Η Viewpro εντάσσεται στο Ίδρυμα Dronecode για να συνεργαστεί στα Ανοικτά Πρότυπα Gimbal και Camera ωφέλιμου φορτίου — Dronecode Foundation

2
Η Viewpro εντάσσεται στο Ίδρυμα Dronecode για να συνεργαστεί στα Ανοικτά Πρότυπα Gimbal και Camera ωφέλιμου φορτίου — Dronecode Foundation

Viewpro ενώνεται ως α Ασημένιο μέλος να συνεργαστεί με την κοινότητα και να επιταχύνει την ανάπτυξη Ανοικτών Προτύπων που επιτρέπουν σταθερά, πρακτικά και εξαιρετικά οικονομικά ωφέλιμα φορτία για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε τα αποτελέσματα και την εμπειρία που έχουμε ήδη στον τομέα του ωφέλιμου φορτίου με την κοινότητα και να επιτύχουμε περισσότερη πρόοδο και επιτυχία με άλλα μέλη του Dronecode Foundation στο εγγύς μέλλον».

από τον Steven Xue, ιδρυτή της Viewpro.

Ιδρύθηκε το 2005, η Viewpro είναι ένας κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α και στην κατασκευή υπερσύγχρονων καμερών ζουμ για βιομηχανικά και εμπορικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV).

Με μια ισχυρή ομάδα Ε&Α, η Viewpro εστιάζει στην έρευνα και την καινοτομία στην επεξεργασία εικόνας, τον αλγόριθμο οπτικού ζουμ, την παρακολούθηση αντικειμένων, την επίλυση τοποθεσίας GPS αντικειμένων και λύσεις σταθεροποίησης κάμερας που βασίζονται σε κινητήρες χωρίς ψήκτρες απευθείας μετάδοσης κίνησης.

«Η Viewpro είναι ηγέτης του κλάδου και κατασκευαστής που φέρνει πολυετή εμπειρία στον τομέα ωφέλιμου φορτίου στις ομάδες εργασίας μας και στις ομάδες ειδικών συμφερόντων και είμαστε ενθουσιασμένοι με την υποστήριξή τους».

Ramón Roche, Διευθυντής Προγράμματος, Dronecode Foundation

Η Viewpro διαθέτει μια εκτενή γκάμα προϊόντων από επαγγελματικές κάμερες gimbal που χρησιμοποιούνται καθημερινά σε ελικόπτερα, σταθερά φτερά και πολλαπλούς ρότορες, μέσω των πολλών κατακόρυφων κλάδων του κλάδου μας, όπως Κατασκευές, Άμυνα, Ασφάλεια, Ενέργεια και Υποδομή, για να αναφέρουμε μερικές.

Όλες οι κάμερες Gimbal της Viewpro είναι συμβατές με το MAVLink. Τα προϊόντα τους καλύπτουν διάφορες λειτουργίες που απαιτούνται συχνά, όπως παρακολούθηση αντικειμένων, οθόνη PIP με διπλούς αισθητήρες EO και IR, αποστασιόμετρο λέιζερ και φωτισμό λέιζερ IR για νυχτερινή όραση.

Τον Μάιο του 2020, η Viewpro κυκλοφόρησε μια νέα υπηρεσία για τους χρήστες της κάμερας gimbal που ονομάζεται Viewlink. Με πολλούς επαίνους από την κοινότητα. Το Viewlink είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που υποστηρίζει έλεγχο μέσω IP/TCP Ethernet και σειριακής θύρας. Το Viewlink βοηθά τους πελάτες τους με αναβαθμίσεις υλικολογισμικού, ενημέρωση ρυθμίσεων κάμερας και επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των ρυθμίσεων καναλιού.

Το Viewlink δεν ήταν η μοναδική τους κυκλοφορία πέρυσι. Εισήγαγαν επίσης το Viewport, έναν μηχανισμό γρήγορης εγκατάστασης και απελευθέρωσης που σχεδιάστηκε από την ομάδα R&D τους. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και η βολική μέθοδος λειτουργίας το έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλές στους πελάτες τους και έγινε γρήγορα το defacto πρότυπο τους.

Schreibe einen Kommentar