Η Watts Innovations συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

3
Η Watts Innovations συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

Η Watts Innovations σήμερα εντάσσεται στο Dronecode για να συνεργαστεί με την κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Είναι οι δημιουργοί του Το PRISM SKY, το οποίο χρησιμοποιεί το DroneUp για παραδόσεις με drone. Με την ένταξή τους στο Ίδρυμα Dronecode, στοχεύουν στην προώθηση της συνεχούς προώθησης των ανοιχτών προτύπων για τη συνολική βελτίωση του κλάδου.

«​​Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Watts Innovations εντάχθηκε στο Ίδρυμα Dronecode ως συνεργάτης μέλους Silver. Κατανοούμε τη σημασία των προτύπων και της ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης στη βιομηχανία των drone. Μέσω της συνεργασίας με την κοινότητα PX4 και άλλους ηγέτες του κλάδου, στοχεύουμε να διαμορφώσουμε το μέλλον του οικοσυστήματος των μη επανδρωμένων οχημάτων και να παρέχουμε προηγμένες, αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε στην πλατφόρμα Dronecode και να συνεργαστούμε με την κοινότητα για να προωθήσουμε περαιτέρω καινοτομία και ανάπτυξη στον κλάδο».

είπε ο Bobby Watts, Διευθύνων Σύμβουλος & Κύριος Μηχανικός

Τα προϊόντα της Watt χρησιμοποιούνται παντού, από τα σετ του Χόλιγουντ μέχρι παραδόσεις από κολοσσούς λιανικής. Τα drones τους εμπιστεύονται μεγάλης κλίμακας εμπορικές επιχειρήσεις, όπου η αξιοπιστία δεν μπορεί να θεωρηθεί εκ των υστέρων.

Η Watts Innovations είναι περισσότερο γνωστή για το εξαιρετικό υλικό της, με προϊόντα συμβατά με NDAA, όπως το WATTS Smart LiPo για αεροσκάφη βαριάς ανύψωσης που αξιοποιεί το DroneCAN, το KONTACT, έναν φορητό σταθμό ελέγχου εδάφους που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του QGroundControl και το PRISM SKY, την τελευταία έκδοση. της πλατφόρμας PRISM τους για φορτίο.

Η καινοτομία δεν είναι απλώς ένα μέρος του ονόματος Watts. Από τη γέννησή του ως έργο γκαράζ έως την κατασκευή drones τροποποιημένων για να χειρίζονται απρόβλεπτα περιβάλλοντα σκοποβολής και παράδοσης, έχει προχωρήσει στον τομέα της εναέριας ρομποτικής ανταποκρινόμενη απευθείας στις ανάγκες των πελατών.

Παρακολουθήστε τον Bobby Watts, CEO της Watts Innovations, στο Επεισόδιο #6 του podcast μας Behind The Techόπου αναλύει τη σημασία των προτύπων για τη βιομηχανία των drone και τα κίνητρά τους πίσω από την υιοθέτηση ανοιχτών τεχνολογιών.

https://wattsinnovations.com/

Schreibe einen Kommentar