Η Sunflower Labs συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

2
Η Sunflower Labs συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

Η Sunflower Labs σήμερα εντάσσεται στο Dronecode για να συνεχίσει να υποστηρίζει την κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Είναι οι δημιουργοί του Beehive, μια ισχυρή λύση drone-in-a-box για εφαρμογές ασφαλείας. Είναι επί μακρόν υποστηρικτές και χρήστες των PX4 και Pixhawk, με την ιδιότητα μέλους τους στοχεύουν να συνεχίσουν την υποστήριξή τους και να συνεργαστούν με την ευρύτερη κοινότητα.

«Θα ήταν αδύνατο να κατασκευαστεί ένα προϊόν όπως το αυτόνομο drone ασφαλείας Sunflower Labs χωρίς την κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Οι εκπληκτικές συνεισφορές χιλιάδων ατόμων στα έργα Dronecode προώθησαν την ανάπτυξη οχημάτων UAS κατά δεκαετίες. Έχουμε ωφεληθεί πολύ από αυτές τις γενναιόδωρες συνεισφορές, καθώς και από τις αλληλεπιδράσεις με την κοινότητα. Ενώ γινόμαστε επίσημα μέλη σήμερα, είμαστε συμμετέχοντες και συντελεστές του έργου Pixhawk εδώ και χρόνια και είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος του.»

Ο Nicolas de Palézieux dit Falconnet, Αντιπρόεδρος Ε&Α στα Sunflower Labs

Η Sunflower Labs είναι ενθουσιασμένη που εφαρμόζει τα πιο πρόσφατα πρότυπα Pixhawk στα νέα προϊόντα της και συνεργάζεται στενά με την Dronecode για να βοηθήσει στην επέκταση του οικοσυστήματος Pixhawk για το ευρύτερο καλό της κοινότητας και της βιομηχανίας μας.

Διαβάστε περισσότερα για τα Sunflower Labs και τις πρόσφατες εξελίξεις τους στον ιστότοπό τους. https://sunflower-labs.com/

Schreibe einen Kommentar