Ιδέα δώρου τελευταίας στιγμής – Εκτύπωση για τη γιορτή της μητέρας με γράμματα χειρός | Club Chica Circle

6

Η μαμά μου είναι πιο γλυκιά από ένα βουνό παγωτό – Γιορτή της Μητέρας στ

Ίσως έχετε παρατηρήσει από την τελευταία μου ανάρτηση ότι έχω πιάσει τον πυρετό των γραμμάτων στο χέρι. Έχω μάθει τον εαυτό μου να γράφει γράμματα με το χέρι δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, παίζοντας με μια ποικιλία εργαλείων και στυλό, αγοράζοντας μια σειρά από εγχειρίδια, παρακολουθώ μαθήματα και δημιουργώντας ένα σωρό έργα τέχνης με γράμματα χειρός. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να μάθεις μια νέα δεξιότητα , είμαι σωστός?

Ειλικρινά, καθώς η κόρη μου μεγαλώνει και καθώς δεν κάνουμε τόσες πολλές χειροτεχνίες μαζί, η εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας ή χειροτεχνίας ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική και διασκεδαστική. Πάντα ήμουν καλλιτέχνης ή δημιουργική ψυχή στην καρδιά, αλλά όταν διδάσκεις στον εαυτό σου μια νέα δεξιότητα και τη μοιράζεσαι με τον κόσμο, μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό. Αγαπώ ακόμα τη χειροτεχνία. Πάντα θα. Ωστόσο, όταν δίνω γράμμα, αισθάνομαι λίγο πιο προσωπικό και ευάλωτο.

Ελπίζω να μην σας πειράζει να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου και το χειροποίητο έργο τέχνης μου. Η σημερινή ανάρτηση έχει να κάνει με την τιμή αυτής της ιδιαίτερης κυρίας – ΜΑΜΑ! Το να είμαι μαμά είναι μια από τις πιο δύσκολες, αλλά και η καλύτερη δουλειά που είχα τη χαρά να κάνω. Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση, ή μια νέα περιπέτεια. Η κόρη μου είναι τώρα 16 και ειλικρινά φοβάμαι τη μέρα που θα πάει στο κολέγιο. Είναι ένα τέτοιο μέρος του κόσμου μου και έχω μάθει τόσα πολλά από τη μητέρα μου. Το να έχω μια δικιά μου κόρη μου έχει δώσει πολύ περισσότερο σεβασμό για τη μητέρα μου και όσα εμείς τα κορίτσια την υποβάλαμε μεγαλώνοντας.

Έτσι, σήμερα, προσφέρω μια ιδέα δώρου της τελευταίας στιγμής ή μια δωρεάν εκτύπωση που μπορείτε να χαρίσετε στη μαμά σας για τη γιορτή της μητέρας. Δημιούργησα αυτήν την εκτύπωση για να ταιριάζει σε πλαίσιο 8″ x 10″.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε αυτό το ΓΛΥΚΟ σχέδιο για τη γιορτή της μητέρας εδώ: Η μαμά μου είναι πιο γλυκιά από ένα βουνό παγωτό – Ημέρα της μητέρας δωρεάν εκτύπωση

Και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα πονηροί, δείτε τη συλλογή των σπιτικών δώρων για τη γιορτή της μητέρας εδώ:

20 ιδέες για σπιτικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Να χαίρεστε και να χαρείτε τη Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις υπέροχες τσίκες!

χο χο

Pauline-sig

Schreibe einen Kommentar