Η Kittyhawk συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

3
Η Kittyhawk συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

Η Kittyhawk σήμερα εντάσσεται στο Dronecode για να συνεργαστεί με την κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Η εταιρεία πίσω από το επιτυχημένο πειραματικό H2 eVTOL εντάσσεται ως μέλος της Silver. Με το να γίνουν μέλη της κοινότητας Dronecode, ελπίζουν να προωθήσουν τις υποκείμενες τεχνολογίες που παρέχουν τα θεμέλια AAM (Advanced Air Mobility). Η Kittyhawk έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη προτύπων ανοιχτού κώδικα και ανοιχτού κώδικα για τη σκλήρυνση του PX4 για αυτοματοποιημένες εμπορικές εναέριες μεταφορές.

«Η συμμετοχή στο Ίδρυμα Dronecode ως Silver Member μας επιτρέπει να βοηθήσουμε την κοινότητα να επεκτείνει τα εξαρτήματα PX4 ώστε να λειτουργούν σε κρίσιμες για την ασφάλεια εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης τελικά της αερομεταφοράς που μεταφέρει ανθρώπους, όπως τα αεροπορικά ταξί», δήλωσε ο Chris Anderson. «Σκοπεύουμε να συνεισφέρουμε και να συνεργαστούμε με την κοινότητα για να επεκτείνουμε τη βάση κωδικών του PX4 για να χειριστούμε τα κατανεμημένα και αρθρωτά συστήματα αισθητήρων που απαιτούν τα eVTOL και να βελτιώσουμε τη συνολική ασφάλεια και αξιοπιστία του», είπε.

Chris Anderson COO & Chief Product Officer στο Kittyhawk

Η Kittyhawk αυτή τη στιγμή εργάζεται για το ποιο θα είναι το πρώτο εμπορικό αεροταξί. Το H2 έχει αποδείξει σε δοκιμές την ικανότητά του να πετά με ταχύτητες έως και 180 mph για αποστάσεις που κυμαίνονται έως και 100 μίλια. Το 2020 εντάχθηκαν στο πρόγραμμα AFWERX Agility Prime του Ερευνητικού Εργαστηρίου της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο το βοήθησε να επιταχύνει τις δοκιμές.

Αυτή τη στιγμή διαθέτει 16 H2 που έχουν διανύσει χιλιάδες μίλια σε εκατοντάδες πτήσεις μεταξύ τους. Το Kittyhawk στοχεύει σε κόστος ταξιδιού μικρότερο από 1 $/μίλι, λιγότερο από τις υπηρεσίες κοινής χρήσης, πράγμα που διαταράσσει πραγματικά τη μεταφορά, όπως τα ξέρουμε.

Η Kittyhawk υποστήριξε το PX4 Developer Summit 2022, το οποίο έλαβε χώρα 23-24 Ιουνίου στο Ώστιν του Τέξας και διαδικτυακά εικονικά. Η ομάδα μηχανικών τους οδήγησε συνεδρίες στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένων Ομοσπονδιακό PX4 με τον Ian Dougherty και BoF: Έλεγχος βάσει μοντέλου σε PX4 και προσομοίωση υψηλής πιστότητας με τον Gabriel Bousquet.

Schreibe einen Kommentar