Η Tarsha Hearns θα παρουσιάσει το Personal Branding στο #RocksDigital 2022

1
Η Tarsha Hearns θα παρουσιάσει το Personal Branding στο #RocksDigital 2022

Η Tarsha Hearns θα παρουσιάσει το Personal Branding στο #RocksDigital 2022Η Tarsha Hearns είναι μια έμπειρη επαγγελματίας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στην επιχειρηματικότητα. Στοργικά γνωστό ως Η κυρία του μάρκετινγκέχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρηματίες να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Η Tarsha είναι αφοσιωμένο μέλος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας και έχει λάβει πολλά βραβεία, όπως ο Ευαγγελιστής της Χρονιάς του Dallas Start-Up Week, 40 Under 40 στην κομητεία Collin, Businessperson of the Year, Women in the Media Award και Leadership Award από το National Ένωση Γυναικών Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων (NAWBO).

Υπέρμαχος των γυναικών και των μειονοτικών επιχειρήσεων, η Tarsha χρησιμοποιεί τα χαρίσματα και τα ταλέντα της για να έχει αντίκτυπο στην κοινότητα. Είναι πρώην πρόεδρος του κεφαλαίου του NAWBO στο Ντάλας και έχει υπηρετήσει στη συμβουλευτική επιτροπή DISD Minority and Women Business Enterprise Advisory Committee. Ήταν επίσης ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Collin County Black Chamber.

Ως επιχειρηματίας, συγγραφέας, επιχειρηματικός προπονητής και διεθνής ομιλητής, η Tarsha είναι παθιασμένη με το να δίνει τη δυνατότητα στους άλλους να πετύχουν στις επιχειρήσεις και τη ζωή. Αναφέρει το να κερδίσει ένα συμβόλαιο με την National Football League για το Super Bowl XLV ως τη μεγαλύτερη στιγμή που καθόρισε την καριέρα της μέχρι σήμερα.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Tarsha εργάζεται εθελοντικά σε οργανισμούς που βοηθούν μαθητές γυμνασίου να μάθουν για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα.

Λεπτομέρειες παρουσίασης

Δημιουργήστε την προσωπική σας επωνυμία, αυξήστε τις ικανότητές σας

Γνωρίζατε ότι η καλύτερη επιχειρηματική υπερδύναμή σας είναι… Εσείς; Είστε μια ζωντανή επωνυμία για την επιχείρησή σας – και ένα από τα καλύτερα (και μερικές φορές λιγότερο χρησιμοποιούμενα) εργαλεία μάρκετινγκ που έχετε.

Ως επιχειρηματίας, η επιχείρησή σας είναι το πάθος σας και η προέκταση αυτού που είστε. Η κατανόηση του πώς να χτίσετε την επιχείρησή σας γύρω από την προσωπική σας επωνυμία είναι ένας τρόπος για να αυξήσετε την ικανότητα. Όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είστε, θα θέλουν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας.

Καθώς οι καταναλωτές μαθαίνουν για την προσωπική σας επωνυμία, αλληλεπιδρούν με το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Μάθετε τους 4 βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας επωνυμία και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στη διαδικασία!

Βασικά συμπεράσματα:

  • Η σημασία της οικοδόμησης μιας προσωπικής επωνυμίας.
  • Προσωπική επωνυμία έναντι εταιρικής επωνυμίας.
  • Χτίζοντας ένα εμπορικό σήμα γύρω από το βασικό νόημα του Εσείς.
  • Δημιουργία μιας επωνυμίας που θα δημιουργήσει την ικανότητα ανάπτυξης.

#RocksDigital 2022 30 Ιουνίου @tmarketinglady για παρουσίαση στο Personal #Branding #SMDay
Κάντε κλικ στο Tweet


Μάθετε πώς η προσωπική σας επωνυμία μπορεί να αναπτύξει την επιχείρησή σας στο 2022 Rocks Digital Marketing Conference

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την προσωπική σας επωνυμία και να αυξήσετε την ικανότητα της επιχείρησής σας να αναπτυχθεί; Στη συνέχεια, ελάτε μαζί μας στο Rocks Digital Marketing Conference καθώς η Tarsha Hearns σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη της επωνυμίας σας. Εγγράψου σήμερα!

ΥΓ Για παρακολούθηση όλων των ανακοινώσεων & ειδήσεων του συνεδρίου εδώ είναι ο σύνδεσμος της κατηγορίας.

The post Η Tarsha Hearns να παρουσιάσει για το Personal Branding στο #RocksDigital 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Rocks Digital.

Schreibe einen Kommentar