Καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης στην Καλιφόρνια

14
Καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης στην Καλιφόρνια

Με τη νομιμοποίηση της κάνναβης να κερδίζει περισσότερο έδαφος στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα νομικά ιατρεία και τα καταστήματα εμφανίζονται παντού.

Οι πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει την ψυχαγωγική χρήση κάνναβης παρέχουν μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευκαιρίες για νόμιμα κέρδη από την κατανάλωση κάνναβης, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που αγωνίζονται να συμβαδίσουν με μια εξελισσόμενη βιομηχανία.Συμπλέκτης

Οι κανονισμοί εμπορίας και προώθησης κάνναβης δεν έχουν προχωρήσει με την ίδια ταχύτητα με την παραγωγή και κατανάλωση κάνναβης, αφήνοντας πολλά φαρμακεία και επιχειρήσεις χωρίς τρόπο να ενημερώσουν τους πελάτες για τα προϊόντα τους.

Πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν αυστηρούς περιορισμούς στην εμπορία κάνναβης, ενώ άλλες δεν έχουν ενημερωμένη νομοθεσία για την εμπορία νόμιμης κάνναβης.

Κριτικές Google

Από τότε που ξεκίνησε, η Jives Media έχει εξυπηρετήσει διάφορους πελάτες στη νόμιμη βιομηχανία κάνναβης.

Η γνώση μας σχετικά με τους κανονισμούς μάρκετινγκ για τη νόμιμη βιομηχανία κάνναβης βοήθησε τους πελάτες μας να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους, να εμπορευτούν νέα προϊόντα, να αποφύγουν τις συγκρούσεις και τις κυρώσεις και μας καθιέρωσαν ως το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης στην περιοχή.

Καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης

Δυσκολία στην εμπορία κάνναβης

Επειδή οι ΗΠΑ έχουν πολλές πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς και πολλές άλλες που εξακολουθούν να εμπίπτουν σε ομοσπονδιακή απαγόρευση παραγωγής και κατανάλωσης κάνναβης, η εμπορία κάνναβης μπορεί να είναι δύσκολη.

Πολλές νέες εταιρείες B2B και B2C εισβάλλουν στη βιομηχανία κάνναβης και χρειάζονται βοήθεια για την εμπορία των προϊόντων τους.

Με μεγάλες πλατφόρμες μάρκετινγκ όπως το Google Ads και το Bing Ags που απαγορεύουν το μάρκετινγκ κάνναβης, αυτές οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε απώλεια στο πώς να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες και να διαδώσουν τη λέξη.

Ακόμη και τα κράτη που επιτρέπουν την ψυχαγωγική χρήση κάνναβης έχουν περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο τα φαρμακεία και οι επωνυμίες μπορούν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

Η πρόσληψη του καλύτερου πρακτορείου μάρκετινγκ κάνναβης μπορεί να προσφέρει λύσεις στα εμπόδια μάρκετινγκ και να προσφέρει καθοδήγηση για όσους είναι νέοι στους κανονισμούς μάρκετινγκ κάνναβης.

Δυσκολία στην εμπορία κάνναβης

Η προσέγγισή μας στο μάρκετινγκ κάνναβης

Κάθε επιχείρηση και επωνυμία είναι μοναδικές και βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης – πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που είναι σωστό για έναν πελάτη μπορεί να μην είναι το καλύτερο για έναν άλλο.

Ένα από τα πράγματα που κάνει το Jives Media το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης είναι η στρατηγική μάρκετινγκ σε όλα τα κανάλια και οι ατομικές συνεδρίες στρατηγικής μάρκετινγκ.

Αντί για μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ κάνναβης και τις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Από την προβολή διαφημίσεων σε διαθέσιμες πλατφόρμες μέχρι το προσεκτικά επιμελημένο περιεχόμενο και εικόνες, σας βοηθάμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να συμμορφώνεστε με τους διαδικτυακούς κανονισμούς για την κάνναβη.

Είτε χρειάζεστε έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο για την προβολή διαφημίσεων στο διαδίκτυο είτε θέλετε μεγαλύτερη αναγνώριση της επωνυμίας και αλληλεπίδραση με τους πελάτες, βρίσκουμε μια προσαρμοσμένη λύση που λειτουργεί.

Πολλές επωνυμίες αποτυγχάνουν να χρησιμοποιήσουν τις τοπικές δυνατότητες μάρκετινγκ και στόχευσης, με αποτέλεσμα να χάνουν μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες για επιχειρήσεις και πωλήσεις.

Διαφημίσεις Google για την κάνναβη

Διαφημίσεις Google για την κάνναβη

Η Google είναι διαβόητη για τον περιορισμό των διαφημίσεων και των θεμάτων που σχετίζονται με την κάνναβη, αλλά είναι επίσης η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαφημίσεων στον πλανήτη.

Στην πραγματικότητα, η Google έχει περίπου 90% του μεριδίου αγοράς της βιομηχανίας αναζήτησης στον κόσμο.

Για να παρακάμψουμε τους περιορισμούς στις διαφημίσεις και την ανταλλαγή μηνυμάτων κάνναβης, επιμελούμε προσεκτικά θέματα, εικόνες και περιεχόμενο για να ανταποκριθούμε στις οδηγίες του Google Ad και να σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς πελάτες.

Η Google είναι μια χαρά με το μάρκετινγκ προϊόντων και ιστότοπων, εφόσον οι διαφημίσεις που προβάλλετε δεν περιέχουν ρητές αναφορές κάνναβης, ζιζανίων ή μαριχουάνας.

Πολλές φορές οι περιορισμοί διαφημίσεων της Google μπορούν να ξεπεραστούν με τη διαφήμιση ενός προϊόντος, αλλά παραλείποντας τα αποτελέσματά του ή με την μη εμφάνιση λουλουδιών ή φύλλων κάνναβης.

Είναι μια λεπτή γραμμή, αλλά η πολυετής εμπειρία και η γνώση μας ως Google Partner μας βοηθά να παρέχουμε ακριβώς το σωστό διαφημιστικό περιεχόμενο για να βοηθήσουμε την επωνυμία σας να ξεχωρίζει από άλλες που δεν μπορούν να κάνουν το κόψιμο.

SEO κάνναβης

SEO κάνναβης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε το φαρμακείο ή την επωνυμία σας κάνναβης είναι να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας ώστε να εμφανίζεται καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία προσαρμογής του περιεχομένου του ιστότοπου, των backlinks και των λέξεων-κλειδιών για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης όταν οι χρήστες αναζητούν σχετικούς όρους.

Για παράδειγμα: Κάποιος στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια ανοίγει ένα πρόγραμμα περιήγησης Google και πληκτρολογεί „high THC weed gummies near me“ στη γραμμή αναζήτησης.

Οι προσπάθειές μας για το SEO διασφαλίζουν ότι βλέπουν το ιατρείο ή την επιχείρησή σας κάνναβης και τις βρώσιμες τσίχλες που προσφέρετε, επιπλέον των διαφημίσεων προϊόντων που ενδέχεται να προβάλουμε για αυτές τις τσίχλες υψηλής THC.

Το SEO είναι ένα μακρύ παιχνίδι, αλλά είναι μια διαδικασία που κάθε επιχείρηση πρέπει να κάνει για να βοηθήσει τον εαυτό της να αναπτυχθεί.

Αξιοποιώντας τα Social Media

Αξιοποιώντας τα Social Media

Εκπαιδεύστε τους οπαδούς αντί να τους πιέζετε να αγοράσουν ή να λάβουν μια απόφαση.

Ενημερώστε τους για κυκλοφορίες νέων προϊόντων, αλλαγές στη νομιμοποίηση ή αποποινικοποίηση της κάνναβης και παρέχετε εκπαιδευτικό περιεχόμενο ή ιστολόγια για να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση της κάνναβης.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε για δώρα, τρέχουσες προσφορές ή προωθήσεις, κυκλοφορίες νέων προϊόντων και άλλο περιεχόμενο δημιουργίας επωνυμίας.

Μερικές καλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να παραμείνετε ενεργοί περιλαμβάνουν:

 • Ίνσταγκραμ
 • Facebook
 • Κελάδημα

Μια προειδοποίηση σε αυτές τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι απαγορεύουν αυστηρά ορισμένες πτυχές του μάρκετινγκ και της ανάρτησης κάνναβης, επομένως το περιεχόμενο θα πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να πληροί τους κανόνες τους.

Αν και είναι υπέροχο να έχετε ένα προφίλ στο LinkedIn για την επιχείρησή σας και να δημοσιεύετε περιεχόμενο που σχετίζεται με τη βιομηχανία, άλλες πλατφόρμες είναι καλύτερες για την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες και την προώθηση πληροφοριών επωνυμίας.

Οδηγίες μάρκετινγκ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οδηγίες μάρκετινγκ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η πλοήγηση στους πιο πρόσφατους κανονισμούς για την κάνναβη μπορεί να είναι μια πρόκληση, ειδικά όταν πρόκειται για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο.

Ως πρόχειρη οδηγία, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές όταν δημοσιεύετε:

Μην εμφανίζετε την κατανάλωση κάνναβης – είτε πρόκειται για κάπνισμα, άτμισμα, κατανάλωση φαγητών ή οποιαδήποτε άλλη μορφή κατανάλωσης.

Αποφύγετε τις απαγορευμένες λέξεις-κλειδιά και τα hashtags. Κάντε την έρευνά σας σχετικά με το ποιες είναι οι όροι „ελεγχόμενες ουσίες“ που απαγορεύονται Facebook, Ίνσταγκραμκαι Κελάδημα.

Εκτελέστε τις διαφημίσεις προσεκτικά και αποφύγετε την αναφορά και τα αποτελέσματα ή τα αποτελέσματα (αυτό το στέλεχος θα θεραπεύσει το άγχος, αυτό το βρώσιμο είναι εξαιρετικό για τη διαχείριση του πόνου κ.λπ.).

Όταν έχετε αμφιβολίες για τη δημοσίευση

Όταν έχετε αμφιβολίες για τη δημοσίευση

Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να ελέγξετε άλλες σελίδες του κλάδου. Εάν δημοσιεύουν κάτι που παραμένει ανοιχτό για αρκετές εβδομάδες ή μήνες, είναι μάλλον εντάξει να δημοσιεύουν παρόμοιο περιεχόμενο.

Να είστε προσεκτικοί κατά την ανάρτηση στις μεγάλες πλατφόρμες και την προβολή διαφημίσεων.

Είναι καλύτερα να προσθέσετε περισσότερο περιεχόμενο αργότερα παρά να χρειαστεί να κόψετε τις διαφημίσεις που θέλετε να προβάλετε ή να αφαιρέσετε τις αναρτήσεις από τους επόπτες μιας πλατφόρμας.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, λάβετε βοήθεια από το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης και ειδικούς του κλάδου για να καθοδηγήσετε τη στρατηγική σας για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλατφόρμες Κάνναβης

Πλατφόρμες Κάνναβης

Υπάρχει μια ποικιλία από νέες και δημοφιλείς κοινωνικές και βιομηχανικές πλατφόρμες κάνναβης στο διαδίκτυο.

Ενώ το Facebook και το Instagram έχουν περιορισμούς περιεχομένου που εμποδίζουν πολλές επωνυμίες κάνναβης να δημοσιεύουν ένα πλήρες φάσμα περιεχομένου, υπάρχουν πολλές άλλες πλατφόρμες που απευθύνονται ειδικά σε χρήστες κάνναβης, επιχειρηματίες, επενδυτές και πολλά άλλα.

Ακολουθούν μερικές δημοφιλείς πλατφόρμες κάνναβης:

 • Leafwire
 • WeedMaps
 • MJ Link
 • MJ Link
 • WeedLife
 • Κύκλοι ζιζανίων
 • Φόρουμ GrassCity
 • Bud Hubz
 • Βαριαντά
 • βελανιδιες
 • MassRoots
 • Hempdex

Branding, Influencers και άλλα

Branding, Influencers και άλλα

Ο καλύτερος τρόπος για την αγορά στη βιομηχανία κάνναβης είναι να μην αναμειγνύεστε με το πλήθος. Σας βοηθάμε να βρείτε τη μοναδική σας πρόταση αξίας και να αναδείξετε την επωνυμία σας.

Είτε είστε μια εξ ολοκλήρου φυσική επωνυμία βιολογικών προϊόντων με βιώσιμες πρακτικές, μια διασκεδαστική και κοινωνική επωνυμία με εκδηλώσεις και σαλόνια, είτε μια εταιρεία κάνναβης γνωστή για τα εξαιρετικά προϊόντα της, τις γνώσεις του κλάδου και τις εξαιρετικές προτάσεις της, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η Jives Media δημιουργεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο για τα φαρμακεία και τις επωνυμίες κάνναβης να εμπορεύονται τον εαυτό τους και να ξεχωρίζουν από τους άλλους στον κλάδο.

Εκτός από τις διαφημίσεις και το διαδικτυακό περιεχόμενο, δύο δημοφιλείς μορφές μάρκετινγκ είναι το μάρκετινγκ μέσω email και η προώθηση επηρεαστών – και οι δύο έχουν τη θέση τους στη βιομηχανία της κάνναβης.

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι εξαιρετικό για προσφορές και επαναληπτικό μάρκετινγκ σε ενδιαφερόμενους πελάτες.

Οι παράγοντες επιρροής και άλλες μορφές μάρκετινγκ προϊόντων και επωνυμίας βοηθούν στην καθιέρωση της νομιμότητας της επιχείρησής σας.

Cannabis Media

Cannabis Media

Τα νέα ακολουθούν εταιρείες που κάνουν κινήσεις που αλλάζουν τον κλάδο ή θέτουν νέα πρότυπα για τη χρήση και τις προσδοκίες της κάνναβης.

Ως το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης, σας βοηθάμε να διατηρήσετε μια επαγγελματική και νόμιμη επιχείρηση, ενώ συνεχίζετε να συνδέεστε με πελάτες και να έχετε μια μοναδική ταυτότητα επωνυμίας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαδώσετε τη λέξη για την επιχείρησή σας είναι να προβάλλεστε από τοπικά και εθνικά μέσα ενημέρωσης.

Για να λάβετε ιδιαίτερη προσοχή, σας βοηθάμε να ρωτήσετε και να απαντήσετε μερικές από τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 • Τι κάνει το brand σας ξεχωριστό;
 • Τι κάνετε που δεν κάνουν οι άλλοι στον κλάδο;
 • Πώς κάνετε τη διαφορά στη ζωή του κλάδου και των πελατών;

Jives Media

Μείνετε ενημερωμένοι

Με τους διαρκώς μεταβαλλόμενους κανονισμούς για την κάνναβη, είναι ζωτικής σημασίας να παραμένετε ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες οδηγίες και νόμους.

Από το να προσέχετε ποιες δηλώσεις δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι το να γνωρίζετε ποιες πλατφόρμες διαφημίσεων θα επιτρέπουν και ποιες δεν θα επιτρέπουν την εμπορία κάνναβης και σε ποιο βαθμό, μπορεί να είναι πολλά να παρακολουθείτε.

Η πρόσληψη του καλύτερου πρακτορείου μάρκετινγκ κάνναβης για να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στους πιο πρόσφατους νόμους και κανονισμούς, θα διασφαλίσει ότι δεν θα χτυπηθείτε με τέλη ή κυρώσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την επιχείρησή σας.

Λάβετε βοήθεια με το μάρκετινγκ κάνναβης

Το Jives Media είναι το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ κάνναβης στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια.

Βοηθάμε τους πελάτες να αποκτήσουν έλξη και να δημιουργήσουν την επωνυμία ή το ιατρείο κάνναβης τους, να εμπορεύονται κάνναβη σωστά και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να προσελκύουν περισσότερους πελάτες και να σχεδιάζουν κομψούς ιστότοπους στους οποίους είναι εύκολο να πλοηγηθούν οι πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια συνάντηση μάρκετινγκ κάνναβης για να εξετάσετε τις ανάγκες σας και να καταλήξετε σε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μάρκετινγκ.

Schreibe einen Kommentar