Καθορισμός της πορείας για το 2022 και μετά — Ίδρυμα Dronecode

5
Καθορισμός της πορείας για το 2022 και μετά — Ίδρυμα Dronecode
Στο Ίδρυμα Dronecode, υποστηρίζουμε τη χρήση και την ανάπτυξη ανοιχτών τεχνολογιών στη βιομηχανία των drone τα τελευταία επτά χρόνια, με σαφή εστίαση στην προώθηση ενός οικοσυστήματος βασισμένου σε ανοιχτό κώδικα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, ο κλάδος αντιμετώπισε πολλαπλές προκλήσεις και η κοινότητά μας συμμετείχε στην επίλυση των πιο περίπλοκων πτυχών της διαχείρισης των εναέριων οχημάτων. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τα μέλη μας για να υποστηρίξουμε τον κλάδο διατηρώντας ανοιχτές τεχνολογίες ευθυγραμμισμένες με τις τρέχουσες ανάγκες του κλάδου, κοιτάζοντας πέρα ​​από αυτό που βρίσκεται μπροστά και παρέχοντας νέες ευκαιρίες και λύσεις.

Ο αυτόματος πιλότος PX4 έφερε επανάσταση στο τοπίο χάρη στην καινοτόμο αρχιτεκτονική λογισμικού του παρέχοντας μια αρθρωτή σχεδίαση βασισμένη σε πραγματικό χρόνο με ένα επίπεδο ενδιάμεσου λογισμικού που βασίζεται σε δημοσίευση-συνδρομή. Το έργο εξελίχθηκε γρήγορα από μια στοίβα πτήσης σε ένα οικοσύστημα ανοιχτών εργαλείων και έργων που ενισχύουν περαιτέρω τα πλεονεκτήματα του PX4, με τα Ανοικτά Πρότυπα όπως το Pixhawk FMUv5X και το Payload Standard να βρίσκονται στο επίκεντρο της διαμόρφωσης του επόμενου κύματος ανάπτυξης και κατασκευής.

Η εστίασή μας στη δημιουργία προσβάσιμης τεχνολογίας μάς οδήγησε να επεκταθούμε στη σειρά ανοιχτού υλικού Pixhawk, σχηματίζοντας ομάδες εργασίας με μερικά από τα πιο ενεργά μέλη μας. Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, μαζί με τους συνεργάτες μας, δημοσιεύσαμε τα πρώτα πρότυπα από την ομάδα εργασίας Pixhawk, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να προμηθεύουμε την ευρύτερη βιομηχανία drone με εντυπωσιακές ανοιχτές τεχνολογίες:

«Το PX4 παρέχει μια ευρέως αποδεκτή λύση αυτόματου πιλότου για μια παγκόσμια κοινότητα ανάπτυξης που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, ακαδημαϊκό κόσμο και προγραμματιστές. Πάντα συν-αναπτύσσαμε πρότυπα υλικού, αρχικά δημιουργώντας τον αυτόματο πιλότο Pixhawk. Τώρα χτίζουμε πάνω σε αυτήν την επιτυχία με περισσότερα πρότυπα υλικού που καλύπτουν»

Lorenz Meier, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Droneco de, και Ιδρυτής της Auterion

Τι επιφυλάσσει για το 2022 και μετά

Πρώτον, επεκτείνουμε τις προσπάθειές μας για ανοιχτά πρότυπα, διπλασιάζοντας το έργο που επιτελούμε τα τελευταία δύο χρόνια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πρότυπα είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για τον κλάδο μας και θέλουμε να ανοίξουμε τις πόρτες σε οποιονδήποτε οργανισμό να συνεργαστεί μαζί μας.

Στη συνέχεια, με την πρόσθετη ευθύνη που συνεπάγεται η καθοδήγηση της προσπάθειας επέκτασης ανοικτών προτύπων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Ramón Roche θα αναλάβει το ρόλο του Γενικού Διευθυντή υπό τη διαχείριση του διοικητικού συμβουλίου. Ο Ramon θα διασφαλίσει ότι η αποστολή μας θα παραμείνει ευθυγραμμισμένη με την ευρύτερη βιομηχανία και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της φανταστικής κοινότητάς μας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας στον κλάδο.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με την κοινότητά μας τον Ιούνιο για το PX4 Developer Summit, όπου θα μοιραστούμε τα σε βάθος σχέδια και την πρόοδό μας παρέα με τα μέλη μας και πολλές εξαιρετικές εταιρείες από το οικοσύστημά μας.

«Η βιομηχανία των drone έχει τεράστιο αντίκτυπο σε πολλαπλούς εμπορικούς και βιομηχανικούς κλάδους, βοηθώντας στην αυτοματοποίηση και στην κοροϊδία θέσεων εργασίας, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προσφέρουν τεχνολογία που αλλάζει τη ζωή. Οι οργανισμοί εξετάζουν τις ανοιχτές τεχνολογίες για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους πιο γρήγορα και ασφαλέστερα, οδηγώντας στη μαζική υιοθέτηση του ανοιχτού κώδικα». είπε ο Roche. «Ως νέος γενικός διευθυντής του DF, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να επεκτείνω την κοινότητα και να υποστηρίζω τον κλάδο στην υιοθέτηση του ανοιχτού κώδικα».

Ramón Roche, Γενικός Διευθυντής, Dronecode Foundation

Schreibe einen Kommentar