Κερδίστε χρήματα γεμίζοντας φακέλους στο σπίτι: Νόμιμη ή απάτη;

2
Κερδίστε χρήματα γεμίζοντας φακέλους στο σπίτι: Νόμιμη ή απάτη;

Εάν έχετε προσπαθήσει να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι μπορείτε να το κάνετε βγάλτε λεφτά γεμίζοντας φακέλους.

Εάν είστε δύσπιστοι σχετικά με αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινή ευκαιρία, θα πρέπει να είστε. Δεδομένου ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τις απάτες, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λεγόμενη ευκαιρία να εργαστείτε στο σπίτι γεμίζοντας φακέλους.

Τι είναι η γέμιση φακέλων;

Υποτίθεται ότι αυτή η δουλειά γεμίσματος φακέλων είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Βασικά πληρώνεστε για να διπλώνετε και να τοποθετείτε ένα έγγραφο σε έναν φάκελο για αποστολή, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα ταχυδρομικά τέλη και απευθύνεστε σε κάθε φάκελο με βάση μια λίστα παραληπτών.

Πώς λειτουργούν οι ευκαιρίες για γέμιση φακέλων;

Έτσι, για να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο σπίτι γεμίζοντας φακέλους, θα βρείτε συνήθως μια διαφήμιση στο ταχυδρομείο, μέσω ενός φίλου ή στο διαδίκτυο που υποστηρίζει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απλώς γεμίζοντας φακέλους στο σπίτι.

Στη συνέχεια, αυτό περιλαμβάνει την εγγραφή σε μια εταιρεία που απαιτεί από εσάς να πληρώσετε ένα τέλος εκκίνησης, συνήθως στην περιοχή των $10-$50, προκειμένου να λάβετε κάποιου είδους «σετ εκκίνησης». Το κιτ εκκίνησης καταλήγει να μην είναι τίποτα άλλο από οδηγίες για να δημοσιεύσετε την ίδια διαφήμιση που πέσατε. Αλλά τώρα η δουλειά σας στο γέμισμα φακέλων είναι να παραπλανήσετε τους άλλους και να σας στείλουν χρήματα για ένα υποτιθέμενο κιτ εκκίνησης. Σε αυτήν την περίπτωση θα πληρωθείτε για να γεμίσετε έναν φάκελο που στέλνει στους ανθρώπους τις ίδιες οδηγίες για να διαιωνίσετε το ίδιο σχέδιο σε κάποιο άλλο θύμα.

Μια παραλλαγή αυτής της απάτης γεμίσματος φακέλων είναι όταν ο φερόμενος εργοδότης γεμίσματος φακέλων θα σας ζητήσει να κάνετε μια αρχική επένδυση για να βγάλετε χρήματα από φακέλους γεμίσματος. Θα έχουν μια λίστα με απαιτήσεις που θα πρέπει να πληροίτε για να πληρώνεστε. Αυτό που δεν θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι αυτές οι απαιτήσεις θα έχουν κρυφές ρήτρες, προϋποθέσεις ή πρότυπα που θα πρέπει να πληροίτε για να πληροίτε τις προϋποθέσεις πληρωμής.

Φυσικά, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, θα αποτύχετε να ανταποκριθείτε στα πρότυπα ή τις απαιτήσεις και, ως εκ τούτου, δεν θα πληροίτε ποτέ τις προϋποθέσεις για αμοιβή. Τελικά συνειδητοποιείτε ότι η εταιρεία χρειαζόταν μόνο την αμοιβή εγγραφής σας. Δεν υπήρχε ουσιαστική ευκαιρία εξαρχής. Ήσουν απλώς μέρος ενός τεράστιου δικτύου πυραμίδων.

Πόσο μπορώ να φτιάξω φακέλους γεμίσματος;

Αυτές οι εταιρείες ισχυρίζονται ότι μπορείτε να φτιάξετε φακέλους γεμιστών εκατοντάδων ή και χιλιάδων δολαρίων στο σπίτι. Αλλά το γέμισμα φακέλων είναι μια γνωστή απάτη και πιθανότατα δεν θα κερδίσετε ούτε μια δεκάρα από τέτοιες ευκαιρίες. Αν δεν καταλήξετε να εξαπατήσετε άλλους για να πιστέψουν ότι αυτές οι ευκαιρίες υπάρχουν, τότε μπορείτε να κερδίσετε χρήματα όπως αυτό. Αλλά η πραγματικότητα είναι γιατί μια νόμιμη εταιρεία θα σας πληρώσει για να γεμίσετε φακέλους όπου υπάρχουν μηχανήματα που μπορούν να το κάνουν με ένα κλάσμα του κόστους; Απλώς δεν έχει νόημα.

Αλλά ρε, μην ανησυχείς ποτέ! Υπάρχουν νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο στο σπίτι. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο σπίτι χρησιμοποιώντας Η κορυφαία μου σύσταση ή απλώς να κάνετε αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως να διαβάζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παρακολουθείτε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως Swagbucks.com και Fusioncash.com.

Πώς να αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες

Για να προσδιορίσετε εάν μια εταιρεία είναι νόμιμη, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

  • Κανε τα μαθηματα σου – Ερευνήστε πρώτα τη νομιμότητα μιας εταιρείας, ειδικά εάν απαιτείται αρχική επένδυση για να ενταχθείτε. Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί πόροι και ιστότοποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρίνετε τη νομιμότητα μιας εταιρείας. Εάν υπάρχει ένα μοτίβο παραπόνων που υποδηλώνουν ότι κάποιος έχασε χρήματα με την ίδια ευκαιρία, το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνετε και εσείς.
  • Αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι – Αν και υπάρχουν μερικοί εύκολοι και νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, η πραγματικότητα είναι ότι δεν θα κερδίσετε πολλά χρήματα με αυτές τις ευκαιρίες. Έτσι, αν κάποιος σας υπόσχεται γελοία χρηματικά ποσά χωρίς να κάνει πολλή δουλειά, τότε μάλλον πρόκειται για απάτη.
  • Να είσαι έξυπνος – Αν δεν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες είτε είναι καλές είτε κακές, καλύτερα να περιμένετε να δείτε. Αφήστε κάποιον άλλο να μπει στη διαδικασία και να μάθει από αυτόν. Μην είσαι στατιστική!

Θυμηθείτε, οι απάτες έρχονται με διαφορετικές μεταμφιέσεις και οι άνθρωποι πίσω από αυτές γίνονται όλο και πιο έξυπνοι μέρα με τη μέρα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαδικτυακές απάτες και πώς να τις αποφύγετε, κάντε κλικ εδώ.

Λοιπόν, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα γεμίζοντας φακέλους στο σπίτι;

Το να βγάζεις χρήματα γεμίζοντας φακέλους είναι α τεκμηριωμένη απάτη προς αποφυγή. Σκέψου το; μια ευκαιρία που δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία, προσόντα, δεξιότητες και σχεδόν μηδενική προσπάθεια και ένα τέλος εγγραφής για να ξεκινήσετε είναι πιθανώς απάτη. Η γέμιση φακέλων είναι μια κουραστική δουλειά, και γι‘ αυτό υπάρχουν μηχανές αναδίπλωσης που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη δουλειά. Επομένως, δεν θα σας συνιστούσα να συνεχίσετε με αυτές τις ευκαιρίες.

Ευτυχώς, υπάρχουν νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα online στο σπίτι χωρίς απάτες. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως παιχνίδια, ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθηση βίντεο και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως Swagbucks.com και Fusioncash.com.

Αλλά αν σκέφτεστε σοβαρά να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο σπίτι, τότε σίγουρα ελέγξτε το Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, αυτό είναι περίπου! Έχετε πέσει ποτέ σε διαδικτυακή απάτη; Μη διστάσετε να μας πείτε για περισσότερες απάτες που πρέπει να αποφύγετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar