε με το εργαλείο. Θα χρειαστεί επίσης να παραμείνετε σε καλό δρόμο σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού με εβδομαδιαίες ζυγίσεις. Αν πετύχεις τον στόχο σου κερδίζεις το έπαθλο.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 10.000 $ ανάλογα με το αρχικό ποσό πονταρίσματος και τη δυσκολία της εργασίας σας. Πληρώνουν μέσω PayPal ή επιταγής. Εάν χρησιμοποιείτε PayPal, χρειάζονται 2-5 ημέρες για να λάβετε τα χρήματά σας. Ενώ μια επιταγή χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να φτάσει. Λάβετε υπόψη ότι τα κέρδη σας λήγουν μετά από 12 μήνες αδράνειας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε iOS ή Android έκδοση της εφαρμογής για να ξεκινήσετε.

2. StepBet

Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερο κίνητρο για να παραμείνετε ενεργοί, τότε η StepBet σάς επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα όταν φτάσετε τον στόχο σας ή να χάσετε μερικά εάν δεν πετύχετε τον στόχο σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θέσετε έναν στόχο για τον αριθμό των βημάτων που πιστεύετε ότι μπορείτε να επιτύχετε ανά εβδομάδα για έξι εβδομάδες.

Θα πρέπει να πετύχετε τον εβδομαδιαίο στόχο σας για τις 6 εβδομάδες για να κερδίσετε. Εάν δεν πετύχετε τους στόχους σας, χάνετε το στοίχημά σας και ξεκινάτε ξανά. Εάν πετύχετε τους στόχους σας, διατηρείτε το στοίχημά σας συν ένα κέρδος.

Έτσι ξεκινάτε τοποθετώντας ένα ελάχιστο στοίχημα $40. Για να εγγραφείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στα δύο iOS και Android. Το μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν είστε ποτέ σίγουροι πόσα θα κερδίσετε εάν κερδίσετε, καθώς το pot χωρίζεται με βάση τον αριθμό των χρηστών που εγγράφηκαν για την ίδια πρόκληση με τη δική σας τη στιγμή της ερώτησης.

3. Sweatcoin

Το Sweatcoin απλά σας πληρώνει για τον αριθμό των βημάτων που κάνετε για μια περίοδο 24 ωρών. Έχετε την επιλογή να κερδίσετε έως και 5 sweatcoins για 5.000 βήματα την ημέρα ή να κάνετε αναβάθμιση και να κερδίσετε έως και 10 sweatcoins για 10.000 βήματα την ημέρα.

Μπορείτε να ανταλλάξετε όσα κερδίζετε με χρήματα PayPal ή δωροκάρτες. Μόλις κερδίσετε 20.000 sweatcoins, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για 1.000 $ σε μετρητά PayPal ή αντίστοιχες δωροκάρτες. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS για να παρακολουθεί την κίνησή σας και θα πρέπει να βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο για να κερδίσετε νομίσματα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη και στα δύο iOS και Android. Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της εφαρμογής είναι ότι δεν αποτελεί εγγύηση ότι οι επιλογές εξαργύρωσης θα είναι διαθέσιμες τη στιγμή της ανάγκης και θα πρέπει να δουλέψετε για να φτάσετε στην κορυφή. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για το Sweatcoin εδώ.

4. Εφαρμογή Achievement

Το Achievement είναι μια εφαρμογή γυμναστικής που σας πληρώνει για να είστε ενεργοί. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα περπατώντας, κολυμπώντας, κάνοντας ποδήλατο ή παίζοντας το αγαπημένο σας άθλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταγράψετε τις καθημερινές σας ασκήσεις, τα μοτίβα ύπνου, τα σχέδια αύξησης/απώλειας βάρους και διατροφής και να μοιραστείτε το ταξίδι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, θα κερδίζετε πόντους για κάθε καταγεγραμμένη καθημερινή δραστηριότητα.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 80 πόντους την ημέρα για την καταγραφή των ασκήσεών σας. Μόλις φτάσετε τους 10.000 πόντους, μπορείτε να εξαργυρώσετε 10 $ σε μετρητά PayPal, δωροκάρτες ή να δωρίσετε τα χρήματα σε οποιονδήποτε καταχωρισμένο φιλανθρωπικό οργανισμό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στα δύο iOS και Android.

Σύμφωνα με τους χρήστες, το μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να σας πάρει 4 μήνες για να λάβετε την πρώτη σας πληρωμή 10 $.

5. Πλάνης

Το Rover είναι κυρίως γνωστό ως υπηρεσία κατοικίδιων ζώων. Μπορείς όμως να πληρωθείς και για να βγάζεις βόλτα σκύλους. Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να εξηγήσετε την προηγούμενη εμπειρία σας στη φροντίδα των σκύλων. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των σκύλων που θέλετε να φροντίσετε και τις ώρες που λειτουργούν για εσάς. Στη συνέχεια, θα πληρωθείτε δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας υπηρεσίας.

Μερικοί χρήστες ισχυρίζονται ότι κέρδισαν περίπου 20 $ τη νύχτα, ενώ άλλοι χρεώνουν πάνω από 30 $ ανά συνεδρία με τα κατοικίδια. Ωστόσο, το πόσα κερδίζετε εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά σας, τον αριθμό και τον τύπο των πελατών που μπορείτε να αποκτήσετε και φυσικά την τιμή που ορίζετε για τον εαυτό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την εγγραφή σας στην εφαρμογή. Είναι διαθέσιμο και στα δύο iOS και Android.

6. Ανταμοιβές ισορροπίας Walgreens

Οι αγορές τροφίμων μπορεί να είναι ακριβές, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Walgreens Balance Rewards. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή όταν περπατάτε. Θα μετρήσει τα μίλια σας και θα σας απονείμει πόντους ανά μίλι.

Θα κερδίζετε 20 πόντους για κάθε μίλι και 1000 πόντους αξίζουν 1 $. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους για την καταγραφή των μετρήσεων της αρτηριακής πίεσης και του βάρους σας. Αλλά οι μέγιστοι πόντοι που μπορείτε να κερδίσετε ανά μήνα είναι 10.000 πόντους.

Για να συμμετάσχετε, θα κάνετε πρώτα Πήγαινε εδώ και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας Walgreens στον ιστότοπό τους εάν δεν έχετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής μόλις εισέλθετε. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για κάθε αγοραστή Walgreens, αλλά μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόνο σε ένα κατάστημα Walgreens. Και πάλι, θα χρειαστεί να περπατήσετε τουλάχιστον 50 μίλια για να κερδίσετε το $1 σας και υπάρχει μηνιαίο όριο. Γι‘ αυτό και πάλι, μην το θεωρείτε ευκαιρία δημιουργίας εισοδήματος.

7. Μαγαζάτορας

Το Shopkick σάς επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα κάνοντας αγορές σε καταστήματα λιανικής. Για να κερδίσετε Kicks, (πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για δωροκάρτες) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στα καταστήματα που συμμετέχουν, να βρείτε αντικείμενα εντός της εφαρμογής, να τα σαρώσετε και να συλλέξετε πόντους.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε Kicks για δωροκάρτες ή εκπτώσεις στο ταμείο. Δεν είναι ξεκάθαρο όμως πόσο αξίζουν αυτά τα Kicks. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση και είναι διαθέσιμη και στα δύο Android και iOS.

8. Charity Miles

Το Charity Miles δεν θα σας πληρώσει σε μετρητά, καθώς όσα κερδίζετε πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επομένως, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανταποδώσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί βασικά αισθητήρες κίνησης και GPS στο τηλέφωνό σας για να παρακολουθεί την κίνησή σας.

Μπορείτε να κερδίσετε με τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο. Μετράει επίσης το χρόνο σας σε διάδρομο. Μπορείτε να δωρίσετε τα κέρδη σας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το WWF, το Feeding America, το Wounded Warrior Project, το National Park Foundation και άλλα. Είναι δωρεάν να ξεκίνααλλά θα χρειαστείτε έναν αριθμό τηλεφώνου για να εγγραφείτε.

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα πληρώσουν άμεσα ή έμμεσα για το περπάτημα. Ξέρεις άλλον τρόπο να βγάλεις χρήματα; Κατεβάζει εφαρμογές! Ιστότοποι όπως FusionCash.com & Swagbucks.com σας παρέχει πολλούς τρόπους για να κερδίσετε online, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών λήψης. Έτσι, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τη λήψη και τη χρήση αυτών των εφαρμογών.

Έτσι, μπορείτε πραγματικά να πληρώνεστε για να περπατάτε;

Λοιπόν, αν κρίνουμε από τις εφαρμογές που αναφέραμε παραπάνω, σίγουρα μπορείτε να περπατήσετε για χρήματα. Δεν σταματάει καν εκεί, καθώς μπορείτε να πληρώνεστε για να τρέξετε, να κολυμπήσετε, να κάνετε ποδήλατο, να περπατήσετε σκύλους, να σαρώσετε αντικείμενα σε καταστήματα, να χάσετε βάρος και ούτω καθεξής. Έτσι, αν είστε ενεργό άτομο, μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε χρήματα καθώς ιδρώνετε. Αλλά είναι προφανές ότι το ποσό που θα κερδίσετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής, με τις πιο κερδοφόρες εφαρμογές να είναι εκείνες που σας ζητούν να στοιχηματίσετε στην ικανότητά σας να χάσετε βάρος κάνοντας ένα στοίχημα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το smartphone σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα διαβάζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολουθώντας βίντεο, παίζοντας παιχνίδια και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com.

Αλλά αυτές οι εφαρμογές πιθανότατα δεν θα αλλάξουν την οικονομική σας κατάσταση. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να κερδίσετε τα προς το ζην μέσω διαδικτύου με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο, τότε ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, ορίστε το! Έτσι, την επόμενη φορά που θα πατήσετε τα πόδια σας, θα μπορούσατε να κερδίσετε ρέστα ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Ποια εφαρμογή θα σκεφτόσασταν να χρησιμοποιήσετε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar