Καλώς ήρθατε στη νέα εμφάνιση Publitek

1
Καλώς ήρθατε στη νέα εμφάνιση Publitek

Με τα χρόνια, η Publitek έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία μάρκετινγκ με πλήρεις υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με μερικές από τις πιο συναρπαστικές και καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Ωστόσο, δεν αισθανθήκαμε ότι η επωνυμία μας συμβαδίζει με την αλλαγή της πρότασης μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Δεν αντικατοπτρίζει πλέον το πάθος που νιώθουμε όλοι για την Τεχνικά Εμπνευσμένη δουλειά που κάνουμε που κάνει τους πελάτες μας να ξεχωρίζουν στις αγορές τους. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρική ταυτότητα για την οποία θα μπορούσαμε όλοι να είμαστε περήφανοι.

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του branding στο μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή βαφή. Είναι η ταυτότητά μας που δείχνει πώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε.

Ό,τι κάνουμε στην Publitek έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις εταιρείες βαθιάς τεχνολογίας να εμπορεύονται καινοτόμες τεχνολογίες που αλλάζουν τον κόσμο. Η νέα μας επωνυμία αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της επιχείρησής μας και τον τρόπο προσαρμογής στις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε γίνει πραγματικά παγκόσμιοι, ενσωματωθήκαμε στις διάφορες αγορές μας, καθώς και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, και συνεχίσαμε να επενδύουμε στην εσωτερική μας τεχνική τεχνογνωσία που γνωρίζουμε ότι μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας.

Αφιερώστε ένα λεπτό για να παρακολουθήσετε το βίντεό μας, Τεχνικά Εμπνευσμένο.

Είμαστε μια διαφορετική επιχείρηση από ό,τι ήμασταν πριν από μερικά χρόνια, αλλά το όνομα παραμένει το ίδιο. Αν και εκτιμούμε ότι αυτό δεν αλλάζει τη μεγάλη εμπειρία που έχουν οι άνθρωποι και οι πελάτες μας από τη συνεργασία μαζί μας, ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα εμφάνιση όσο και εμείς.

Publicitek
Ολοκληρωμένο. Τεχνικός. Παγκόσμια.

Schreibe einen Kommentar