Η MMC ενώνει το Dronecode Foundation για να βελτιώσει τις δυνατότητες υλικού του οικοσυστήματος — Dronecode Foundation

0
Η MMC ενώνει το Dronecode Foundation για να βελτιώσει τις δυνατότητες υλικού του οικοσυστήματος — Dronecode Foundation

Ιδρύθηκε το 2009, MMC είναι επαγγελματίας κατασκευαστής drone που ειδικεύεται στα συστήματα UAV βιομηχανικής ποιότητας. Η MMC δεσμεύεται στην ανάπτυξη τυποποιημένων και αρθρωτών συστημάτων και εξαρτημάτων UAV. Τα προϊόντα και οι λύσεις της MMC διανέμονται ευρέως στους τομείς της δημόσιας ασφάλειας, έρευνας και διάσωσης, ενεργειακής επιθεώρησης και έρευνας και χαρτογράφησης. Ως εταιρεία με άφθονη κατασκευαστική εμπειρία, η MMC διαθέτει μια εγκατάσταση 30000 τετραγωνικών μέτρων στο Shenzhen της Κίνας και κατασκευάζει χιλιάδες drones, ωφέλιμα φορτία, επίγειους σταθμούς και αξεσουάρ στο σπίτι κάθε χρόνο.

Εκτός από συστήματα drone, η MMC έχει επίσης αναπτύξει μια σειρά ελεγκτών UAV ανοιχτού κώδικα και επίγειους σταθμούς προσαρμοσμένους στο υλικολογισμικό PX4. Το νεοεισερχόμενο Etlas Mobile 2 Ο επίγειος σταθμός είναι ενσωματωμένος με μονάδα μετάδοσης βίντεο μεγάλης εμβέλειας 2,4 GHZ και η απόσταση επικοινωνίας μπορεί να φτάσει έως και τα 20 KM. Το Etlas mobile 2 είναι επίσης το πρώτο έξυπνο χειριστήριο με βάση το QGC που υποστηρίζει λειτουργία διπλού ελέγχου.

Με την ένταξή του στο Dronecode Foundation, η MMC θα συμμετάσχει σε πολλαπλές ομάδες εργασίας ανοιχτού προτύπου για να ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη και την τυποποίηση του ανοιχτού οικοσυστήματος των drone. Η MMC είναι επίσης πρόθυμη να μοιραστεί τις κατασκευαστικές της δυνατότητες με ολόκληρες τις κοινότητες για την ανάπτυξη και την κατασκευή του υλικού που πληροί τα πρότυπα DS.

«Ανυπομονούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε ολόκληρη την κοινότητα των drone με την κατασκευαστική μας ικανότητα και να συντομεύσουμε τη διαδικασία από το πρωτότυπο στην παραγωγή». – Gary Gu, Αντιπρόεδρος της MMC

Schreibe einen Kommentar