Κανόνες κάμπινγκ αλόγων – The Spirit of the Suwannee Music Park

0
Κανόνες κάμπινγκ αλόγων – The Spirit of the Suwannee Music Park
Όλο το κάμπινγκ αλόγων βρίσκεται στην καθορισμένη περιοχή κάμπινγκ αλόγων. Αυτή η περιοχή είναι βολική για λουτρά και μονοπάτια και είναι ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον για κάμπινγκ.

Όλοι οι ίπποι πρέπει να συνοδεύονται από αποδεικτικό αρνητικού τεστ Coggins (EIA) που διεξήχθη εντός των τελευταίων (12) μηνών. Τα έγγραφα πρέπει να προσδιορίζουν σαφώς τα άλογά σας. Η κρατική νομοθεσία απαιτεί να αρνούμαστε την είσοδο σε ιδιοκτήτες αλόγων που δεν έχουν αρνητικές αναφορές τεστ Coggins (EIA). Απαιτείται Πιστοποιητικό Υγείας ή Πολυκρατικό Διαβατήριο για άλογα εκτός κράτους.

Μην χρησιμοποιείτε την περιοχή του λιβαδιού για ιππασία. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε το Farmfield (πίσω από το Pinefield) για ιππασία. (Δείτε τον χάρτη του πάρκου που είναι διαθέσιμος στο γραφείο.)

Ζητάμε να διατηρηθούν τα δέντρα μας μη δεμένα άλογα πάνω τους. Όταν αναγκάζεστε να δένετε μέσα και γύρω από τα δέντρα, να δένετε πάντα τα άλογά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύεται οποιαδήποτε ζημιά από το μάσημα και/ή το πόδι του αλόγου. Εάν ένα δέντρο καταστραφεί με αυτόν τον τρόπο, θα σας επιβληθεί χρέωση 150,00 $.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το πάρκο μας ένα ασφαλές μέρος για όλους τους κατασκηνωτές, γι‘ αυτό παρακαλούμε, όχι σκληρή ιππασία ή αγώνες.

Δεν υπάρχει ιππασία μετά το Sundown.

Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί αναβάτες σε ένα άλογο.

Δεν πρέπει να υπάρχει ιππασία σε κανέναν από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ωστόσο, η διέλευση του ασφαλτοστρωμένου δρόμου για να φτάσετε στο μονοπάτι επιτρέπεται σε καθορισμένες διαβάσεις αλόγων.

Εάν το άλογό σας κλωτσάει, πρέπει να δέσετε μια κόκκινη κορδέλα στην ουρά του αλόγου.

Όλοι οι αναβάτες υποχρεούνται να φορούν κράνος.

Τα μονοπάτια επισημαίνονται με πινακίδες για το ποια είναι διαθέσιμα για ιππασία. Παρακαλούμε να είστε σε επιφυλακή για καρότσια γκολφ, πεζοπόρους, ποδήλατα και άγρια ​​ζωή.

Το Spirit of the Suwannee Music Park καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ασφαλή οδήγηση στο μονοπάτι. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για προσωπικούς τραυματισμούς, τραυματισμούς ζώων ή ζημιές στον εξοπλισμό.
ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Τα απορρίμματα των ιπποειδών πρέπει να καθαρίζονται και να αποτίθενται στους καθορισμένους χώρους διάθεσης κοπριάς. Μια χρέωση 25,00 $ θα υπολογιστεί εάν πρέπει να καθαρίσουμε την περιοχή του κάμπινγκ ή τους πάγκους.

Ελπίζουμε όλοι να περάσουν ευχάριστα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πάρκο μας. Φροντίστε να παραλάβετε ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων από το γραφείο.

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για τους αναβάτες είναι 12 ετών και άνω.

Αναθεώρηση: 22/6/16 Cma

Schreibe einen Kommentar