Η Pioneer Log Homes of BC στην 97η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Βανκούβερ

0
Η Pioneer Log Homes of BC στην 97η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Βανκούβερ

Από τις 28 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, ο ιδρυτής της εταιρείας Pioneer Log Homes της BC, Bryan Sr, πήρε το Pioneer Cedar Rocket στο δρόμο για την 97η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Βανκούβερ. Αυτή η 6ήμερη εκδήλωση, που βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Βανκούβερ, παρακολούθησαν πάνω από 116.000 άτομα. Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της Pioneer Log Homes θα μπορούσαν να κάνουν μια εικονική περιήγηση σε ένα πολυτελές σπίτι της Pioneer που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία, χάρη στην Συστήματα ShadowShot τεχνολογία. Ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Υπηρεσιών της Pioneer Log Homes της BC, Roy Keats, έκανε το ταξίδι και συμμετείχε στην περιοδεία εικονικής πραγματικότητας. Η δυνατότητα να περπατήσετε εικονικά μέσα από ένα χειροποίητο ξύλινο σπίτι της Pioneer ήταν ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό για τους χιλιάδες που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Το Pioneer Cedar Rocket έλαβε επίσης μεγάλη προσοχή από το κοινό, με πολλούς θαυμαστές να σταματούν να βγάλουν φωτογραφίες με τον κάτοχο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες. Ο Bryan Sr σχεδιάζει να δημοπρατήσει το Cedar Rocket μετά την περιοδεία του στο σπίτι, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις βετεράνων στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και ανυπομονούμε να είμαστε μέρος της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Βανκούβερ του χρόνου!

Schreibe einen Kommentar